Selamlar torlak_t nickli Arkadas,
( bole yapicna ne oluyormus peki? )
Bu sorunuz, TUV e yonelikmi yoksa bu sisteme yonelikmi anlayamadim ben yinede 2 sinide aciklamaya calisayim.
Sitemizde veya baska 1 yerde okumustum yaniliyor olabilirim, TUV İle ilgili acilmis 1 konuda aracin takili yan camini orjinali degil diyerek sokturtup orjinalini takmaya mecbur tutmalari ve buna benzer, cam filmleri, bulbarlar, yan basamaklar, ust sapka sislambalari, ceki demiri, vinc vs ruhsata isli degil diye 1 sehirde sokturtulup veya ruhsata isletme zorunluluklarini kosarken diger sehirdeyse gerek yok Bizimle ilgili degil diyerek rahatca TUV den gecmesi haliyle benide bu sistemi uygulama asamasinda cok dusundurmustur.
ali by bence tüv konusunu bukadar büyütmeyin derim uykularınız kaçar hale gelir
cj pvs camla bile tüv alıyo ona emin olun harttabı söküp gitsen muaineden geçmezmi sanki yeterki mekanik firenler motor şase saglam olsun gerisine bakmıyolar bile
bende yeni bi cj 6 topluyorum ama tüvden geçecekmi geçmeyecekmi girince görecez hertarafdan ofsayt SAO var 35 lastik araba yeşil harttap siyah daha ne sayayım sana ama geçerse geçer geçmessede bakıcaz bi hal çaresine ama söküp orjinale dönemiyecegimiz kesin