1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 915
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,973
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

Devrilen jeep in yanından geçen jeeplere ne demeli yeni bir kazaya davetiyemi nasıl sorumsuzluk bir aksilik daha yaşansa... yoruma açık...

Etiketler

sonunda olay anini izleme sansim oldu.

Arkadaslar, ne kadar kolay degil mi... bir anda olup bitiyor. Hepimmiz icin bir uyari olur ve daha kucuklerini bile yasamayiz umarim.

anerkad' Alıntı:
Devrilen jeep in yanından geçen jeeplere ne demeli yeni bir kazaya davetiyemi nasıl sorumsuzluk bir aksilik daha yaşansa... yoruma açık...

bunu ben de dusundum. Sanirim aractaki insanlar emniyete alindiktan sonra geciyor diger araclar...

Evet aracın içindeki arkadaşlar dışarı çıktıktan sonra geçti diğer araçlar.

biz gecerken orda ki gecenlerden biriside benim tehlikeli bi durum yoktu hepimiz zaten bu konuda teçrübeli insanlarız sorumsuzca davranışımız olacağını s anmıyorum zaten tehlikeli durum olsa geçmezdik ..allatki satıra istinaden yazdım

birşey olup bittikten sonra neden olduğunu konuşmak çok kolay... tekerlerklerin rampadan aşağı inerkenki durumu ve baktığı yön herşeyi anlatıyor aslında... tekrar büyük geçmiş olsun diyorum çok ucuz atlatılmış bir kazaydı...

aviator310' Alıntı:
Evet aracın içindeki arkadaşlar dışarı çıktıktan sonra geçti diğer araçlar.

Fazla yorum yapmak istemiyorum ama gösteri yapar gibi geçmişler yanından öncelik çıkanların sağlığı devrilen jepp in etrafının güvenliği alınmalı ve kurtarma işlemiydi .çıkarılması gereken ders bence bu..sadece 4 dk sonra geçişler yapılıyor

sonuc itibarıyla kulandıgımız araclar da bazı güvenlik tetbirleri eksik arazide off road yapan aracların muhakkak içinde veya dışında takla barı olması şart bizim kulandıgımız araclar gezi aracları bu araclarla risk almak cokta dogru degil yaşanan kaza tamamen tecrübesizlik ve heycandan kaynaklanan bir kaza bu konuda cok degişik ve farklı yorumlar yapılacaktır kazasız ve sorunsuz geziler dilegiyle

offroaddan anlarım dersem yalan olur,genelde yorumları bilenlere bırakıyor ve merakla yazılanları okuyorum.bu kadar bilen ve uzman kişilerin affına sığınıyorum ama aşagıdaki cümleleri okuyunca dayanamadım yazıyorum;forumda geçen sürede gezenbilir deyince aklımda kalanlar ilgiili-görevli kişilerin özverileri,dikkatleri ve herşeyi düşünmeleri geliyor;dolayısı ile yıllarını offroada verenler mutlaka güvenlik konusunu atlamadan araba geçişini sağlamışlardır diye düşünüyorum.herşey karşıdan göründüğü gibi olmayabiliyor,yaşamak lazım
anerkad' Alıntı:

olay yerinde devrilen aracı kurtarmak için ekibin en tecrübeli ve donanımlı arac ve pilotları olay yerine cıktılar bu gerekli olan bir uygulamaydı ki devrilen aractan insanlar uzklaştırılmıştı

öncelikle araç dereye d ers düşdü d endi bize ki derede suyun içinde ters araçda 4 dk çok fazladır vardığımızda ise zaten araçda insan yoktu belirteyimde sonra yanlarından artislik geçiş denmesinide anlamıyorum ordan o şekilde araç çıkartılır

ben hala o aracı duzelttıgınız vıdeoyu bekliyorum
bir arac takla attı dıgerlerı bı sey yokmus gıbı yanından gecıyor..bence en onemlı olan o aracı duzeltmek olmalı...ama ordakıler zaten yapmıstır..vıdeosunu beklıyoruz:smiley:

ulusotomotiv' Alıntı:
öncelikle araç dereye d ers düşdü d endi bize ki derede suyun içinde ters araçda 4 dk çok fazladır vardığımızda ise zaten araçda insan yoktu belirteyimde sonra yanlarından artislik geçiş denmesinide anlamıyorum ordan o şekilde araç çıkartılır

Beni lütfen yanlış anlamayın,Ciddi bir kaza bence ve olmaması gereken hareketler diye düşündüm.aracı bir adet vinç veya insan gücü kurtarır.İki adım yere araçların çıkmasını anlayamadım..

serkann' Alıntı:
th_SL270403.jpg
serkann' Alıntı:

Tuncay CJ' Alıntı:
valla konvoyda pür dikkat araç kullandıgımız için bir tek molalarda doganın tadını çıkartıyoruz...bu arada parkur çok hoşuma gitti...düşünsenize yagmurlar başladıktan sonra çok daha zevkli olur oralar..
sen ne diyorsun tuncay yaz gelmeden sırf bu parkurlar yüzünden kışı özledim şimdiden... çamuuuuuuuuurrrrrrrrrr !!!

anerkad' Alıntı:
Beni lütfen yanlış anlamayın,Ciddi bir kaza bence ve olmaması gereken hareketler diye düşündüm.aracı bir adet vinç veya insan gücü kurtarır.İki adım yere araçların çıkmasını anlayamadım..

insan gücü derken insanların o araca gücleriyle mudahalesi yanlış olurdu aracın ters vaziyetet durdugu noktada öndeki ufak aagc aracı dereye yuvarlanmasını engeliyordu ki agac nerdeyse kırılmak üzereydi hic bir zaman o pozisyonda tek vinc yetmez kesinlikle varsa cift vinc baglamak gerekir tabiki bir sürü daha detay var anlatılacak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR