1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 414
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,362
Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

evet yolun sonuna geldik sanırım aslan parçasını bugün sıfır LPG montajı için LPG servisine bırakdım
marka olarak ATİKER önerdi ustamız 12 silindirekadar montaj yapılabilen bi modelini dene memlun kalmassan istedigin markayla mikseri degişiriz güvencesi verince tereddüt etmedik 2 yıl servis garantili olması iyi sanırım umarım iyi bi tercih olmuşdur yaşayıp görecez ;) sızdırmazlık aldıktan sonra ver elini TÜV ve mutlu son ;D ;D ;D

Etiketler

Deniz abi iyi bir seçim yapmışsın. Ben Vitaramda kullandım Atiker ve servisinden çok memnundum. Adamlara ne dediysem yapıyorlardı hatta kendim bozudğum benzin otomatiğinide garantiden değiştirmişlerdi ;D ;D

evet lpg işlemide bitti nihayetinde kısa bi deneme turu attık performans kaybı yok gibi ama bi agır arazi yapınca görecez tabiki yaşayalım görelim yarın sızdırmazlık raporu alınacak makasların burçları orjinalleri ile degişecek fiberleri elden geçecek
ve tüv kalıyo bitek
detaylı sondurum resimlerini atıcam yarın

Deniz abi gelipte CJ ni fotoğraflamadık deme... ;D ;D

Koray da verdi pozunu.. :smiley:

ntv 003.jpg

evet arkadaşlar üntaş otodan dışarı çıkınca makine garip karşılanıyo farkettim bugün
sızdırmazlık raporu için bugün sbahın köründe düşdüm yollara kumburgaza gittim sorunsuz geçdi bişey dikkatimi öekdi yetkili arkadaşlar herkese teknik sorular sordu gözlemledim banaysa parça sıkıntısı varmı bu aşamayakadar malşyeti ne oldu söyleyinceysa garip bi bakışma ceyran etti ve begenilerini belirttiler bide seyir halindeyken tüm araçlardan uzaydan gelmiş gibi gözler
çokmu sıradışı oldu yawwww
Resim040.jpg
evet maslagı aratmayacak sanayi sitemizden amerikan cj kardeşligi
Resim041.jpg
Resim042.jpg

34 tescil için kılıpslenmiş pilakalarımız çok komik görünüyo dimi bugün istasyonda herkes bunlar olmamış 2 vida at dedi ;D ;D ;D

yok abi emekleme evresindeyiz kirletmemeye çalışıyoz bugün 120 bastım asvaltta asvalt agladı ip gibi gidiyo makine nazar degmesin
buna ragmen ahmet ustanın içine sinmemiş tüm makas burçlarını degişdik bugün ön arka 22 burç degişdişindı dahada ii oldu sanırım
abi senin cj şınorkelsiz çok çirkin yawww ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yuzen_adam' Alıntı:
Hey maşallah abi... Ama abi hardtopun camını biraz büyütürsen daha şekil olacak bence...
kardeş bu aşamada şekilin bukadarı yeter bize yorulduk daaaaaa zamanla yaparuk
bütün işler biterse ne yapacaz sanayide olmalı bi ayagımız

Çok güzel olmuş, emeklerinize sağlık, şu bizim defender için dodik işine de el atın bir ara yahu :D

evedilaz' Alıntı:
sagolun defender dodigi purojesi için konu mankeni bulamadık gönüllü bi aday çıksa halledicez sıkıntı olmaz

Yakın olsak ben getireyim dyeceğim ama :smiley: Hadi hayırlısı bakalım, bir konu mankeni çıkar inşallah en kısa zamanda ortaya....

ellerinize sağlık, gerçi şimdimi bunlar denir dediğiniziduyar gibiyim ama araç tam anlamı ile ortaya çıkınca dikkatimi çekti yazacaklarım;

-öncelikle kabin yan camları içi eğer imkan varsa kesinlikle büyütülmeli fikrine katılıyorum,

-ikinci olarak ta kabin üstüne 2 veya 3 projektör -daha bence şart, olursa süper durur, söyleyeyim istedim, onun haricinde

"MAAŞALLAH" diyorum, Allah kaza bela vermesin, güle güle binin...

Her güzelin kusuru olur... :smiley:

Allah nazardan saklasın onlarda dikkat çeken özellikleri olsun...

CJ-6 ların içinde en sağlam en yakışıklısı oldu valla güle güle bin Deniz abi... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,748
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

SON KONULAR

Geri