1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 915
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,994

Etiketler
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

naci arkadaşım maslakdaki dükkana gel cj farkını bi gör derim :smiley:)) sana kataloğ vs vs her konuda bilgi d öküman vereyim:smiley:))

Jeep34' Alıntı:
Ülkemizde genelde 80-81 modeline kadar olanı bulunabiliyor ama CJ son olarak 1986 da üretildi.

kafadam attım çünkü Chrysler AMC 1984 satın aldı, değil mi?

http://en.wikipedia.org/wiki/Jeep_CJ

hala lisans üretim devam ediliyor!

A variant of the CJ is still in production today under license. The last CJs, the CJ-7 and CJ-8, were replaced in 1987 by the Jeep Wrangler.

ndoganci' Alıntı:
dizeli yok galiba bu cj,yj modellerin...

Var abi var ama amerikalı bile kullanmıyor.2,5 litre renault 25 dizel kullanıyorlar. 4 silindir enteresan bir makine. Detroit diesel desem :eek: 6,2 Litre o bile sıkıntılı. Amerikan'a gönül veren JEEP kullanıcılarının hiçbiri dizel demiyorlar Naci abi. Bu arada bu sularda çok gezmeye başladın lütfen geri gelirmisin? ;D

hakan bile korktu naci bak bogulacaksın diye )))))))

HakanBastoncu' Alıntı:
Var abi var ama amerikalı bile kullanmıyor.2,5 litre renault 25 dizel kullanıyorlar. 4 silindir enteresan bir makine. Detroit diesel desem :eek: 6,2 Litre o bile sıkıntılı. Amerikan'a gönül veren JEEP kullanıcılarının hiçbiri dizel demiyorlar Naci abi. Bu arada bu sularda çok gezmeye başladın lütfen geri gelirmisin? ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ooooo ne güzel ne güzel.. Sevgili LR'ciler hoş gelmişsiniz.. Sizi çeken bir şeyler bulmuşsunuz yine JEEP sayfasında. :smiley:

Alp Bey, bir arkadaşa bakıp çıkıyorum söz bira içmeden hemen çıkacağım ;D

arkadaşlar bi soru sordum olay serbest muhabbete döndü, konuyu dağıttık ayıp oldu... bilgiler için teşekkürler ben eve gidiyorum :smiley:

off-road021.jpg

bence bitmedi bizim ne kirliçıkı arkadaşlarımız var birazdan başlarlar döktürmeye :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.