1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 414
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,389
Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

Şimdi farkettim Deniz eline sağlık. Çok zevkli bir işe girişmişsin. SOA nın makas kulaklarının oturduğu yeri genişletsen, yolda gezmeye ve makas kurulmasına çok faydası olur. Kolay gelsin..

Etiketler

Örnek..

[attachment=1]

cj_soa_rear.jpg

göktug dikkatin için teşekkürler ama inan çok güzel bi uygulama var makinede gıram dalma veya yolda gezme yok ustamız çok saglam inan bukonuda :smiley:

evet arkadaşlar saat 22: 00 sanayiden geldim cj sevdası sanayide sabahlamakda olsa bedeli deger diyorum
iç havuzun pütürleme işlemi tamamlandı yaklaşık 5 kutu pütür iç havuza atıldı
nihayetinde astarlama işlemine başlandı ve bitti 2 kat polyester astar 2 katta akrelik astar atıldı cj ye
pütürlemeden kareler
Photo-0182.jpg
Photo-0185.jpg
Photo-0186.jpg
Photo-0193.jpg
Photo-0187.jpg

elinize kolunuza sağlık çok guzel çalışma
ALLAH bol çamurlu günler nasip etsin
ALLAH olmayanlarada versin

evet arkadaşlar bugün astarlama çalışmasının kurumasını bekledigimizden çalışmada ara bulduk
kendi dodiklerimizi ve hasan kardeşımızın uzun zamandır beklettigimiz dodiklerini boyamaya fırsatımız oldu en sonunda :smiley:

Photo-0203.jpg
Photo-0204.jpg

abi daha boyanmadıki bunlar POLYESTER VE AKRELİK ASTAR FIRINA önümüzdeki hafta içi anca gireriz
dert ettigin konuya bak bidaha boyarız sorunmu :smiley:

Maşalllah Deniz abi CJ-6 Mükemmel oluyor... ;)

Bir isim bulmamız lazım... :D

Dodiklerde çok güzel olmuş...Fotoğrafını bile görünce heycanlandım... CJ ayrı bir dünya bu gece uyuyamam ben şimdi... ;D

Almak isteyenlerde kaçırmasın derim fırsat bu fırsat... Çok gerekli bi aksesuar her araç için...

hasanfb' Alıntı:
Maşalllah Deniz abi CJ-6 Mükemmel oluyor... ;)

Bir isim bulmamız lazım... :D

Dodiklerde çok güzel olmuş...Fotoğrafını bile görünce heycanlandım... CJ ayrı bir dünya bu gece uyuyamam ben şimdi... ;D

Almak isteyenlerde kaçırmasın derim fırsat bu fırsat... Çok gerekli bi aksesuar her araç için...

yaşasın bushwacker kardeşliği :D

Bugün gittim aracı gördüm. Araç tek kelime ile bir dev!!! Nazar değmesin güle güle kullanasın Deniz abi...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR