1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 414
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,556
Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

bugün tüv için yapılan elektrik degişikliklerini eski haline aldık
farlar degişdi sinyaller parklara baglandı tüv duymasın ;D ;D ;D ;D ;D
bu barada 06 pilakaları teslim ettik 34 olarak yeni pilakalarımızı beklemekteyiz

Etiketler

evedilaz' Alıntı:
bugün tüv için yapılan elektrik degişikliklerini eski haline aldık
farlar degişdi sinyaller parklara baglandı tüv duymasın ;D ;D ;D ;D ;D
bu barada 06 pilakaları teslim ettik 34 olarak yeni pilakalarımızı beklemekteyiz

Sanırım yeni yasa gelmiş plakalara benim 54 şuan 34 yapacaktım ama birsürü bişe saydılar:smiley: bilgisi olan varmı durum nedir?

arkadaşlar 1 mayıs itibariyle tüm uygulama degişmiş bi kargaşa var noterlerde herkes şaşkın buda bize nasib oldu saglıkolsun bugünde pilakasızız
işlemlerle ben ilgilenmiyom muameleciye verdim o işleri takip ediyo yarın görüşecez bi terslik olmassa bitince son durumu deteylı bildiririm size

evedilaz' Alıntı:
arkadaşlar 1 mayıs itibariyle tüm uygulama degişmiş bi kargaşa var noterlerde herkes şaşkın buda bize nasib oldu saglıkolsun bugünde pilakasızız
işlemlerle ben ilgilenmiyom muameleciye verdim o işleri takip ediyo yarın görüşecez bi terslik olmassa bitince son durumu deteylı bildiririm size

detayları bekliyoruz abi benimde plaka işleri bekliyor:smiley:

ve nihayetinde yeşil dev istanbullu oldu şanslıymışızki 1 hafta daha gecikseydik 34 olamıyacaktı 1 mayıs itibariyle pilaka nakil olayı kalkmış
ve yeni pilakam 34 ZL 22533 memleketimi tüm çabalarımla ortaya sıkıştırabildik ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ufaktan bi arazi olup bugün balık bile tuttuk sezonun ilk balıgı ;D ;D ;D ;D
Resim062-1.jpg
Resim071.jpg
Resim065.jpg

yuzen_adam' Alıntı:
Hayırlı olsun Deniz abi. Büyükçekmecede kıyıdan nereden alıyosun abi istarvitleri??
adres yok korayım gelicen gidicez tutucaz ama sana bi tiyo denizden ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
bu akşamda gene 1 kg yakın aldım istavrit bereketli bi sezon açılışı yapdık

evedilaz' Alıntı:
adres yok korayım gelicen gidicez tutucaz ama sana bi tiyo denizden ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Valla abi tutmaktan en çok keyif aldığım balıklardan biridir istavrit. Bu haftasonu inşallah gelicem abi o zaman tutarız...

evedilaz' Alıntı:

walla bende gelirim .....

evedilaz' Alıntı:
bundan sonra hafta içi hafta sonu her akşam balıkdayız bekleriz bir tel yeter oltayı kapın gelin

Bir bagaj dolusu takım düzdüm toplasan iki kere balığa çıkmadım sözde ayda mutlaka 2 hafta sonu denizdeyim bide ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR