1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 915
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 112,560
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

herkese merhaba ..
çok keyifli geçen bir buluşma sonrası pekişen dostluklar, yeni başlıyan arkadaşlıklar ,paylaşılan tecrübelerle geçen koskoca bir gün sonrası 1. jeep buluşması tek kelime ile çok güzel ve mükemmeldi, emeği geçen herkese teşekkürler..
yaklaşık cumartesi günü akşam üstü gezi için çıktığım evime anca yeni gelebildim ;D ;D ;D adem abi, cüneyt abi ile sohbet sırasında gezi öncesi kamp yapmaya karar verdik. gündüz konuştuğum adem abi mustafa abi ,uğur abi, hakan ırıklı ve hakan ural ile kamp yeri için yer baktıklarını yeri tespit ettiklerini ve işimiz bittiği anda beklediklerini söyledi .bizde işlerimizi halledip cüneyt abi ,ben ve başka bir arkadaşımız toplam 3 araç 24:00 gibi yanlarına vardık,ama bizi bekleyen çok güzel bir süpriz vardı gece yarısı başlayan sağnak yağış ;D ;D ;D
kamp alanına vardığımızda bir anda bastıran korkunç yağmurdan kaçan arkadaşlarımızla sohbet edip, çadırlarımızı kurup birazda olsa sırılsıklam olan üstümüzü başımızı yanan kamp ateşinde kurutup, hafif dinen yağmurda acıkan karnımızı doyurmaya başladık.yaklaşık 1 saat sonra dinen yağmur sonrasında sabah 4 de kadar süren çok keyifli bir sohbet ve yıldızlarla dolu gökyüzü manzarasında, bülbül sesleri eşliğinde muhteşem bir gece geçirdik sabah 7:30 itibariyle harekeylenmeye başlayan kamp alanından sonra buluşma noktasına gidip çok güzel geçen günümüze başladık.
keyifli geçen günümüzün en üzücü olayı gerçekleşen tatsız kazaydı,arkadaşımıza çok geçmiş olsun.yemek molasından sonra girilen etap çok güzeldi inanın bir çok resim gelecektir ;) aslında bence dağlarda inleyen 53 araçtan çıkan motor sesi hepsinden muhteşemdi ;)

yaklaşık 19 :30 gibi biten gezi sonrasında biz hala durulmamıştık :D :D :D adem abi,yüksel,musa,cüneyt abi özgür,hakan ırıklı,çağlar,levent ve herbirinin eşleri ve aileleri ile birlikte oradan yaklaşık 9 araç sofular sahiline inip ateş yakıp sohbet eşliğinde acıkan karınlarımızı doyurduk :D bu sohbet yaklaşık 23:30 gibi musanın hadi artık!!! demesinle son buldu ve evlerimize anca gelebildik :D :D :D :D
ayrıca bugün bizimle birlikte arabamda gezimize katılan ; çağlar ve eşi banuya ve o işvesiyle nazıyla bizlere arabada neşe kaynağı olan güzeller güzeli kızları burçak'a bizimle beraber oldukları için çok teşekkür ederim :smiley:

ben sadece gece yemek yerken ve sabah 7:00 de kapta kalktığımda sadece kampta bu günü birkaç kare ile resimledim ;) ama üzülmeyin ne yana baksam bir kamera ve fotoğraf makinası görüyordum bol bol resimler gelicektir ;)

tekrar gezide emeği geçen herkese çok teşekkür ederim..

şimdi kamp gecesi yemekteki birkaç resmimiz..

SDC11989-1.jpg

SDC11990.jpg

ve sabah kamp alanımız ..

SDC11991.jpg

SDC11992.jpg

SDC11993.jpg

SDC11995.jpg

SDC11996.jpg

SDC11997.jpg

SDC11998.jpg

SDC11999.jpg

SDC12000.jpg

SDC12001.jpg

SDC12003.jpg

Etiketler

Selamlar Su an icin iyi sabahlarmi desem gunaydinmi desem :smiley:
22.00 de gozlemecilerden ayrildik 03.00 giseler 03.20 evdeydik. (cj ile seyahat bilgisi olsun ) Ugur bey hizli gittigim icin kizacak ama :smiley:

Ugur bey ve Mustafa bey e gostermis olduklari olaganustu misafirperverliklerinden oturu cok cok tesekkur ediyorum. Ayrica bu organizasyonda emegi gecen tum arkadaslarada tesekkur ederim.

Hepinizin tanidigi Duzceden arkadasimiz Serkan beyede ayrica tesekkur ediyorum Isini gucunu birakip bizimle ilgilendi Sagolsun.

Bu gezide sizlerle beraber olmakdan son derece mutlu oldugumu belirtmek isterim. Degil 1 000 2 000 km de olsa degerdi..

Hepinize tesekkurler

Tekrar gorusmek uzere Selam ve Saygilarimla.

ufuk abi o yorgunluğun üzerine ank a yolu hiç çekilmemiştir valla sen iyi dayanmışsın

jan' Alıntı:
ufuk abi o yorgunluğun üzerine ank a yolu hiç çekilmemiştir valla sen iyi dayanmışsın

Yok yok cok memnunum halimden :smiley:
Valla ruzgar yokdu cok rahat geldim Ugur bey duymasin yapistirdim :D

alfonso nasıl takla atan aracın içindeymiş

kimseye birşey olmaması sevindirici ;) aracın ters dönme resimlerini gördük ama kurtarılma resimlerini de bekliyoruz

Uyku tutmadımı desem nedesem :D :D sabah sabah ;)
Gezenbilir yöneticilerinede teşekkürler görevli araçlar geçişler olsun dağ içi eteplar olsun telsiz yönlendirmeleri gayet başarılıydı... ;)
Tüm gezenbilirliler kurallara uygun hareket ettiler...
Şehirdışından gelen misfirlerimiz memnun kalmışlardır umarım...
Fotoğraf video çeken tüm arkadaşlarımızın emeğine sağlık...
Alp beye ve dursun ustaya tekrar geçmiş olsun...

Akşama doğru saat 18.27 de Yavuz abi ufak bir kazadan bahsetti forumda. Ama devrilme ya da ters dönmeden bahsetmemişti.
Alıntı sahibi: jeep, Tarihi: Dün 18:20:45
ne oldu acaba ?

Daha dönmeye niyetleri yok 1 saat önce hala geziyorlardı

Birde ufak kaza olmuş galiba yanlış anlamadıysam kimseye birşey olmamış

Bunun üzerine ben ne yazmışım..

55 tane jeepci bir araya gelecek devirmeden gelmezler bir tanesini..kimseye birşey olmaması sevindirici

Konvoy esnasında arkadan çarpma gibi düşünmüştüm.. Ben şaka olarak söylemiştim ama gerçek olmuş.. Çok geçmiş olsun. BU arada olayın diğer bir yönü ise yönetici arkadaşların ne kadar ağır bir sorumluluk üstlendiği ile ilgili.. Uğur abi beynimden vurulmuşa döndüm diyor. Sizce bu gezilerden organizede görev alan arkadaşlar zevk mi alıyor, yoksa aman kimseye birşey olmasın diye kaygıdan kendinimi yiyor. Bu sebepten asıl teşekkürü sizlere bu organizeyi yapıp bu ortamı sağlayan yönetici arkadaşlar hakediyor. Bizlere de keyifle izlemesi..

Hoşgeldiniz, devrilen arkadaşa geçmiş olsun. Fotolar için teşekkürler. Devamını bekliyoruz.

Gerçekten yönetici arkadaşları tebrik ederim hiç kolay değil 50-55 aracı kontrol edebilmek.

selam arkadaşlar..
çok eğlenceli bir gezi oldu.ilk defa katıldım ve son olmayacağına eminim..görüşmek üzere..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR