1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 414
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,393

Etiketler
Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

Abi aracınız güzel oluyo ama ben olsam ön camın çerçevesini orjinal haline getirirdim orjinali daha güzel durur diye düşünüyorum kolay gelsin...

nedemek deniz kardeş başımlaberaber
ama yinede hertürlü fikirlere acığız
biz cöl canavarı yapmaya calışıyoruz dimi deniz kardeş ;)

evet arkadaşlar son çalışmalarımızdan kreler
kappı çerçevelerinin son durumu bu oldu
Photo-0120.jpg

daha bitmeden sıcak sıcak şınorkel görüntüleri son halini alınca daha güzel bi görüntü alacagına inanıyoruz
Photo-0131.jpg
Photo-0132.jpg
Photo-0132.jpg

renk konusunda tiyolar :smiley: :smiley: harttap ve tampon yan barlar mat siyah olacak
son bir ayda bu rek ikinci cj yapıcaz
Photo-0122.jpg

Photo-0126.jpg

bu arada söylemesi ayıp kendi imalatımız olan dodiklerin nakadar güzel oldugunu bidaha görme şansımız oldu
Photo-0128.jpg

ilker5276' Alıntı:
bu araç tarık beyin değilmiydi

ilker öndeki araç hala tarık beyin tarık beyin olarak uzun yıllar kalmaya devam edecek tarık by bu araçdan ayrılamaz :smiley:
arkadaki benim yeni makine onuda aynı renk yapacagız ikiz olacaklar sanırım bu renk tr de 2 araç olacak biri tarık beyin biri benim :smiley:

ortak noktamız iki araçda ahmet kerdeşinin servisinden ÜNTAŞ OTO jeep servis güvencesinde restorasyon ve servis alıyoruz :smiley:
daha çok cj bu garajdan geçecek eminolun :smiley:

pazar olmasına regmen bugünde çalışmalarımıza devam ettik karbratör söküldü komple ayıklandı temizlendi
olmadı hızımızı alamadık benzin deposunuda sökdük komple temizledik içinden bi balık çıkmadı inanın zeytin büyüklügünde kütleler çıkdı şaşırdık bizde tavanın dibinden bi kare
Photo-0136.jpg
benzin boruları ,hortumları , filitreler komple yenilendi dgiştirildi ana boruları şasenin içine alındı çok güzel oldu çokkkk

kolay gelsin

ben de bir kaç defa depo temizletmek zorunda kaldım doğuda, oof of, dediğiniz gibi içinde bir tek "balina" eksikti : )))

evet bu akşamki toparlanmaya başlayacagız derken dahada dagıtıyoruz makineyi galiba :smiley:
bugün yeni yapılmış olan iç döşemeyi sökdük iykide sökmüşüz pütürlü hali daha güzel olacak sanırım farkettimki 1000 lira çöpe gitti insanlar deneme yanılma yöntemiyle dogruyu buluyor olan paraya oluyor :smiley: can sagolsun yeter :smiley:
söküldükden sonraki hali
Photo-0139.jpg
Photo-0140.jpg

evet arkadaşlar biz bu makineyi boyaya verenekadar sökülebilecek ne varsa üzerinde sökecez :smiley:
bugün ön panel gösterge paneli söküldü penelde ojjinal boyutlarından farklı bi yag basıç gösrergesi kullanılmış gereksiz delinmiş delikleri tıkatıtaz ,
kalirüfer teferruatı söküldü temizlendi toplandı boyadan sonra takılacak sök sök bitmiyo :smiley:
bu arada özel yaptırdıgım orjinal kalirüfer radyötörü geldi orjinalinden kopyaladılar komik bi paraya mal oldu :smiley:

Photo-0146.jpg
Photo-0143.jpg
Photo-0142.png
Photo-0145.jpg

Deniz abi makina çamurlarda çoşacağı günleri bekliyor duruşundan belli. Hadi çabuk tut elini...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR