Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sağolun arkadaşlar camlar harttabı ilk gördügüm andan itibaren büyüyecek dedim zaten ama bizaman keyfini sürmek istiyorum artım 5 ay olacak nerdeyse cj bi dipsiz kuyu ne yaparsan şnkanlar dahilinde oluyo
bugün tavan parkları geldi sonunda montajını yaparız artık bugün
camdan ziyade vinç var sırada öncelikle ön koyucaz sonra kesinliklede arkaya bi vinç daha gelecek
buarada tabi cjden çıkan büssürü aksesuar ekipman var satılık bölümünde kimse ilgilenmedi bile
canavar gibi lastikleri kızdım bedelsiz verdim onları koyacak yerimde sıkıntılı oldugu için çok acil elimden çıkartmam gerek
hepsi bu araçdan sökülen luzumsuz görülen veya degişen parçalardır ihtiyacı olana bulunmaz fırsat inceleyin
lpg garantili deniyecez olmassa olanakadar devam işinin ehli bi firma konusunda uzman sızdırmazlıkda çeşitli firmalardan takılıp 0 gelen lpg montajında bile 1 2 araçda puroblem görüldü geri gönderildi araçlar bizde bvi sıkıntı olması montaj mazemeleri ve işciligi çok güzel
evet arkadaşlar nihayetinde cj hafif bi çamurla buluşdu bugün tavan lambalarının montajını yapdık ve kendimizi gürpınar sahilinde bulduk
tavan lambaları gece harika görünüyor ;D ;D ;D
İsiklandirmalar Muhtesem gorunuyor ellerine Saglik lakin tabi bu benim gorusum arka yan camurluk sinyallerin yoklugu buyuk eksiklik ve CJ yi sanki suanki yandan goruntusuyle hala tamamlanmamis gibi gosteriyor.
abi pazartesi salı tüv alalım sonraaa ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
kaçak takılıyoz ufakdan kirlenmesin diye korutmak cj ye hakaret yaww
çamurda gaz kesmek bizi bozar
sağolasın,kurtulamıyoruz bu çamurdan,birazda al sat yaptıgımız için,pek konu açmıyorum, çok çeşitli araçlar kullanıyorum ,gezilerde gören görüyor aracımızı
nihayetinde perşembe günü saat 9 30 da randevu aldık TÜV almaya gidicez bakalım sonuç ne olacak
bugün cam filimleri söküldü offroad ekipmanları takım taklavat ataca yerleştirildi geniş araç çokrahat yavvvv