1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asilhector Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 594
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 137,651
Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

merhaba lar

öncelikle kolay gelsin diyorum Ali bey e, konu yu basından beri hayretle okudum. Bence Ali bey süper bir işi başarmak üzere.... inş gönlünüzce olur herkes gibi bitişi merekla bekliyoruz...

Etiketler

ali bey merhabalar bişe sormak istiyorum cj 7 u saç kapı yaptırabilmek mümkünmü bide sizce kaça mal olur

Selamlar Cengiz bey,

Her turlu kapiyi sactan yapmak mumkundur yeterki elinizde ornegi veya olculeri 1e1 alabilmek icin kapisiz arac olsun
Ustanizin Gonlu ve Becerisi arti zamanida varsa orjinalden guzelini yapar hemde Sizin istekleriniz dogrultusunda extralariyla lakin ince is oldugu icin dedim ya Ustanin oncelikle Gonlunu almak gerek cunki kolay varken Kimse sonucu malum islerle ugrasmak istemiyor git yenisini veya cikma getir takalim diyorlar artik eski ince iscilik kalmamis kolaya kaciliyor sorsan is yok diye aglayan cok iste is Sana bunu yaparmisin dedigindeyse isten kaciyorlar yenisini veya cikma getir takalim diyorlar ve bunada Ustalik diyorlar beni meslegim olmadigi halde bu islere baslamama zorlayan sebep olan olaylar boyle gelisip bu gunlere gelindi.
Masraf olarak yapilanlarin cogunlugunu kendim yaptigim icin sadece malzeme masraflarim oluyor.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

ali bey haklı, çivi çakabilen ustayım diyor resmen ;D

Selamlar Arkadaslar,

Sonunda tel kaynagin tupu geldi ve kaldigimiz yerden devam.

Dun fotograf makinasini unutmusum resimleri bugun ekliyorum.

Preslenen tavan parcalar birbirine eklenip yan saclarda yerine nokta kaynagiyla yerlestirildi sabirsizlanan boyaci Ustamiz Celil beyde CJ ye turuncu rengin denemelerini yapti.

resim002lx.jpg

resim003sa.jpg

resim004uf.jpg

resim005y.jpg

Bu gun tavan sacini yerine oturtup yagmur suyunun tavanda durmamasi icin gergiyle gobek bombeyini verdik.

resim007m.jpg

resim009a.jpg

resim008i.jpg

resim010lk.jpg

Nuri Usta gergileri ayarliyor.

resim013w.jpg

resim012h.jpg

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

bıtsın artık yaa
valla her sayfayı actıgımda ınsallah bıtmıstır dıyorum alı abı ;D
sabırsızlıkla beklıyoruz ayrıca renk kesın turuncumu alı abı

asilhector' Alıntı:
Selam İlkay,

Suan kesin olmamakla turuncuda takildik kaldik.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

daha önceki sayfalarda hep yazıyordunuz yaa mahrumiyet bölgesindeyiz die şimdi daha iyi anlıyorum sizi hala bitiremediniz şu guzelliği bitsede bizde artık bir astarlı halini görsek sonra birde komple toplanmış halini cici cici boyansa

turuncu renk olarak size ford focus st turuncusu tavsie ederim hiç pişman olmazsınız

Gunaydinlar Can bey,

Oncelikle İlgi ve Alakaniz icin Tesekkur ederim.
Mahrumiyet bolgesinde yasamak bana Sabretmeyi ve yilmamayi ogretti inanin bende enaz Sizin kadar sonucu Merakla bekliyor o gunlerin Hayalini kuruyorum hatta gunluk ruyalarima bile giriyor.
Renk oneriniz icin ayriyeten Tesekkur ediyorum guzel 1 renk.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Selamlar Arkadaslar,

Nuri Usta saseye uygulanan yukseltme profillerin baglanti araligini kaynakliyor.

img0371f.jpg

Hardtop takiliyken kislik olarak ayna yataklarin en uygun yerinin kapi cam cercevesi olduguna arti bu islemle cerceveyede extra direnc saglayacagina karar verdikten sonra parcalar kesilip yerine kaynaklandi.

img0370n.jpg

img0369y.jpg

Hardtopun on kenarlarida kavis verilerek kaynaklandi.

img0373v.jpg

img0374u.jpg

img0375u.jpg

Aynalarda yerine takilip denendi gorsel ve islev olarak orjinalindan cok daha iyi ve guzel oldu bence.

img0379g.jpg

img0381p.jpg

img0384j.jpg

Parcalar birer birer yerli yerine oturdukca hardtopta CJ de sekil itibariyle yavas yavas kendini gostermeye basliyor.

img0385q.jpg

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

lütfen beni yanlış anlamayın, çirkin ördek yavrusu yavaş yavaş kuğuya benzemeye başlıyor. ;)

başta beri takip ediyorum dolayısıyla sizide takdir ediyorum. kaportanın durumu beni hala tedirgin ediyor, kaportacınızın ve boyacınızın hüneri bundan sonrası için çok önemli.
kolay gelsin.

j9 aynalarını eğer siyah bırakırsanız çok güzel durmaz ancak krom kaplatırsanız veya en kötü gövde renginde boyarsanız eminimki daha guzel olucaktır

Selamlar Arkadaslar,

Oncelikle İlgi ve Alaka icin cok Tesekkur ederim.

Cirkin ordegin kuguya donusum benzetmesini begendim.

Can bey, krom modasi artik bitti yeni modelleri veya yeniden toparlanan araclari dikkat ettiyseniz krom bolumleri ya siyahtir yada aracin ana rengindedir bizde bu yenilige ayak uydurarak krom bolumlerin cogunu siyah veya Sizinde dediginiz gibi aracin ana renginde yapmayi planliyoruz buara Oneriniz icinde cok Tesekkur ediyorum.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri