1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 414
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,554
Ynt: 1980 cj 6 üntaş otoda doguşu

sıkıntı yok tarık abi zor bizim içimiz imkansız zaman alır .
bugecede kalirüfer komple aşaga indi lpg söküldü atıldı benzine geçildi, benzine hasretmiş makine
sökülenler artık boyadan sonra takılacak araca

i

Etiketler
Ynt: 1980 cj 6 üntaş otoda doguşu

Bu iş yoğunluğunun içinde bu CJ sevdasını en iyi ben anlarım deniz abi...Helal olsun valla şehirdışına çıksan bile işler yolunda ustamızında eline sağlık...

CJ aşkı bu CJ...Türkiyede bizler seçildik madem sonuna kadar gidiyoruz.... ;D ;D ;D

Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

rahmetli babamın işi vesilesi ile bir adet cj 5 ile başlayan bu aşkım elbet bir gün garajıma bir cj kazandırmakla vuslata erecek : ) ama ne zaman?, onu bilemiyorum, ustaların ve sizin ellerinize sağlık, dört gözle devamını bekliyor olacağım, saygılar...

evet arkadaşlar neleryaptık bi sıralıyalım
öncelikle aracın radyötörünü özel olarak yaptırdım 3 sıra süper radyötör KADA marka
Photo-0104.jpg
2 f makinenin can damarı devirdeimide degişelim dedik elimiz degmişken
Photo-0101.jpg
bu arada kalirüferi kople sökelim bakım yapalım öyle baglayalım dedik iyikide sökmüşüz radyötörü patlakmış elimizde kaldı:smiley: yeni radyötör takılacak
Photo-0102.jpg
Photo-0103.jpg

bu arada biryandanda boyaya hazırlıyoruz makineyi geniş dodikleri sökünce kel aylak kuşuna döndü cj :smiley:
Photo-0109.jpg
Photo-0105.jpg
merakedenlere lastik ebatı 33 . 13 . 15
arada birde dodiklere purova aldık nasıl ama :smiley:
Photo-0112.jpg
Photo-0111.jpg

yarın yapacagım şınorkel purojesinden ön çalışma
Photo-0115.jpg

çalışmalarımızın enfazla kafama takılankısmı harttabın kapılarının çerçeveleriydi birkaç firmadanfiyat aldık biz cj sayiplerini potansiyel keriz sanyor olsalarki olsaki cj uygulayacaz dedik ya 600 lira 800 lira gibi saçma sapan fiyatlar verdiler çıkma kapı çerçevesi alalım yapalım dedik 300 lira haşat kapılara istediler hurdaya verseniz anca ama lazım ya 300 aşaga olmazmış al kapını gözüne sok dedim adama :smiley:
sonuçmu 4 moy muhtelif çeplerde purofil 5 adet inox kesme taşı 2 günlük mesai ve kendi el emegimiz göz nurumuz kapı çerçeveleri nihayet bu akşam bitti çokda güzel oldu :smiley:

ahmet kardeşımın kaynak eserleri :smiley:
Photo-0114.jpg
Photo-0116.jpg
çalışmalar tam olarak bitmedi yarın son rutuşlar ve saglam kaynakları yapılacak macın ve boyaya kalacak iş

Gunaydinlar Deniz,

Ellerine Saglik kapi citalari orjinalinden daha saglam ve guzel gorunuyorlar ayriyeten Kendi Emeginin bir parcasi oldugu icinde Basarmanin Gururu ve verilen Ugraslardaki yorgunlugun su gibi akip gitmesinden guzel Duygumu varmidir gule gule iyi gunlerde kullanmak Dileklerimle.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

1 aykadar sürer bu meşakatli çalışma ama degecegine inanıyoruz gerçekten görülmesi gereken çalışmalar

bu zorlu ama bir okadar keyif verşici çalışmamızda ahmet kerdeşimin (poryaz) vermişoldugu destek ve sarfettigi çaba es geçilemez açık söyliyeyim ahmet kerdeşimin destegi ve yaratıcı ruhu olmasa bu işin altından kalkamzdım
kime iş tarif ettitiysem sonuç olarak kafamda canlalan bi tarz var bana gezel okudu abuk subuk rakamlar çekdi ama bu işlerin tamamını biz ahmet kardeşimle beraber halletik diyebilirim 1 hafte içinde son düzlük ve boya için teslim edicez ve sonucu bekliyecegiz ama degecek inanın
iyki varsın ahmet kardeş :smiley:

usta bu çamurluk dodikleri nekadara mal oldu?benim üzerinde çalıştığım dodiklerle hemen hemen aynı.ben nasılsa hardtopa girişmişken tamponlarla dodikleride yapayım dedim.türkiyedeki cj lerde pek yok.oyüzdende hiç araştırmadım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri