1967 Jeep Gladiator Pickup

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan .com Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 265
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,266

Etiketler

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup

Ah necmi bey Ah daha neler söyleyecekler dur bakalım.siz eski modelde daha yenisiniz benim tanıdıgım kadarıyla.
benim gibi yolarara bir cıkında daha ne laflar duycaksınız selamamlar kolay gelsin.

Makine nihayet gün ışığına çıktı :smiley:

SL740351.jpg

SL740350.jpg

SL740349.jpg

SL740348.jpg

SL740347.jpg

SL740346.jpg

SL740345.jpg

SL740344.jpg

Arkdaşlar destekleriniz için teşekkürler delinin halinden ancak deliler anlarmış zaten :smiley:

freegraf' Alıntı:
Tekrar kolay gelsin.Etraf KALAS dolu.beynine bir şey diyecem oda yok.MEGAN da .Başka ne denirki fiat beyinli.olur böyle şeyler it ürür,kervan yürür.Elinize sağlık.

sisdagili61' Alıntı:
Kolay gelsin arkadaşım.
Ustanızın ellerine ve emeğine sağlık.Dileğim ben o ustanın çırağıydım diyecek genç ustalar yetiştirebilmesi.Malum hevesli genç bulmak çok çok zor.
Kalın sağlıcakla.

Güven Özince' Alıntı:
Ah necmi bey Ah daha neler söyleyecekler dur bakalım.siz eski modelde daha yenisiniz benim tanıdıgım kadarıyla.
benim gibi yolarara bir cıkında daha ne laflar duycaksınız selamamlar kolay gelsin.

kabasakal73' Alıntı:
merakla takipteyiz,
Allah kolaylık versin,
selamlar

serci07' Alıntı:
Afedersiniz ama eşşek hoşaf ilişkisi. Bizim baktığımız gözle baksalar :D

ne denir .allah kolaylık versin.şimdiden kendini göstermeye başladı.(abi başka işin yokmu.git bi megan al cillop kibi.)

freegraf' Alıntı:
ne denir .allah kolaylık versin.şimdiden kendini göstermeye başladı.(abi başka işin yokmu.git bi megan al cillop kibi.)

Yaw megana hep biniyok ayrıcana haklısında ZJ yi de bunu da satayım kendime iyi kötü bir dizel megane alayım bineyim ne işim var benim buralarda haydin ben gidiyom araç satılıktır ilk gelen 5 bine alır :smiley:

Aman ha.tam en keyifli yerindesiniz.Duyan gelir.Abi bu ,bir türlü deliye taş gösterme meselesi gibi olur.Bakarsın duyan gelir.Ayrıca her babayiğit te bu işin altından kalkamaz.Kolay gelsin iyi çalışmalar diliyorum.

freegraf' Alıntı:
Aman ha.tam en keyifli yerindesiniz.Duyan gelir.Abi bu ,bir türlü deliye taş gösterme meselesi gibi olur.Bakarsın duyan gelir.Ayrıca her babayiğit te bu işin altından kalkamaz.Kolay gelsin iyi çalışmalar diliyorum.

Birazda eğlence lazım ama değilmi :smiley:

Eğlencesiz zaten olmaz.hele hele böyle işler başından sonununa kadar eğlencesiz olmaz ,eğlenceniz bol olsun.Makaram sarı bağlar eşliğinde iş uzar gider artık.

serci07' Alıntı:
pikapın kasa malzeme dolu :smiley:

Aynen öyle adamın elinde ne varsa fazla fazla verdi daha önce topladığı araçlardan kalan bir sürü yedek malzeme vardı şu an yedek marş motorundan şafta aksa kadar bir dünya yedek malzemem var hatta yedek kapım bile var 2 adet :smiley:

zeminde problem olduğunu sanmıyorum aracın duruşunda da bir problem yok ancak kupayı boyadan önce sökmeyi planladığımız için tamponda kupa da sadece vidalarla tutturulup boşlukları alındı sıkılıp ayarlanmadı belki ondandır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR