Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Epeydir bir şey koymadım zaten çok farklı yapılan bir şey de yok ufak tefek ilaveler düzeltmeler falan yapılıyor kısmetse önümüzdeki haftaya aracı boyacının şevkatli kollarına teslim ediyorum orada araç tekrar parçalanacak kupa ve kasa boyahane tarafına seyahat edecek orada macundur zımparadır boyadır işleri yapılırken bizler de aşağıda şasinin boyanmasını benzin ve fren tesisatını kontrol edip mekanik olarak aracı hazırlayacağız şasi halindeyken çalışmak epey kolay olacak sanırım. En son dün gittim bir kaç kare çektim onları da aşağıda görebilirsiniz biraz biraz arabaya benzedi meret
süper bir çalişma usta dayi harika ya tam bir sanatkar böyle insanlari kaybetmemek lazım yeni nesillerden zannetmiyorumkı böyle ustalar çiksin son halini merakla bekliyorum takip
Evet bu gün görsel yok ama haber var Aracın kaporta işlemleri tamamlandı bu gün araç boyacıya doğru seyahate çıkıyor hakkımda hayırlısı sanırım yavaş yavaş tünelin ucunda ışık göründü
Bu arada arkadaşlar bir şey yazmıyorum diye görmediğimi düşünmeyin lütfen tüm arkadaşların iyi dilekleri için teşekkür ederim sizlerde olmasanız kendimi gerçekten deli gibi hissedecektim. Zaten pazar günü vatandaşın birini hırpalayacaktım sanayide herifçioğlu geldi bir arabaya baktı abi bunlar çok yakar dedi sonra benim ZJ ye baktı abi arabanda iyi sayılırmış bunla niye uğraşıyonki dedi sonra tuttu dedi en iyisi sen bunların ikisini de sat onla bir megan falan al dedi elimde güzel bir levye vardı şöyle bir adamın kafasına baktım bir levyeye sonra levyeye kıyamadım dedim bu kalın kafalı herifin kafasında eğilir falan üzülürüm levyeye dedim
Tekrar kolay gelsin.Etraf KALAS dolu.beynine bir şey diyecem oda yok.MEGAN da .Başka ne denirki fiat beyinli.olur böyle şeyler it ürür,kervan yürür.Elinize sağlık.