1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 915
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,973
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

off-road001.jpg

off-road002.jpg

off-road003.jpg

off-road004.jpg

off-road005.jpg

off-road008.jpg

off-road009.jpg

off-road010.jpg

off-road012.jpg

Devamı gelecek...

Etiketler

Geziden sonra Mirkan'ı hiç online görmedim...

Haberi olan var mı?

Jeep sayısı kadar fotoğraf makinası saymıştım ben. Elinde yayınlanmamış fotoğraf olan arkadaşlar, heyecanla bekliyoruz sizi. Ne kadar çok fotoğraf, o kadar çok keyif ;)

Bu arada Alfonse'yide ( Alp ) bugün Ankara'ya uğurladık.... ;)
Herkese binlerce selam ve sevgisi var.... :smiley: ;) :D

[attachment=2][attachment=3]

mod 067.jpg

bendekileri attım hakan kardeş ))) genede link atim ..

http://picasaweb.google.com.tr/keyifadami110/24052009SileGezi?authkey=Gv1sRgCKvYxMD9mObW_gE#

http://picasaweb.google.com.tr/keyifadami110/24052009SileGezi1?authkey=Gv1sRgCJus1IeApb-DHg#

Senin fotoğraflarını da büyük keyifle izledim Hüseyin abi. Linki tekrarlaman da çok iyi oldu.

serkann' Alıntı:
o zaman buyrun...

olay anı.....

http://www.dailymotion.com/user/remixserkan/video/x9ep7r_sl270402_sport

serkan vidyoyu şimdi izliye bildim biz heycandan ve o anki panik sebebiyle hiç bir şey cekememişiz gercekten ucuz atlatılmış bir kazaydı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR