1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 414
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,386

Etiketler
Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

Lastik konusunda KL71 için tekrar düşün derim. Silverstone as lastikte şu an mevcut. 35 için 450 lira diyorlar. aslında imkan olsa amerikadan bogger getirsen ;D

evet arkadaşlar ferdi kardeşimizin azimli çalışması neticesinde motor içi pütürlenmesi , arka havuz pütürlenmesi ve boyaları yapıldı çamurluk dudakları kapı eşikleri dış kenarlarına pütür kuşak atıldı çok güzel oluyooo çokkkkkkk uykularım kaçmaya başladı pazartesi salı fırına gireriz bu gidişle :smiley:

temizlik aşaması
Photo-0207.jpg

pütür atılmış hali uştüne kupa renginde boyandı ama resim alamadım yarına kısmetse
Photo-0212.jpg
Photo-0211.jpg

arka havuzun ek yerlerine tekrar pütür atıldı
Photo-0209.jpg
Photo-0210.jpg

jeep' Alıntı:
Lastik konusunda KL71 için tekrar düşün derim. Silverstone as lastikte şu an mevcut. 35 için 450 lira diyorlar. aslında imkan olsa amerikadan bogger getirsen ;D
lastik konusunda 35 KL 71 verdik kararımızı kullanan arkadaşlar hem asvalt hem arazi performansından çok memlun hayırlısı

evet arkadaşlar pazr mesaisinden sonra son durum
motor içi boyandı , arka havuz boyandı son rutuşlar yapıldı firında boyanacak hale geldi
ve nihayetinde açık hava alması için dışarı çıkabildi :smiley:
aracın yan aksesuarlarıın boya illemleri tamamlandı tamamı mat siyah akrelik ve mat varnikle boyandı
Photo-0214.jpg
Photo-0213.jpg

yavaş yavaş yan mazemeler monte edilmeye başlandı
Photo-0221.jpg

aksesuarların boyanma aşaması şınorkel ,dodikler, yedek yakıt bidonları kapı kolları ,ön havadanlık ızgarası mat siyah olarak boyandı montaja hazır hale getirildi
Photo-0220.jpg

siyah boya işleri bittiginde adetmiş boyacılar ayakkabılarınıda akrelik boyayla boyarmış bunuda ögrendik :smiley:
ferdi kardeşimiz aradan ayakkabılarınıda boyadı:smiley:
Photo-0227.jpg
Photo-0226.jpg

ve günün en şirin ziyaretcisi ne hikmetse asma kilit zincirini ısıran çekiştiren köpek ilkdefa gördüm adamı yer :smiley:
Photo-0222.jpg

Maşallah çok yakışıklı olucak...

Geçen Koray ile geldiğimde inceledim SOA acayip yükseltmiş CJ yi...İçi çok ferah olucak...Dana 44 ile iz aralıkları mükemmel boyuna göre çok stabil.... ;)

evedilaz' Alıntı:
çamurluklar arkalardan kesildi ayarlandı :smiley: kaportatya girdi araç o esnada yapıldı genişletme

arka çamurluklar yuvarlak duruyor. Sende ki dodikler U şeklinde, ben oradan şüphelendim. Çünkü ben soa yaptığımda arka dodiklerin U şeklinde kesilmiş hali ile 35 lastik ancak sığmıştı.

kısmetse araç yarın boya ya giriyor
legogibi parcalar birleştirince ortaya cevher cıkacak inşallah
aceleyok işler yetişir :D

yarın boyaya giriyoruz niheyet ertesi günü firindan çıkacak canavar bakalım ne çıkacak
son yoklamaları bugün ferdi kardeşimiz yapmış yarın sabah tekrar gözden geçecek ve fırına girecek gerçekten çok emek verildi
ferdi kardeşimizin sanatının imzası olacagına eminim
Photo-0230.jpg
Photo-0231.jpg

yarın geceyi firinda geçirecek sanırım yrın göremessem ben ne yaparım :( bakalım ertesi güne ne çıkacak karşımıza uykularım kaçıyo inanın

canavarın fırında boyası bugün attıldı renk çok güzel oturdu cj ye :smiley: ferdi kardeşimiz eline emegine saglık
ufak aksaklıklar haricinde boya mükemmel oldu tamponlar yan basamaklar ve harttap astarlandı son boyaya kaldı işimiz boyanacak ve toplamaya başlıyacagız nihayetinde herşey çok güzel olacak :smiley:
Photo-0230-1.jpg
Photo-0231-1.jpg

Selamlar Deniz,

Ustanin ellerine saglik cok guzel olmus, menteselerle jeep yazisini mat siyah yaparsan boya dahada one cikar ve tek duzey renk olarak gorunmez diye dusunuyorum ne dersin tabi renkler ve zevkler tartisilmaz onemli olan Senin nasil begendigindir Hayirli Ugurlu olsun.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

SON MESAJLAR

SON KONULAR