1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 915
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 112,552
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

Gerçekten sıkı bir gezi organizasyonu oldu, yaşanan kaza sonrasında Gezenbilir yönetiminin aslında ne kadar ağır bir sorumluluk altında olduklarını sanırım herkes daha iyi anladı. Diğer bir yandanda yönetime karşı herkes kendi sorumluluklarınında bilincine vardı.

kameramdakileri fırsat bulunca aktaracağım.

Etiketler

(olağanşüpheli, ufukozkan, parodi, MC, concrete, levend, selayy, ang, Deep, jeep5.9 memo, ERLER, derkan, lion, suatkabal, umut4200, jeepXJ, emre_ozk, b.kaya, t392syncro, anerkad, cem cihan, nautilus ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. )

;D ;D ;D ;D

sizce bu kadar insan niye bu sayfada?

fotoları bekliyoruz arkadaşlar.... :eek: :eek: :eek:

Arada kampta bir LR mi gördüm ne :smiley:

Bizim gezideki jeep gezi sonunda LR olmuştu ama Lr yide dönüştürebildinizmi :D

arkadaşlar iyi dilekleriniz için tşkler talihsis bir kaza atlattık kimseye bir şey olmadı en sevindirici yönü bu benimle beraber geziye ve gezen bilir gurubuna ilk defa katılan arakadaşımız Hakan ın aracıydı arac 95 yılından beri kendi sine ayit fakat bu sene aracı off road yönelik modifiye ettik ve aracın ilk gezisiydi bütün kış erteledik aracı araziye cıkarmadık havalar ve etaplar biraz dah düzelsin öyle cıkarız dedik cok güzel bir gündü geziyi düzenleyen ve bizlere katlanan tüm yönetici arkadaşlara tşk ediyoruz. Aracta oluşan hasarlar yüzeysel aracı düzeltmeye başladık bile bir taki gezide görüşmek üzere vidyo ve resimleri heycanla bekliyoruz

dursun usta sabah gecerken uğradım yoktun tekrardan geçmiş olsun yolun düşerse bi açı kahve içmeye beklerim

Bu güzel organizasyonu hazırlayanlara çok teşekkür ederim...

Büyük kazanın bu kadar hafif atlatılması sevindirici, çok geçmiş olsun arkadaşlara ;)

Hacılı etabı çok keyifli bir etap, yaz sıcağı olmasa çamuru, kaya kısımları, dere geçişleriyle çok zevkli, yemek için durduğumuz kekik kokulu çimenlikte çok dinlendiriciydi. Güzel bir gün oldu, Jeep festivali olsa ancak bu kadar araç toplanırdı, pazar gününü böyle bir etkinliğe ayıran ve katılan herkese teşekkürler...

çok beğendim ifade ediş tarzınızı,teşekkürler
olağanşüpheli' Alıntı:
(olağanşüpheli, ufukozkan, parodi, MC, concrete, levend, selayy, ang, Deep, jeep5.9 memo, ERLER, derkan, lion, suatkabal, umut4200, jeepXJ, emre_ozk, b.kaya, t392syncro, anerkad, cem cihan, nautilus ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. )

;D ;D ;D ;D

sizce bu kadar insan niye bu sayfada?

fotoları bekliyoruz arkadaşlar.... :eek: :eek: :eek:

beatrix' Alıntı:
kameramdakileri fırsat bulunca aktaracağım.

Dakika dakika geziye kalan günler için poster hazırlamaya fırsat var ama gezi sonrası fotolarına fırsat yok ilginç ;D

Dursun usta ve hakan arkadaşımıza geçmiş olsun.gezi çok güzel olmuş paylaşım için teşekkürler

Arkadaşlar hepiniz sabırsızlık içinde resim ve videoları bekliyorsunuz biliyoruz.
Bizlerde işlerimizin arasında bu görevi yerine getirebilmek için çaba sarfediyoruz.
Öncelike böyle güzel bir gezini kaçırılmaz bir fısat olduğunu ve bir suzuki ci olarak sabah erkenden buluşma noktasınaulaşmanın doğru olduğuna karar verdim.Neticede bu gezi bir marka (JEEP)gezisi idi.Onun içi aracımı otoparka bırakmak doğru bir karardı.Tabii benim gibi düşünen ve uygulayan dostlarımada teşekür ederim.Bizi araçlaraına misarir eden Yüksel ve Adem abiye teşekür ederim.
Gelelim böyle sıkı bir gezinin haftalar öncesinden hazırlıklarına başlayan görevli arkadaşlarımızın özverili çalışmalarınıda tebrik etmemek mümkün değil.O kadar yolu hiçe sayarak şehir dışından katılan dostlara ve tüm katılımcılara da teşekkür ediyorum.
Mola verildiği saatteki tatsız olayın ucuz atlatılmasıda bizi bir nebze sevindirdi.Tekrar araçtaki arkadaşlarıma geçmiş olsun diliyorum.
Bir gezenbilir üyesi olduğum için kendimle gurur duyorum.
Beklediğiniz ilk dere geçişi videolarını konvoy sırasıyla ekleyeceğim.Biraz sabır :smiley:

ulusotomotiv' Alıntı:
dursun usta sabah gecerken uğradım yoktun tekrardan geçmiş olsun yolun düşerse bi açı kahve içmeye beklerim

abi cok tşkler ben geldim sen cıkmışsın denkleşemedik muhakkak ugrıycam ilk fırsatta bende beklerim

Kaza dışında çok keyifli bir gezi oldu, tüm jeep ekibini kutlarım emeği geçenlere teşekkür ederim. ;)
Kazazedelere geçmiş olsun, kendilerine bişey olmamasına çok sevindik. ;)
50 aracı bu kadar başarılı sevk ve idare eden görevli araçları kutlarım. :eek:
Gezide bizi yanlız bırakmayan Master Servis ve Nascar'a ki onlara pek iş düşmedi ama teşekkür ederim. ;)
Bizi jeep'in de konuk eden aradaşım Murat'a (MC) teşekkür ederim. ::smiley:
Birbirinden güzel bu kadar jeep arasnda RUBİCON'lar gerçekten çok güzeldi benim için ulaşılabilir olduğunda varacağım nokta RUBİCON olucaktır. 8)
Gezenbilir ailesinin hergeçen gün sağlıklı bir şekilde büyüdüğünü görmek, yeni dostları aramızda görmek, bilgiyi paylaşmak çok güzel, tüm katılımcılara ve jeep dostlarına bir sonraki jeep gezisinde görüşmek dileğiyle selamlar.

http://i463.photobucket.com/player.swf?file=http://vid463.photobucket.com/albums/qq359/34BVB09/1GezenbilirJEEPgezisi027.flv

Arkadaşlar resim koyun,ekleyin bişeyler yapın hadiiiiii.Yoksa TOYOTA resimleri koyarım. ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR