1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Sentinel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 214
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,826
Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli

Karda...

Fotoğraf0386.jpg

Etiketler

Ben Britpartı düşündüm de sonradan vazgeçtim abi düzgün çalışıyor diye, dediğim kit de platini, meksefeyi tevzi makarasını söküp takıılanlardan, tabla orjinal duruyor..

ozcour' Alıntı:
Ben Britpartı düşündüm de sonradan vazgeçtim abi düzgün çalışıyor diye, dediğim kit de platini, meksefeyi tevzi makarasını söküp takıılanlardan, tabla orjinal duruyor..

Powerspark, accuspark gibi kitlerin buraya gelişle maliyeti 100 pound'u buluyor
Değer mi acaba diye düşündürüyor insanı...

Britparta bak bence abi, mini forumlarında yorumlarını okudum güzel diyorlardo. Bizim lucas dist.terler minilerde de kullanılmış

ozcour' Alıntı:
Britparta bak bence abi, mini forumlarında yorumlarını okudum güzel diyorlardo. Bizim lucas dist.terler minilerde de kullanılmış

Britparta shitpart diyorlar:smiley:

ozcour' Alıntı:
Bu arada selam Oktay abi, cidden disk fren olayını nasıl neyden uydurdun merak ediyorum
selam özgür ;)ön diskler 2011 ford transit uzun şase kamyonet olanların ki...arkalar 2010 dukato minibüs....alt fren merkezleri kia sorento.....vestinghaus ve ana merkez 89 model rance rover....

Hayırlı olsun Oktay abi :smiley:

Kampanaları hurdaya verme de abi, benim arkalara lazım olabilir. İşçiliğine yaptıklarına yapabileceklerine hastayım abi :smiley:

Fırat abi shitpart falan da diye var ama kimi yorumlar elektronik ateşleme kiti için kimi yorumlar güzel

ozcour' Alıntı:
Hayırlı olsun Oktay abi :smiley:

Kampanaları hurdaya verme de abi, benim arkalara lazım olabilir. İşçiliğine yaptıklarına yapabileceklerine hastayım abi :smiley:

Fırat abi shitpart falan da diye var ama kimi yorumlar elektronik ateşleme kiti için kimi yorumlar güzel

yolda kalıvermeyelim...:smiley:
britparta da bir bakayım

Son halinde stepne araç içinden ön kaput üstüne alındı,

DSC_0154.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

SON MESAJLAR

SON KONULAR