1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asilhector Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 594
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 137,651
Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Selamlar Arkadaslar,

Kapi yapimina kaldigimiz yerden devam.

cjcalsmalar001.jpg

cjcalsmalar002.jpg

cjcalsmalar003l.jpg

cjcalsmalar009.jpg

cjcalsmalar010.jpg

cjcalsmalar011.jpg

cjcalsmalar012.jpg

cjcalsmalar013.jpg

cjcalsmalar004.jpg

Etiketler

Celil Ustanin CJ uzerinde yesil renk denemeleri, Usta hosuna giden renkleri CJ nin uzerinde boyle denemeye devam edecek olursa CJ yi boyamaya gerek kalmayip rengarenk gokkusagi gibi 1 CJ ortaya cikacak.

cjcalsmalar007.jpg

Kapi icine kolluk ve kapi cekme elcigi uyarlamasi.

cjcalsmalar016.jpg

cjcalsmalar017.jpg

cjcalsmalar019.jpg

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Selamlar Arkadaslar,

14. sayfada resimler ya yarim olarak yada hic acilmiyor bu durum Sizdede aynimidir bu konu hakkinda buradan Bilgilendirirseniz Sevinirim.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

asilhector' Alıntı:
Selamlar Arkadaslar,

14. sayfada resimler ya yarim olarak yada hic acilmiyor bu durum Sizdede aynimidir bu konu hakkinda buradan Bilgilendirirseniz Sevinirim.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Bende problem yok...
İsterseniz önce bir geçmişi silmeyi deneyin.Explorer kullanıyorsanız ARAÇLAR Sekmesinde İNTERNET SEÇENEKLERİ Menüsünde bulunan SİL öğesinden erişebilirsiniz.

asilhector' Alıntı:
Sorun cozulmustur gecmisle ne alaka var bilemedim ama gecmisi silince resimler goruldu tekrardan cok Tesekkur ederim.

Rica ederim...
Bir bilgisayarcı olarak açık yüreklilikle söylemem gerekirse bilgisayar kadar manyakça ve mantıksız birşey daha görmedim :p :D )))

Efekan,

(bilgisayar kadar manyakça ve mantıksız birşey daha görmedim) bu bana Askerligi hatirlatti hersey senin icin dusunulmus en mantiklisina karar verilmistir senin dusunmene mantik uretmene gerek yoktur sadece verileni uygula yeterlidir.

asilhector' Alıntı:
Efekan,

(bilgisayar kadar manyakça ve mantıksız birşey daha görmedim) bu bana Askerligi hatirlatti hersey senin icin dusunulmus en mantiklisina karar verilmistir senin dusunmene mantik uretmene gerek yoktur sadece verileni uygula yeterlidir.

Hehehehe :D ))
Bence çok mantıklı mesela bir yazıdan örnek :D

" IŞIĞI YAK , YANDIĞINI GÖR " :D

Kapiyla ugrasmaktan gina gelince kapi calismasina ara verdim.
Coktandir aklimda olan arka amortisorlerin yerlerini asagidaki resimdeki gibi uyarlamakti bu gun biraz onlarla ugrastim.
Bu kadar degisikle TUV den nasil gecerim bilemem ama mademki Offraod araci yapiyoruz bu islerinde elbette 1 ilki olmasi gerekli diyerek ise basladim sonucunda TUV den ya OF cekeriz yada agiz tadiyla Offroad yapariz haydi Hayirlisi.

0112n.jpg

Buda benim amortisor uyarlama calismamin ilk goruntusu yukardaki resimde limiter kisitlayici kemer ve ismini bilemedigim tekerin 1i yerde 1i yukarda kalinca arabanin yan yatmayip terazide durmasini saglayan capraz kolda yok ben komple sistemi uyarlayacagim tabiki bu is bitince mecburen onlerede bu koldan ve limiterlerden takmam gerekecek yoksa bu uygulama hic 1 ise yaramaz.

cjparcalar008.jpg

Selamlar torlak_t nickli Arkadas,

( bole yapicna ne oluyormus peki? )

Bu sorunuz, TUV e yonelikmi yoksa bu sisteme yonelikmi anlayamadim ben yinede 2 sinide aciklamaya calisayim.

Sitemizde veya baska 1 yerde okumustum yaniliyor olabilirim, TUV İle ilgili acilmis 1 konuda aracin takili yan camini orjinali degil diyerek sokturtup orjinalini takmaya mecbur tutmalari ve buna benzer, cam filmleri, bulbarlar, yan basamaklar, ust sapka sislambalari, ceki demiri, vinc vs ruhsata isli degil diye 1 sehirde sokturtulup veya ruhsata isletme zorunluluklarini kosarken diger sehirdeyse gerek yok Bizimle ilgili degil diyerek rahatca TUV den gecmesi haliyle benide bu sistemi uygulama asamasinda cok dusundurmustur.

Bu amortisor sisteminin islevi diger asil sisteme gore arazide ve kaya tirmanislarinda daha cok artikulasyon saglamasidir boylelikle tekerlerin yerden temasinin kesilmemesine amortisorlere ek yardimci olarak daha cok imkanlar saglamasidir diger asil sistemde amortisor kolunun son uzama durumuna geldiginde o tekerin havada asili kalmasi arti karsi amortisorunde son basik durumuna geldiginden aracinda diger sisteme gore daha cok yan yatmasina ve sonucunda aracin devrilmesine sebebiyet vererek arazide imkanlari kisitlamasi sonucu extrem Offroadcilar denenmis ve Basarili bu ve benzeri sistemlere gecmektedirler.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri