1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 915
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 112,023
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

Tuncay CJ' Alıntı:
hasan sol tepelige dönmüş ön lastikler..daha fazla dikkat gerekirdi...hepimize ders olsun..özellikle cj lere düşünsene bir cj nin devrildigini...allah korusun..
Evet abi rolgace şart ve sert süspansiyon sistemi aracın kasası eğim ağırlığını koruması lazım kasa yatınca lastiklerin yerden kesilmesi hızlanıyor...
Geçmiş olsun tekrar...

Etiketler

Offf bu CJ ne süper bir aletmiş ya
ben Landcıyım diyodum ama yavaş yavaş Jeep ci mi oluyoruz nedir.
Hasta oldum bu CJ lerin yaptıklarına.
:D

serkan takla anının videosu varmı sende onu göremedik bir türlü

dursun usta ve arkadaşına tekrar geçmiş olsun aracın kurtarılışın'da emeği geçen arkadaşlara emeğinize sağlık diyorum işte arkadaşlık, dostluk, dayanışma budur

Olumsuzluklar ve zamanszlık nedeniyle nete ancak girebildim. Gezi çok güzeldi, kaza dışında ama sevindirici olan hiç kimseye birşey olmaması. Bu geziyi düzenleyen ve gelen herkese çok teşekkür ederim şahsım adına.
İlk gezimdi ve son olmayacağına inanıyorum.

hasanfb' Alıntı:
Cj Ayrı bir hayat jeep bile demiyoruz CJ diyoruz... ::D :D

ya gerçekten off-road = Cj miş bunu öğrendim.yüksek bir alet.ancak çamurla , suyla bu araçla bu kadar içiçe olunabilir

YA vOLKAN SEN 20 NCİ SAYFAYA BİRDAHA BAK LANDROVER DEFENDER SEVGİ ÇEMBERİ VAR.[attachment=1][attachment=2]

P1000849.jpg

P1000850.jpg

Organizasyon çok derli toplu olmuş, tebrikler. Paylaşımlarınız için de teşekkürler.
Katılım sayısının bu kadar yüksek olması beraberinde kontrolün zorlaşmasını da getiriyor gibi. Gezilere katılım sayısını sınırlamakta fayda olabilir mi acaba diye düşünmeden edemedim doğrusu. Sizler ne dersiniz?

Volk' Alıntı:
ya gerçekten off-road = Cj miş bunu öğrendim.yüksek bir alet.ancak çamurla , suyla bu araçla bu kadar içiçe olunabilir

tabiiki CJ özel alet, ama bir CJMOG düşünün? ;D ;D ;D ::smiley: ::smiley: ::smiley:

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

CJMOG.jpg

CJMOG2.jpg

CJMOG3.jpg

videolarda bir sorun görünmüyor arkadaşlar...isteyenlere msn den atabilirim ama...

aşırı yuklenmeden olabilirmi..:smiley:

Jyrays' Alıntı:
tabiiki CJ özel alet, ama bir CJMOG düşünün? ;D ;D ;D ::smiley: ::smiley: ::smiley:

heralde düşündügün portal aksları CJ ye koyacan dehşet olur

aviator310' Alıntı:
Olumsuzluklar ve zamanszlık nedeniyle nete ancak girebildim. Gezi çok güzeldi, kaza dışında ama sevindirici olan hiç kimseye birşey olmaması. Bu geziyi düzenleyen ve gelen herkese çok teşekkür ederim şahsım adına.
İlk gezimdi ve son olmayacağına inanıyorum.
abi nbr..nasılsın hoş geldin..
sendede baya kayıt olacak bekliyoruz..:smiley:

biri ban cj ile yj nin farklılıklarını anlatabilirmi acaba?

cj 1986 ya kadar üretildi.87 den itibaren kare farlı cj 7 kasası üzerine yeni modelle devam edildi.4.2 lt karbüratör.2.5 lt enjeksiyonlu daha sonrada 4.0 lt enjeksiyonlu motorlarla devam edildi.wrangler ismide bu kasayla başlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
hakan arpakçı

SON MESAJLAR

SON KONULAR