1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 414
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,354
Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

Resim080.jpg
Resim082.jpg
Resim085.jpg
Resim086.jpg
Resim087.jpg

Etiketler

Deniz abi ,karşıdan duruşu inanılmaz hırçın.Geniş dana 44 ler den olmalı :smiley: ben burdayım yıkarım ortalığı der gibi :smiley: :smiley:

CJ7V8' Alıntı:
Deniz abi ,karşıdan duruşu inanılmaz hırçın.Geniş dana 44 ler den olmalı :smiley: ben burdayım yıkarım ortalığı der gibi :smiley: :smiley:
evet aynen öyle kardeş taban genişligi mükemmel dodiker kapatıyo kupada 7 8cm lastik izi var gerisi dodikde
gerçekden çok atak bırak beni gidecem diyo ilginç ama SAO 53 12.5 lastik 120 bastık ufak arabayla km test ettik gıram sapma yok ok gibi gidiyo ama ufak bi sorun var 120 de firen mesafesi hayli uzun durmuyo gibi bişey ;D ;D ;D ;D
işte bıraz irikıyım oldu 220 yükseklik var saga sola çok takılacak sanki ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

deniz kardeşimin tavsiyesiyle bu siteye üye oldum aracını yakından inceleme şansım oldu gerçekten gördügüm en esaslı cj
emegine saglık bolçamurlu günlerde kullanmanı dilerim kardeş

evet arkadaşlar sanmayınki bu garaj kapandı sadece makinenin keyfini çıkartıyorum bıraz yorulduk beee
aylardır sanayilerde geceledik bukadarda hakkımız ama dimi
inşaat devam
radikal bir çizgimiz oldugu için radikal objeler eklenecek daha

harttabın iç döçemesi yapılacak bi ara

ön cam için kep imalatına başiadım bıraz yavaş ilerliyo ama güzel olacak tavan park lambaları sislerin arasında kayboldu içimize sinmedi onları kepin üzerine alıcaz

tavana şık bir sepet purojem var sisler sepete montelenecek en kısa zamanda uygulayacagım 2 adet nato bidonu ve kiriko ve belki 2 adet kum paleti. kamp masası tavana yerleşecek aracın şu anki yüksekligi 220 10 cm sepet 235 falan olacak başımız göge erermi dersiniz
en önemli ekipman vinç unutuldu sanmayın oda en kısa zamanda eklenecek öncelikli ön sonra arkayada gelecek
vinç konusunda degerli bi abimizin hayırlı haberlerini bekliyoruz degerli ebimiz bu arada hayırlı işler o kendini biliyo ;D ;D

gene kaşıntı tuttu 2 inç daha yükseltme yaptırdım makaslardan tüm fiberler yenilendi şıkır çıkır makaslarım var artık başım göge erecek az kaldı daha bi kalender duruş sergiledi cj seviyorum bu makineyi beee sankı ona masraf ettikce o benle ben onla gurur duyuyoruz

denizalkolu.jpg
cj6.jpg
jeepcj.jpg

konuya geç girince 14 sayfa okunmaz dedim ama bir çırpıda bitti çok sıkı bir cj olmuş Allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin çamura girince çok daha güzel görünüyor doğal olarak ;D

araç zaten yüksekti şimdi iyice yükseldi, çok güzel görünüyor ama tehlikeli olmasın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.