1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asilhector Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 594
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 137,649
Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

bu konuyu yakından tabip ediyorum zümrütü anka kuşunu bilirmisiniz ... küllerinden canavar oluşmuş.

Etiketler

Selamlar Mustafa bey,

Anka kusunun kullerinden dogusu benzetmesini Hanimla beraber gecenlerde konusup CJ nin kapilarina alttaki resimdeki sekliyle anka kusunu boyatmayi karar almistik cunki CJ yoktan kullerinden ve mahrumiyetliginde inadina inadina Sizinde deiginiz gibi dunden bu gune bakacak olursak adeta canavarlasiyor.

mytattoobyspiritman.jpg

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

asilhector' Alıntı:
Selamlar Arkadaslar,

Oncelikle İlgi ve Alaka icin cok Tesekkur ederim.

Cirkin ordegin kuguya donusum benzetmesini begendim.

Can bey, krom modasi artik bitti yeni modelleri veya yeniden toparlanan araclari dikkat ettiyseniz krom bolumleri ya siyahtir yada aracin ana rengindedir bizde bu yenilige ayak uydurarak krom bolumlerin cogunu siyah veya Sizinde dediginiz gibi aracin ana renginde yapmayi planliyoruz buara Oneriniz icinde cok Tesekkur ediyorum.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

abi vallaha 20 gun icinde boya ya girmez ise bizim kaporta boya ekibini alıp geliyorum abi vallaha 2 boyacı 1 kaportacı ve full malzemeler ile 4 gune boyaya hazır hale getirir 5 gun fırına sokarız

esperanto' Alıntı:
komple boya kaça patlar arkadaşlar tehmini bilen varmı

araç ne durumda çuruk yırtık sac vs varmı yoksa kaporta düzgün ufak tefek eğikler var birde komple çizikmi ona göre ancak fiat verilebilir saygılar

Selamlar Arkadaslar,

Can bey Teklifiniz icin cok Tesekkur ederim.
Kalip ve nokta kaynak isleri bitti sayilir artik, genel kaynak islerine bu gun basladik ama kaynakla trasla, kaynakla trasla, bitecek gibi gorunmuyor, yerimizde dar oldugundan baska arac gelince boyasina zarar vermesin diye traslama ve kesme isine mecburen ara veriyoruz, bunlarin disinda havalarda cok soguk oldugundan, arada isinmak icin sanayi kahvehanesine gidiyoruz, islerde ister istemez uzayip gidiyor, neyse ben yinede gec olsun temiz olsun ama guc olmasin diyorum.

Cengiz bey, firin boya fiyatini, Sagolsun Cagla bey cevaplamis olsada, ben ek olarak yinede belirteyim, istediginiz boya kat sayisi, 2 renk veya coklu sekillendirmelere gore 1500 den 3500 e hatta paint yani resimleme yaptirmak isterseniz 5000 TL ve uzerine cikabilmektedir.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Selam ben umut aracın yeni resimlerini ne zaman koyacaksınız cok sabırsızlanıyorum :eek:. İşinize karışmak gibi olmasında yanlardan çıkarttığınız eksozların üzerine ön arka tamponun altına yaptığınız delikli parçadan yapmanız eksozu kapatacak kadar.kazasız balasız günler.saygılarımla umut karaoğlu

Selamlar Arkadaslar,

Umut bey, oncelikle İlgi ve Alaka icin Tesekkur ederim.
Yanlardaki eksozlarin aslinda orjinali Sizinde dediginiz gibiydi lakin eksozlari Denizlide yaptirdigim icin 1 firsatini bulup gidemeden kaza gecirmistim ve eksozlarda boylece kalmisti gecen yillardan sonra bu parcalar hala duruyormu bilemiyorum.
Resim eklememi istemissiniz aslinda kaynaklamadan baska islem olmadigindan resim eklemiyordum Sizin icin extra is yapip degisik 1 seyler yapip resimledim.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Bu gun Nuri Usta ve Yusuf Usta diger islerden firsat bulunca Sagolsunlar Hardtopun saclarini biri kaynaklayip digeri traslarken bende bos durmadim kapilarin ic kaplama bolumunun yan cantalarini yaptim ve bunlarin disinda mademki bu kadar ugrastik emek verdik diyerek Yusuf Ustayla birlikte gozumuze hos gorunmeyen on cam cercevenin yanlarindaki yagmurluk citalarini yuvarlak sac presleyerek yeni modellerdeki sekile uyarladik.

img0401y.jpg

img0402e.jpg

img0403xw.jpg

Kapi cantalari.

img0397k.jpg

img0399bq.jpg

On cam cervesinin yanlardaki yagmurluk citalarinin yeni modele uyarlanan seklinden henuz tam bitmemis halinden bir goruntu.

img0400z.jpg

merhabalar ;çok sağolun resimler için ben bu arabaya ne zaman baksam içim bi tuhaf oluyor yani anlayacağınız gibi ne zaman bitecek diye heycanlanıyorum :-[.Bende de 1986 model suzuki sj 410 var şu an yapım aşamasında olduğu için resimlerini koyamadım en kısa zaman da bir canavar yaratıcam :smiley:

esperanto' Alıntı:
yanlızca renk değiştirmeyi düşünüyor kardeşim çürük yok

dıştan dışamı araç iç rengide değişecekmi eğer dıştan dışa komple ise ozaman 1750 tl tutar profesyonel fırın boya (metalik renk) ile ancak içide boyanıcak derse sökme takma trim ve elektirik işciliği çıkacağından arac marka model yılı gibi bilgilerine ihtiyac var

Selamlar Arkadaslar,

Bugun sabahtan ogleye kadar kaynaklarin capaklarini trasladiktan sonra soyle bir goz gezdirip kaynaklama isinin tahminen yuzde sekseninin bitme asamasinda oldugu gordum.
Ogleden sonra tum gun Hardtopun bombeyli arka ust 2 kosesiyle kapi karsiliginin yagmurluk citasininda ancak 1ini bitirebildim.

Hardtopun bombeyli arka 2 ust kosesinin yapim asamasindan goruntuler.

img0404ua.jpg

img0408qg.jpg

Kapi ustu yagmurluk citasindan goruntuler.

img0406p.jpg

img0407y.jpg

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Sayın Ali Gülcer bey hard top arka tarafında bagaj kapağını nasıl yapmayı düşünüyorsunuz,yoksa kapak olmayıpta sadece tek bir cammı düşünüyorsunuz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR