1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan caner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 317
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,503
Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

gintro' Alıntı:
Biblo, Face ve Victor'u korkuttuysa özür :smiley:

Korktuk efem. İnkar edemeyiz. Oğlum centilmenliğinden bir dönüp hav demedi kızınıza. Ama biblo sağolsun derenin karşı yakasını kendi alanı bellemiş. Geçirmedi face'i.. çok sağlam alan koruma yapıyor Bibloş. helal olsun dedim :D

Etiketler

Fotoların sağ tarafında Biblo'nun sitesinin adresi kalmış.. Gezenbilir diye değiştirecektim fakat çok geç oldu. Kusura bakmayın.

DSC_5126.JPG

Biblo mankenlik yapıyor :smiley:
DSC_5133.JPG

Hava kararırken, kamp ateşi alevleniyor
DSC_5136.JPG

Ateş başı fotoları
DSC_5138.JPG

DSC_5140.JPG

DSC_5143.JPG

Gökte ne var acaba :smiley:
DSC_5144.JPG

DSC_5146.JPG

DSC_5149.JPG

DSC_5153.JPG

DSC_5154.JPG

DSC_5155.JPG

DSC_5156.JPG

Biblo'nun uyku saati gelince kendini tutamadı
DSC_5170.JPG

DSC_5184.JPG

DSC_5187.JPG

DSC_5194.JPG

Güzel arkadaşlıklar kurduğumuz bir gezi idi.. Herkese teşekkürler..Derya eğer mıhlama yapıp da yedirmezsen bana 2 elim yakanda olsun.. ;D ;D

Sonra geceleyin köstebek görürüm diye sulak mekanların yanına gittiysemde tek karelediğim bu oldu.

DSC_5204.JPG

Gecenin son fotosu
DSC_5237.JPG

Sabah kalktık, Gezenbilir uyurbilir modunda
DSC_5253.JPG

DSC_5255.JPG

DSC_5259.JPG

DSC_5273.JPG

Biblo sabah koşusunu yapıyor
DSC_5283.JPG

DSC_5288.JPG

DSC_5292.JPG

hYnt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)rim oı

aşkolsun Korhanım ne zaman istresen, gelmeden 1 gün önce haberim olsun ama malzemeleri hazır ediyim..
bundan sonraki kampta da mutlaka ve mutlaka muhlama yapalım....

aura' Alıntı:
aşkolsun Korhanım ne zaman istresen, gelmeden 1 gün önce haberim olsun ama malzemeleri hazır ediyim..

Deryacım bu kamptada sanki Sedat muhlama yapacakmış gibi bişeyler duymuştuk ama...Hep başka baharlara kalıyor hevesimiz :smiley:

Thinkerbel' Alıntı:
Deryacım bu kamptada sanki Sedat muhlama yapacakmış gibi bişeyler duymuştuk ama...Hep başka baharlara kalıyor hevesimiz :smiley:

Kardeşimind e adı Dilek; o da aynı sen gibi kıskanç işte.. bütün dilekler mi boyle yahu..şşş; çekil bakim; nafakamızdan etme bizi ;) ;D ;D ;D

aura' Alıntı:

İyi; cık al; geliyom ;D

eftaLYa' Alıntı:
Bu da Face'in eve döndüğümüzden beri hali :

deee770c29bbf09f90643460bedf5ed2.jpg

Esra süper yawww.. Gördüğü her suya bu keyifli giren başka bir köpek görmedim. Hayatın tadını çıkartıyor. Biblo'da geziden burnu bir karış yukarda geziyor. "Kocaman bir rod'a havladım. Ben neymişim " diye :smiley:

gintro' Alıntı:
Esra süper yawww.. Gördüğü her suya bu keyifli giren başka bir köpek görmedim. Hayatın tadını çıkartıyor. Biblo'da geziden burnu bir karış yukarda geziyor. "Kocaman bir rod'a havladım. Ben neymişim " diye :smiley:
nedense bi bana havlamadı murat; niye ki ya :smiley:

Fotoğrafları ile "an"ları kalıcı hale getiren arkadaşlara bir kere daha teşekkür...

Murat'cım bu foto'yu da afiş yapabiliriz...
DSC_5362.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri