1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asilhector Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 594
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 137,872
Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Selamlar Arkadaslar,

Rengi begendiginiz icin cok Tesekkur ederim.
Cagla kanayan yarami desme lastiklerden once yapilacak cok is var daha hepside butceye bakiyor gerci butceyide asali cok oldu ama Hayirlisi olsun.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Etiketler

CJ nin gunumuze gore demode olan tum krom parcalari gri mat siyaha boyadik.

Daschboard toparlaniyor.

cjyapmasamas001800x600.jpg

cjyapmasamas003800x600.jpg

cjyapmasamas007800x600.jpg

Bu resmi niye cektim bilmiyorum ama eski ogsozlari iptal edip tek egsoza gecerek yukseltme yaptigimizi yazmamistim simdi bu resme bakinca aklima geldi.

cjyapmasamas004800x600.jpg

haydı hayırlısı alı abı cogu bıttı renk guzel olmus ama dıreksıyonun alt kısmınıda sıyaha boya derım bence

Ali Bey,
Renk güzel oldu. Diğer aksamlarda takıldıktan sonra daha bi kendini gösterecektir.
Hadi bakalım kuyruğa geldik sanırım. Canavarı ne zaman arazide görmeye başlayacağız.

Selamlar Arkadaslar,

Oncelikle rengi begendiginiz icin Tesekkur ederim.

İlkay daha siyaha boyanacak cok yer var, direksiyon altida buna dahil.

Mustafa bey, evet nihayetinde kuyruga geldik, nezaman araziye cikar guzel bir soru bu kadar zor sartlarda verilen emekten sonra araziye cikmam biraz gecikecek gibi gorunsede ne kadar dayanabilirim bilemiyorum.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Sabah sanayiye gitmeden once ve donuste bahcemizdeki kiraz agacina cikarak Gurbette hep hayalini kurdugum meyvayi dalindan yemeyi gerceklestirirken Hanim gizlice resmimi cekmis ve bu resmi Sizlerle paylasmami israr edince eklemeden gecemedim.

cjyapmasamas011800x600.jpg

Bugun sanayiye İsmail Kardesim ve is Arkadasi ormana ait unimogla bana ziyarete gelince resim cekmemek olmazdi diyerek konuyla alakasi olmasada bir kac poz cekip Sizlerle paylasmak istedim.

İsmail Kardesim.
cjyapmasamas013800x600.jpg

İsmail ve is Arkadasi.
cjyapmasamas014800x600.jpg

Eee bende unimog gelmisken unimogla 1 poz vermesem olmazdi tabi gun gelirde ihaleye duserse bana nasip olur İns.

cjyapmasamas015800x600.jpg

Rolbar yerine takildi, stepne bagaji ve bidonluklar yerine takilarak boyadan once son kontrollari yapildi, on koltuklarida takmistim ama gelen gidenler hemen araca bindiginden ne olur ne olmaz diyerek geri sokup en son takmaya karar verdik.

cjyapmasamas024800x600.jpg

cjyapmasamas025800x600.jpg

On camin son rutuslarida yapilip CJ ye takildi.

cjyapmasamas026800x600.jpg

cjyapmasamas027800x600.jpg

Sanayideki CJ fanatiklerinden komsumuz oto tamircisi Suleyman beyin CJ nin icinde nescafe keyfinede diyecek yok.

cjyapmasamas028800x600.jpg

Selamlar Rustem bey,

Cok uzun ugrasin nihayetinde CJ ortaya cikmaya basladi lakin 1 haftadir hasta yatiyorum Siteye bir seyler yazmaya dahi takadim yoktu yazina geciken cevabim icin Ozur dilerim.
CJ yi Arkadaslari ne kadar Ozledim bilemezsiniz hatta ne kadar aliskanlik yaptiysa sanayinin yag kokusunu bile ozlemisim hepsi burnumda tutuyor.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.