1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asilhector Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 594
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 137,985
Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

ya ben bu siteye daha önce üye olmuşum, şimdi nasip miş mesaj yazmak
takipteyim,
mustafa ne işin var orda

Etiketler

Selamlar jose andrio silva ve egem1194,

Oncelikle İlginiz, Alakaniz ve guzel Temennileriniz icin cok Tesekkur ederim.
Jose, ustundeki jantlar siyaha boyanacak lastik konusunda cok haklisiniz gonlumden gecen aslinda 42'' olsada 33'' veya 35'' olarak dusunuyoruz lakin butceyi coktan astigimiz ve ustundeki lastiklerde cok yeni oldugundan lastikleri simdilik ertelemek zorundayim.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Selamlar Arkadaslar,

Sonunda CJ tam anlamiyla bitmesede Karamanli sanayisine gitmek uzere disari ciksada Emegi gecen Ustalardan bir bolumunun İlgilerinden dolayi CJ nin basinda aksami ettik ve Karamanli sanayisine gitmeyi yarina ertelemek zorunda kaldim.

cjcalsmalar018800x600.jpg

On tekerlere hala uygun flans bulamadim flanssizda resimde goruldugu gibi CJ nin onden goruntusunu tamamen bozuyor bu durumda canimi fena sıkıyor.

cjcalsmalar022800x600.jpg

ön dingil sorununu çözememişsiniz herhalde bence öne ofset jant yaptırın buda bir çözüm olabilir?

27 Sayfayı İlgi ile takip ettim gerçekten tebrik ederim sizi. Çok zor ve külfetli bir iş. Cj 'nin jant ve lastikleri takıp yıkandıkdan sonraki halini merak ediyorum. Bol Şans Allah Kazadan Beladan Korusun...

Selamlar cj5 ci,

( ön dingil sorununu çözememişsiniz herhalde bence öne ofset jant yaptırın buda bir çözüm olabilir?)

Oncelikle Oneriniz icin cok Tesekkur ederim bu gorsel sorunu tornaci Arkadasim ozel dokme aluminyum flans denemesi ve fiyat arastirmasiyla mesgul uygun fiyata cikarabilirse flanslarla cozmeye calisacagim olmazsa Onerinizi mutlaka dikkate alacagim.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Selamlar Ali Kaya bey,

( 27 Sayfayı İlgi ile takip ettim gerçekten tebrik ederim sizi. Çok zor ve külfetli bir iş. Cj 'nin jant ve lastikleri takıp yıkandıkdan sonraki halini merak ediyorum. Bol Şans Allah Kazadan Beladan Korusun...)

İlgi, Alakaniz ve Temennileriniz icin cok Tesekkur ederim.
CJ nin ustundeki jantlar mat siyaha boyanacak ancak buyuk inch lastikleri suan butce darligindan ertelemek zorundayim.
Her ne kadar CJ ye camur yakissada yikanmis halini bende cok merak ediyorum lakin boyacimiz Celil bey arac yeni boyandigi icin yikamanin daha erken oldugunu ve tazikli suyun boyaya zarar verebilecegini soyluyor ne yapalim mecburen Sabredip bekleyecegiz.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Selamlar Arkadaslar,

Bugun Usta on ve arka defransiyel kovan kapaklari sokup ayna mahruti disli oranlarini saymis ve sonuc onler 41.11 = 3.72 arkalarda 41.15 = 2.73 cikmis bu uzucu haberin sonucunda 35'' veya uzeri lastikleri takmayi gecici bir muddet iptal edip eldeki 31'' lastiklerle CJ nin bu goruntusune alismak ve araziye cikmayida zorunlu olarak ertelemem gerekecek Hayirlisi olsun.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Halil İbrahim Usta ve Elamani arka sag tekerden sizan hidroligi tamir etti ve fren sistemi komple temizlenip monte edilerek direksiyondaki bosluguda aldi buara cam sileceklerde takildi.

cjcalsmalar025800x600.jpg

cjcalsmalar026800x600.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR