1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 915
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,052
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

serkann' Alıntı:
videolarda bir sorun görünmüyor arkadaşlar...isteyenlere msn den atabilirim ama...

aşırı yuklenmeden olabilirmi..:smiley:
videolarda sorun yoktur Serkan Bey.ofisteki makinamdan ben de izleyemiyorum ama evden izleyebiliyorum.PC de yüklü programlarla ilgilidir büyük ihtimal.bu arada izlemek için sabırsızlanıyorum :smiley:

Etiketler

teşekkürler

şimdi önemli soru.... cj ve yj karşılaştırmasını bulabileceğim bir kaynak varmı acaba?

ndoganci' Alıntı:
teşekkürler

şimdi önemli soru.... cj ve yj karşılaştırmasını bulabileceğim bir kaynak varmı acaba?
naci hayırdır defender ufak mı geldi ;D

figo' Alıntı:
YA vOLKAN SEN 20 NCİ SAYFAYA BİRDAHA BAK LANDROVER DEFENDER SEVGİ ÇEMBERİ VAR.[attachment=1][attachment=2]

hocam defender'ın içimizdeki yeri bambaşka.bu sevda bitmez :D
ancak cj sanki off-road la daha içiçe gibi geldi bana ne dersin :D

34sel' Alıntı:
videolarda sorun yoktur Serkan Bey.ofisteki makinamdan ben de izleyemiyorum ama evden izleyebiliyorum.PC de yüklü programlarla ilgilidir büyük ihtimal.bu arada izlemek için sabırsızlanıyorum :smiley:
teşekkürler..canlısı daha bir heyecan vericiydi..yüreğimiz ağzımıza geldi...

Jyrays' Alıntı:
tabiiki CJ özel alet, ama bir CJMOG düşünün? ;D ;D ;D ::smiley: ::smiley: ::smiley:

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

off çok süper olur ama sağlıklı olur mu bir de cj şasesini unimog şasesiyle mi değiştirliyor

ya beni ugraştırma bida yaff hehehehehehe
ndoganci' Alıntı:
durun paniğe gerek yok, sadece bakıyorum :smiley:

cüneyt deme öle ya neyi kesicen biçecen naciyimi hehehehehehe

duman' Alıntı:
kesme biçme işlemi itinayla yapılır )))

bende yok.rastlamadım.ama çok farklı değiller 4.0 yj en çok tercih edileni 2.5 lt gayet iyidir.ama güç olarak 117 bg ile 123 bg arası değişir.ama bandrol avantajı var.yakıtları aşağı yukarı aynı sayılır.
ndoganci' Alıntı:
teşekkürler

Jyrays' Alıntı:
CJ AMC yapılmız 1984 sona kadar modeli, YJ = Wrangler! ;)

Ülkemizde genelde 80-81 modeline kadar olanı bulunabiliyor ama CJ son olarak 1986 da üretildi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR