anerkad' Alıntı:Devrilen jeep in yanından geçen jeeplere ne demeli yeni bir kazaya davetiyemi nasıl sorumsuzluk bir aksilik daha yaşansa... yoruma açık...
aviator310' Alıntı:Evet aracın içindeki arkadaşlar dışarı çıktıktan sonra geçti diğer araçlar.
anerkad' Alıntı:Devrilen jeep in yanından geçen jeeplere ne demeli yeni bir kazaya davetiyemi nasıl sorumsuzluk bir aksilik daha yaşansa... yoruma açık...
ulusotomotiv' Alıntı:öncelikle araç dereye d ers düşdü d endi bize ki derede suyun içinde ters araçda 4 dk çok fazladır vardığımızda ise zaten araçda insan yoktu belirteyimde sonra yanlarından artislik geçiş denmesinide anlamıyorum ordan o şekilde araç çıkartılır
serkann' Alıntı:
serkann' Alıntı:
sen ne diyorsun tuncay yaz gelmeden sırf bu parkurlar yüzünden kışı özledim şimdiden... çamuuuuuuuuurrrrrrrrrr !!!Tuncay CJ' Alıntı:valla konvoyda pür dikkat araç kullandıgımız için bir tek molalarda doganın tadını çıkartıyoruz...bu arada parkur çok hoşuma gitti...düşünsenize yagmurlar başladıktan sonra çok daha zevkli olur oralar..
anerkad' Alıntı:Beni lütfen yanlış anlamayın,Ciddi bir kaza bence ve olmaması gereken hareketler diye düşündüm.aracı bir adet vinç veya insan gücü kurtarır.İki adım yere araçların çıkmasını anlayamadım..