1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asilhector Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 594
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,100
Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Selamlar Arkadaslar,

Babamin beklenmedik rahatsizligindan dolayi ne nete giremeye zaman bulabiliyorum nede CJ ile ilgilenebiliyorum İns. en yakin zamanda Babam Sagligina kavusurda hayat akisimiz normale doner Hepinize Selamlarimi iletiyorum.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Etiketler

Geçmiş olsun ali abi ALLAH iyiliğini versin inşsallah sağlığına kavuşur

Selamlar Arkadaslar,

Oncelikle guzel Dilekleriniz icin Hepinize ayri ayri Tesekkur ederim.

Babamin artik eski sagligina bir daha kavusamayacaginin bilincinde olsakta ve Babamin bu gunki halini her ne kadar kabullenmek istemesekte hayatin akisi ve gundelik yasam sartlari İnsani her seyi oldugu gibi kabullenmeyi zorlamaktan geri kalmiyor yasanan bunca kotu gunlerden sonra bunada Sukur en azindan Hayati tehlikeyi atlatti ve Babamiz yanimizda.

Arkadaslar CJ yine sanayi yolunu tuttu kaldigi yerden devam ediyor.
Ben gidemedigim icin yeni resimler cekemedim en son yapilan islemler snorkelen hava filtresi, borulari yerine takildi motor kaputun belirli ust bolumu ve jantlar mat gri siyaha boyandi sasenin altina atilan puture destek olarak extradan puturun ustunden ziftlendi arka bolume on tampona uyumlu yeni tampon yapimi basladi bunlarin disinda kotu haberse yeni toplanmis olarak Marmaristen aldigim SR 4 sanzumanin 1. 2. ve geri vites dislileriyle 1. ile 2. vitesin senkromecleri arizali cikti sanzumani satan Huseyin Demirvuran beyi telefonla arayip durumu izah ettigimde Sag olsun aradan 1 yil gecmesine ragmen sattigi malin arkasinda durarak yardimci olacagini soyledi buradan Kendisine yeniden Tesekkur ediyorum.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

ulus otodan alınan fiyatlar.sr4 şanzıman 1 vites dişlisi 165 lira,2 nci vites dişlisi 180 lira.geri vites dişlisi 195 lira.1-2 senkromenc sarısı adedi 25 lira

Marmariste Jeep yedek parçacılığı yapan Hüseyin Demirvuran her zaman malının ve sözünün arkasında duran ender iş ahlakı olan dürüst bir arkadaşımızdır.

Selamlar Arkadaslar,

Uzun aradan sonra oncelikli olarak Goktug beyin yazisina yakinen tanidigim Yilmaz beyin ve Yilmaz bey sayesinde tanistigim Huseyin beyi ek olarak destekleyen yazisina bu gun itibariyle aynen katildigimi ifade etmek istiyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler