1967 Jeep Gladiator Pickup

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan .com Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 265
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,231

Etiketler

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup

Güven Özince' Alıntı:
bence gel beraber 4x4 toplayalım demiştir ;D ;D

Doğrudur ticaret erbabıdırlar hesabını bilen kasaplarla tanışırlar elliye maledip yirmiye verirlerki yeni maceralara yelken açabilsinler eveeeet nerden biliyorsun dersen aynı koyden oluruzda

__ C J 7 __' Alıntı:
del sol'un boya öncesi ve çeşitli aşamalarını da paylaşırsanız memnun oluruz
projeniz çok güzel gidiyor kolay gelsin

Hondanın da tüm aşamaların ve öyküsü elbette var yaklaşık 15 süren bir çalışma oldu bu zaman zaman duraklamalarla falan ince eleyip sık dokumaya çalıştığımız bir projeydi onun öyküsünü bir honda sitesinde yayınladık araç konsept olarak bu site için uygun olmadığından burada paylaşmayı düşünmüyoruz ancak dilerseniz o adresi size pm olarak gönderebilirim

sitenize uzun zaman önce üye oldum msj yazmak bu güneymiş
öncelikle hayırlı olsun umarım gönlünüzce olur ve son fotolarıda eklerseniz sevinirim
bende aynı araçtan alıp yapmayı düşünüyorum ama sizlerden bazı konularda yardımlarınızı istiyecem teşekürler

.com' Alıntı:
Hondanın da tüm aşamaların ve öyküsü elbette var yaklaşık 15 süren bir çalışma oldu bu zaman zaman duraklamalarla falan ince eleyip sık dokumaya çalıştığımız bir projeydi onun öyküsünü bir honda sitesinde yayınladık araç konsept olarak bu site için uygun olmadığından burada paylaşmayı düşünmüyoruz ancak dilerseniz o adresi size pm olarak gönderebilirim

del sol için link alabilirmiyim iyi çalişmalar

Yok Güven Bey Aşkolsun niye küseyim sadece işler inanılmaz yoğun hiç bir şeyle ilgilenemiyorum arabaya bakmaya bile üç hafta sonra gittim kısmetse bu hafta boya ile ilgili işim kalmayacak elektrik tesisatını kendini sözde usta sananların kaprislerinden fırsatçılıklarından bıktığım için kendim yapmaya karar verdim sonrasında döşeme ve camlar takılıp tadına bakacaz :smiley:

.com' Alıntı:
Yok Güven Bey Aşkolsun niye küseyim sadece işler inanılmaz yoğun hiç bir şeyle ilgilenemiyorum arabaya bakmaya bile üç hafta sonra gittim kısmetse bu hafta boya ile ilgili işim kalmayacak elektrik tesisatını kendini sözde usta sananların kaprislerinden fırsatçılıklarından bıktığım için kendim yapmaya karar verdim sonrasında döşeme ve camlar takılıp tadına bakacaz :smiley:

bende sıfır tesisat alıyorum yoksa dediğin gibi bazı usta bozuntularını vurmak zorunda kalıcam
sıfır tesisat 700 lira adam eskisini düzeltip takmaya 1000 lira istiyo. artık sıfırını alınca beraber takarız :D :D

.com' Alıntı:
uzun süredir haber alamayınca küstünüz sandım kusura bakmayın.
sanayide yetişme oldugumuz için sizin sıkıldıgınız konulara yabancı degiliz bizleri dahi ugraştırıyorlar.
hele eski modeller onlara zor geliyor.alışmışlar at eskiyi getir yeniyi onu bende yaparım.ugraşmak iştemiyorlar
idare edecez buda bizim zevkimiz. ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR