gintro' Alıntı:Zerrin ile Biblo
ercanakgul' Alıntı:Yıldırım Abiye şarkılarda eşlik etmek çok keyifliydi, bizi kırmayıp, latin müziğinden uzaklaşıp, çok iyi olmadığını söylesede (ki bence çok iyiydi) bizim için Türk ezgileri çaldı.
Zerrin, Yıldırım Abi okumuyosa tekrar teşekkürlerimizi sen iletirsin. Bu arada seni tanımakta çok güzeldi. Bi ara Samanyolunu daha uzun uzun konuşuruz
bu kamp için de kıyıköy-iğneada arası ideal olur düşüncesindeyim.orman-dere-çamur-offroad ve ıssız deniz kenarında ateş başı muhabbetleri.....tavsiye olunan bölgeyi aşağıdaki linkte görebilirsiniz.mihmandar olabilirim......BolbuzJack' Alıntı:Özellikle katılamayanlar ve katılıp tadı damağında kalanlar için bir kamp daha çok iyi olur...
ceranus' Alıntı:Ercan, Yıldırım Abiye teşekkürlerini ileteceğim Seni tanıdığıma sevindim ve keyifli sohbetin için ben teşekkürler ederim , başka etkinliklerde sohbetler devam edecek
Thinkerbel' Alıntı:Solo şarkı söylemek konusunda Yıldırım Abi sayesinde bütün hevesimi almış bulunuyorum, çok keyifliydi
Çelebi' Alıntı:bu kamp için de kıyıköy-iğneada arası ideal olur düşüncesindeyim.orman-dere-çamur-offroad ve ıssız deniz kenarında ateş başı muhabbetleri.....tavsiye olunan bölgeyi aşağıdaki linkte görebilirsiniz.mihmandar olabilirim......
http://outdoors.forumup.com/about65-outdoors.html
caner' Alıntı:Ve gelelim son fotoğraflara. Toplu fotoğraf ve sonrasındaki eğlenceli çekimler.