1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 915
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 112,560
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

en son eve varan benim galiba :smiley:gezideki herkese çok teşekkürler özellikle burak arkadaşımıza uzun zamandır bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum sohbet muhabbet yemek hepsi harika idi..secilen güzergahta gezi için gayet güzel düşünülmüş herkesin emeğine ayağına s ağlık..dursun usta ve arkadaşınada çok geşmiş olsun tekrardan

Etiketler

Yahu geziye gitmeden 48 sayfa yazıştınız , hepsi bumu fotoların ?

kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun
fotorafları 4x4 gözle bekliyoruzz

fotoları merakla beklıyoruz xj sahibne büyük geçmiş olsun

Herkeze selamlar, emeği geçen abilerime teşekkürler çok güzel bir organizasyona daha imza atıldı bence takla atan xj sahibine geçmiş olsun diyorum.
elimdeki fotoları fırsat buldukça yüklemeye çalışcam saygılar
master service selçuk

PIC_0020[1].jpg

PIC_0018[1].jpg

PIC_0012-1[1].jpg

bi ara dönüşde gözlemecide uyusammı dedim :smiley:) eminim diğer arkadaşlarda yorgunlukdan ölmüşdür eminim yarın yüzlerce resim video olur bu akşamlık idare edin yazılarla :smiley:

Tekrar merhabalar :smiley:

Gezi planlandığı gibi sonuçlandı. Çok keyifli geçtiğini söyleyebilirim. Özellikle mola sonrası 2. etabı bir çok arkadaşımız beğendi. Pekte sert olmayan etaplardan seçtiğimiz güzergahta dere geçişleri, orman yollarında nefis manzarada seyahat etme imkanı bulduk. 55 araçlık konvoy ile gayet mantıklı ilerlediğimiz söylenebilir.

Tek üzücü olay, yemek molası esnasında gruptan ayrılan arkadaşlarımızın etap denemesi sırasında oluştu.
'' Araç devrildi '' diye koşarak gelip haber verdiklerinde dünyam başıma yıkılmıştı. Ne olduğunu anlamaya çalışarak olay yerine koşuşturduk.
Adını unuttuğum araç sahibi ve yan koltuktaki gezi misafiri Alp'te bir şey olmaması en büyük sevincimiz oldu.
Verilmiş sadakaları varmış. Aracı düzelttik ve çektik. Sonrasında çalıştırıldı.

Arkadaşlarıma tekrar geçmiş olsun derken, tüm katılımcılara, TV çekimi yapan Motorsport programı yapımcısı Erol beye, Jeep Yetkili Servisi Master Otomotive teşekkür ederiz.

20-21 Haziranda yapacağımız Büyük Festivalde görüşmek üzere...

Arkadaşlar böyle takla atmış araç resmi içiimi karartı geçmiş olsun
yokmu gezi resimleri yanlış yerdemi bekliyoruz yoksa ?

ilk dere geçişinin ve piknik alanındaki bir çok kişiye kendine sevdiren dana ile :smiley: sizleri baş başa bırakıyorum hayırlı geceler.

yılışık dana.jpg

PIC_0004-2[1].jpg

PIC_0025[1].jpg

PIC_0026[1].jpg

PIC_0005-1[1].jpg

güzel bir geziydi.özellikle de sona doğru girdiğimiz parkurlar daha da güzelleşti. doğrusu ilk saatlerde asfalt hiç bitmicek sandık ama :smiley:

düzce-dosod ekibinin bir üyesi olarak emegi gecen ve katılan herkese çok tesekkurler...

düzceden ankaradan izmitten gelen arkadaşlarada bence ayrı teşekkür etmek lazım bence hiç erinmeden kalkıp geldiler

Biraz önce eve girdim. Bana göre 55 araçla yapılan bir etkinlik olduğu düşünülürse, konvoy sürüşü ve haberleşmedeki dayanışma çok başarılıydı. Cumartesi günü yağan yağmur nedeniyle ağırlaştığını düşündüğümüz ilk etabın 7 km'lik birinci bölümünü pas geçerek, direk Hacıllı'ya yöneldik. Diğer etaplarda, standartlar da dahil tüm araçlar çok başarılıydı. Yaşanan kazadaki arkadaşlara tekrar büyük geçmiş olsun. Kazanın, sürücü arkadaşımızın, etabın yabancısı olmasından kaynaklandığını düşünüyorum.

Yeni arkadaşlarla tanışmak, eskileriyle hasret gidermek mutluluk vericiydi..

Katılan tüm arkadaşlara gösterdikleri ilgi ve etkinliğin, konvoyun sağlıklı ve keyifli olabilmesi için gösterdikleri hassasiyet, çaba, anlayış ve titizlik için teşekkür ederim. Özellikle Ankara, Düzce ve İzmit gibi İstanbul dışından gelenlere... Eve dönenler, etkinlik hakkındaki düşüncelerini ve fotoğraflarını paylaşacaklardır...

Bir sonraki etkinlikte buluşmak üzere... Festivalimizde: 19-20-21 Haziran...

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32814.new;topicseen#new

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR