1967 Jeep Gladiator Pickup

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan .com Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 265
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,262

Etiketler

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup

moonwalker_arc' Alıntı:
Araç bittiğinde ne renk olacak ?

Bir kaç renk alternatifimiz var aslında lamborghini truncusu ve siyah bu ara öne çıkan kısım çamurluk ağızları tamponlar ve alt kuşak çizgisine kadar siyah üzeri truncu üst barlar ve güneşlik siyah bunlardan bir tanesi

Güven beyin aracı gibi lacivert beyaz bir diğer alternatif

Boyacımın önerdiği gibi beyaz bej ya da beyaz gümüş gri de bir diğer alternatif

nitroces' Alıntı:
aracınız bittiğinde çok yakışıklı olacak,şimdiden hayırlı olsun.

Çok teşekkür ederim böyle bir projeye bulaştığıma göre kesin deliyim ve deliler yaptıklarından sorumlu olmadıkları içinde kesin cennetliğim (kulakların çılasın mete hocam) :smiley:

Güven Özince' Alıntı:
Eeeee ne yaparsınız bu işlerin en sevimli tarafı bu kolay gelsin..

Güven Bey aslında bir araç projesi daha bitirdik bu arada araç spor otomobil olduğu için bu tarafta hiç konuşulmadı böyle bir projeye başlamışken deliliğimizden ders almayıp onunla birlikte ikinci projeyi yürütmeye çalışmak açıkcası çılgınlıktı

Bu da yaptığımız öteki projemiz bu araç da komple sökülüp dağıtılıp herkesin aksine fiber değil sacdan body kit yaptırıldı kaporta komple elden geçirilip yapıldı döşeme taban halıları kapı içleri vs hepsi yeniden yapıldı tampon tasarımı bize ait uygulamayı aynı usta yaptı boya başka bir atölyenin işi

07052011120.jpg

07052011123.jpg

Bu 1967 Jeep Pickup'dan daha çok dikkatimi çekti...
Elinize sağlık çok güzel olmuş...
Bayıldım... :eek: :eek: :eek:

İNŞALLAH GLADYATÖRDE BÖYLE YAKIŞIKLI VE DİKKAT ÇEKİCİ OLUR.KOLAY GELSİN TAKİP.

kusura bakmayın ben kargadan başka kuş tanımam onuda gak demesinden tanırım ;D ;D
ama yinede harıka bir iş cıkarmışsınız.kesenize ve emeğinize sağlık.
haddim olmayarak jeep için renk konusunda bir fikir beyan etmek isterim.
benim araçtaki mavi yer siyah beyaz yerlerde kırmızı yapmayı düşünüyorum.
ama şimdilik sadece bir fikir durumunda.saygılar.

Güven Bey hoşgörünüze sığınarak sizin aracınızda yaptık denemeyi gerçi tam istediğim tarz olmamış ama fikir verecek gibi şimdi bunu biraz daha canlı truncuya çevirip siyah bölgeleri de dodiklerin seviyesine çektikmi daha farklı bir tarz çıkar bir de bizim tampon farklı bir dizayn daha geniş o da farklı olacaktır diye düşünüyorum

2rhtw8j.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR