1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asilhector Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 594
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 137,654
Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

CJ nin alti komple ziftlendi.

CJ CALÄ°SMALARÄ° 037 (Orta).jpg

Etiketler

jantlar siyah olunca mükemmel bi görüntü sağlamış bence 35x11.5 silverstone m117 extreme lastikler çok yakışır bu cjye..

Selamlar Arkadaslar.

Nezamandir CJ de bir calisma olmayinca bu bolume girmemistim yazilariniza geciken cevabim icin Ozur dilerim.

cj5 ci ; ( jantlar siyah olunca mükemmel bi görüntü sağlamış bence 35x11.5 silverstone m117 extreme lastikler çok yakışır bu cjye.. )

Jantlarin son halini begendiginiz icin Tesekkur ederim acil yapilacaklar listesi sonrasinda zamanla uygun ayna mahrutiler sonrasindada 35'' veya daha buyuk lastikler olacaktir İns.

koroglu1414 Cevdet bey; ( Tebrikler.. Çok büyük emek vermişsiniz cj'nize;sağlıkla güle güle bininiz.. )

Cevdet bey, İlgi, Alaka ve guzel Teminninizden dolayi cok Tesekkur ederim.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

CJ de yapilan son islemler arka tampon boyanip yerine takilldi ve hardtopun kupaya ilk temas bolumlerin lastik fitilleri yapistirilip kupaya oturtuldu lakin bu iste profesyonel olmayip ilk defa boyle bir isle mesgul oldugumuzdan lastik fitil paylarin hesabini goz ardi etmisiz bu yuzden elimizdeki kapi ustu cerceveleri yeniden kesip uyarlamamiz gerekliydi tam bu asamada uzun calismanin yorgunlugunu ve stresi uzerimizden atabilmek icin bundanda onemlisi evde hasta yatan Babamla yakinen İlgilenebilme ihtiyacindan dolayi tatile ayrilmayi uygun gorup calismalara ara vermek zorunda kaldik en yakin zamanda kaldigimiz yerden devam edecegiz İns.

Hardtopun ve arka tamponun kupaya yerlestirme anini resimleyememistim ancak bugun resim cekme imkanim oldu.

Tozlar icinde uyuyan guzelin son halinden goruntuler.

IMG_1477.jpg

IMG_1475.jpg

kazasız belasız iyi günlerde kullanın Ali Bey

Sayın Ali Gulcer.
29 sayfanın tamamını okudum, sizi sabrınız ve emeğinizden dolayı kutluyorum.
Sevgi ve saygılar.

Ali abi tebrikler çelik gibi sabır varmış sende ben aracı toplatırken 3 ay dayanamadım arabadan soğudum aracın çok güzel ve farklı olmuş anladığım kadarıyla bi lastikler kaldı bu kadar yapmışsın lastikleride taktınmı tamamdır dere tepe gezilir bu arabayla güle güle kullan görüşmek üzere...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri