Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet aynen öyle kardeş taban genişligi mükemmel dodiker kapatıyo kupada 7 8cm lastik izi var gerisi dodikde
gerçekden çok atak bırak beni gidecem diyo ilginç ama SAO 53 12.5 lastik 120 bastık ufak arabayla km test ettik gıram sapma yok ok gibi gidiyo ama ufak bi sorun var 120 de firen mesafesi hayli uzun durmuyo gibi bişey ;D ;D ;D ;D
işte bıraz irikıyım oldu 220 yükseklik var saga sola çok takılacak sanki ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
deniz kardeşimin tavsiyesiyle bu siteye üye oldum aracını yakından inceleme şansım oldu gerçekten gördügüm en esaslı cj
emegine saglık bolçamurlu günlerde kullanmanı dilerim kardeş
evet arkadaşlar sanmayınki bu garaj kapandı sadece makinenin keyfini çıkartıyorum bıraz yorulduk beee
aylardır sanayilerde geceledik bukadarda hakkımız ama dimi
inşaat devam
radikal bir çizgimiz oldugu için radikal objeler eklenecek daha
harttabın iç döçemesi yapılacak bi ara
ön cam için kep imalatına başiadım bıraz yavaş ilerliyo ama güzel olacak tavan park lambaları sislerin arasında kayboldu içimize sinmedi onları kepin üzerine alıcaz
tavana şık bir sepet purojem var sisler sepete montelenecek en kısa zamanda uygulayacagım 2 adet nato bidonu ve kiriko ve belki 2 adet kum paleti. kamp masası tavana yerleşecek aracın şu anki yüksekligi 220 10 cm sepet 235 falan olacak başımız göge erermi dersiniz
en önemli ekipman vinç unutuldu sanmayın oda en kısa zamanda eklenecek öncelikli ön sonra arkayada gelecek
vinç konusunda degerli bi abimizin hayırlı haberlerini bekliyoruz degerli ebimiz bu arada hayırlı işler o kendini biliyo ;D ;D
gene kaşıntı tuttu 2 inç daha yükseltme yaptırdım makaslardan tüm fiberler yenilendi şıkır çıkır makaslarım var artık başım göge erecek az kaldı daha bi kalender duruş sergiledi cj seviyorum bu makineyi beee sankı ona masraf ettikce o benle ben onla gurur duyuyoruz
konuya geç girince 14 sayfa okunmaz dedim ama bir çırpıda bitti çok sıkı bir cj olmuş Allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin çamura girince çok daha güzel görünüyor doğal olarak ;D