1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 915
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 112,552
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

süperrrrr bir gündü çok eğeldik gezenbilir yönetimine ve emeği geçen tüm dostlara çok teşekkürler, ayrıca dursun usta ve arkadaşına geçmiş olsun

Etiketler

arkadaşlar güzel gezi olmuş son anda gelemedim kaçırdım malesef hasan beye ve alfonso ya geçmiş olsun

eksiksiz bir organizasyondu yine..jeep ailesine ve katılan herkese teşekkürler..ideal bir gezi oldu diyebiliriz..biraz dere geçişi biraz su geçişi biraz kaya biraz tırmanma..herşey süperdi...gözlemecilerde gözlemelerin geç gelmesi hariç..oda organizasyon dışı..:smiley:

kaza hakkında biraz bilgi vermek isterim orda buluyordum..dik yokuştan inerken kanallar görünmüyor..hasan abi direksiyonu sol yaptı yol otarafta sandı..biz sağ yap diyince sağ yaptığını sanmış..gaza yuklenince araç yavaş yavaş yan yattı..o noktadan inenlerin bende dahil aynı hataya düşütüğünü gördük..hasan abinin tek hatası çevredekilerle iritibatı koparması ve gaza basmasıydı..bende videosu var müsait olunca koyucam..

Geçmiş olsun dileklerimle..Her offroad cının başına gelebilecek vahim olaylardan birini yaşamak elbette güzel olmasada,bazen olunacağın önüne maalesef geçilemiyor..

Şimdilik karelere yansımamış olsada Güzel bir etkinlik olmuşa benziyor..fotoların devamını bekliyor paylaşımlar için şimdiden teşekkür ediyorum..

dün akdeniz gezenbilircileri olarak Adana -Aladağ -Acısu of road keşif gezisi düzenledik, jeep buluşmanızı geçen hafta takip ediyordum, liste arttıkca heyecanımda arttı hatta bizim gezide sizin organisazyonu bile konuştuk, ve hatta katılmayan arkadaşlardan sizi kaza yapam xj ile alakalı bilgiler iletiliyodu, heyecam ikiye katlandı güzel bir organisazyon olacağı berlliydi herkesin emeğine sağlık bizim gezi baya yorucu ve uzun sürdü gece 2 de dönebildik, kaza yapan arkadaşlara çok geçmiş olsun fotoğrafları heyecanla bekliyoz

sizin resimleriniz yada linkiniz yok mu?
alihay' Alıntı:
dün akdeniz gezenbilircileri olarak Adana -Aladağ -Acısu of road keşif gezisi düzenledik, jeep buluşmanızı geçen hafta takip ediyordum, liste arttıkca hececanımda arttı hatta bizim gezide sizin organisazyonu bile konuştuk, ve hatta katılmayan arkadaşlardan sizi kaza yapam xj ile alakalı bilgiler iletiliyodu, heyecam ikiye katlandı güzel bir organisazyon olacağı berlliydi herkesin emeğine sağlık bizim gezi baya yorucu ve uzun sürdü gece 2 de dönebildik, kaza yapan arkadaşlara çok geçmiş olsun fotoğrafları heyecanla bekliyoz

birazdan eklicez link http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32281.msg296259;topicseen#msg296259

Günaydın arkadaşlar Öncelikle şunu belirteyim çok güzel bir program oldu Mustafa Bey, Uğur Bey
Yüksel Bey ve adını yazamadığam tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum Düzce adına
bizleri aranıza çok sıcak kanlılıkla kabul ederek hem Düzce'de hemde İstanbul daki programda hiç
yabancılık çektirmediğiniz için tekrar teşekkür ediyorum
Resimler mevcut ama ancak akşam yükleyebileceğim

Bu arada Alparslan ve Alp e de çok teşekkür ediyorum beni Avrupa yakasına geçmekten kurtarıp
yeğenimi Topkapı ya kadar bıraktıkları için

Aksilik için öncelikle geçmiş olsun neyseki cana gelmemiş öncelikle buna şükür. Resimlerin geri kalanını dört gözle bekliyoruz bu tarz etkinliklerde emeği geçen ve katılan bütün gezenbilir ailesine teşekkür ederiz. Böyle bir ailede olmak beni çok mutlu ediyor. Selamlar.

Hersey guzel olmus. kucuk kaza da nazarlik... Ucuz atlatilmis. Tebrikler...

kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum
tesellisi kimseye birşey olmaması....

kaza yapan arkadaşa buyuk gecmiş olsun.guzel bir gezi olmus emeği gecen herkese tskler.

Keyifli gezi olmuş. emeği geçen tüm dostarımın ellerine sağlık.keşkeler insan oğluna hep zarar vermiştir bende keşke tatsız olayda olmasaydı diyorum.konvoy kurallarına hep sağdık kalmak lazım.konvoydan ayrılmamak gibi.sorumluklarımızı her zaman ön planda tutmalıyız. organizeyi düzenleyen arkadaşların ne kadar zor durumda kaldıklarını tahmin edebiliyorum şuanda orada olmadan yaşananları yaşamiş gibiyim.kazasız belasız güzel günler bizlerle olsun.SEVGİLER SAYGILAR
HOŞÇAKALIN

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR