1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan caner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 317
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,474
Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

Bir sonraki kamp etkinliğinde eksikliğini ancak fark eder sanırım Mustafa Abi, hiç yorma kendini ;D

MK51' Alıntı:
A R A N I Y O R !...

Sahibini bulamadığım için aracıma koyduğum, üzerinde "outdoor" etiketi olan yeşil renkli bir kamp sandalyesi fazlam var !...

Etiketler

yaklaşık 1 saattir konuya bakıyorum. çok güzel eğlenmişsiniz. canımız çekmedi değil. allahtan bu hafta sonu Ladik te şenlikler var, stresimizi orada atarız artık. Off-road parkuru biraz kısa olmuş ama :D

Kafilenin buluşacağı sabah, Migros önüne gittiğimde Zerrin ve Yıldırım Abi ile kısacada olsa tanışdım. Buluşma noktasında bekledikce bir an önce çıkmam gereken yolculuk hep aklımı kurcaladı durdu. Daha fazla bekleyemeyeceğim için Zerrin ve Yıldırım abiyi Gölcük yol ayrımına kadar bırakıp yolu tarif ettikden sonra ayrıldım (umarım faydası olmuştur). Dönüşde forumda avatarından aracını tanıdığım Ali beyle uğradığı bir bilgisayar dükkanında karşılaştık ve tüm bir festival benim için bununla başlayıp bununla bitti :(
Mertle özelden yazıştığımızda birazcıkda olsa öne yada geriye kaydırmanın mümkün olmadığını öğrendiğimde gerçekden çok üzüldüm.
Daha önceden planlanmış bir çalışma için, sizlerin hoş geldiği benim veda ettiğim memleketimden ayrıldım.
Ama onun yerine sizlere aynı tarihlerde bulunmam gereken
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14535.msg104953 ''Tunus Dosyası''
hazırladım umarım beni affeder ve beğenirsiniz.
Ve bir dahakine umarım birlikde oluruz...

İlhami , çok teşekkürler ediyorum yol ayrımına kadar eşlik etmen ve yol tarifin çok işime yaradı, bir saat orada bekledikten sonra ekibi beklemekten vazgeçmem çok iyi oldu, onlardan 2 saat önce kamp alanındaydım :smiley:

Sen de katılabilseydin keşke , artık bir daha ki sefere diyorum .

2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali için tarih belirleyip artık başlığını açsak diyorum :smiley: herkes kendini ona göre hazırlasa planlarını yapsa..
(yavaştan iyileşiyorum ya kurtlarımda oynama başladı :D )

Bu seferki çok kapsamlı olacağı için hazırlıkları tamamlamaya çalışıyoruz, ilki deneme gibiydi, gerçek festival bu sene :smiley:
Tahmini tarih Mayıs'ın 3. veya 4. haftası. Yakında duyurusunu da yaparız.

Güzel haber Esra, iyileşeceksin elbette :smiley:

eftaLYa' Alıntı:
2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali için tarih belirleyip artık başlığını açsak diyorum :smiley: herkes kendini ona göre hazırlasa planlarını yapsa..
(yavaştan iyileşiyorum ya kurtlarımda oynama başladı :D )

heyecanla bekliyoruz mert :smiley:
fizik tedavideki çalışma hırsıma inanamıyorlar Zerrin. nereye yetişeceksin diyorlar :D bende gezenbilir festivaline diyorum.
bu kış hiç bir etkinliğe katılamadım malesef. bunu kaçırmak istemiyorum.
yaklaşık 2 ayım var ve şu anda değnekleri de çelik dizliği de bırakmış durumdayım. tek başıma yürüyebiliyorum.2 haftaya falan araba kullanmaya başlarım diye umudum var bakalım görüces :smiley:

bu arada mayıs ın 4. haftası olursa 29 mayıs cuma ya geliyor. doğum günüm :D
ki deliye hergün bayram. 3. hafta olsa yine kutlarım ben :p

Sen koşa koşa gel biz senin doğum gününü de kutlarız hep birlikte canım benim :D

Geçen sene yapılan kamptan çok daha güzeli geliyor bu sene... ;)

Esra'cım, beraber kutlarız, benim de Mayıs'ta :D

seviyorum sizi :smiley:
belkide gezenbilirin etkinliklerini kaçırmaktan dolayı yaptığım hırs ile ( ki yinede sergiyi gezdim :p ) iyileşiyorum. 2-3 gündür daha rahat yürüyorum. hatta dün köpekleri alıp aytenle rumeli feneri tarafına gittik. epey yürüdüm kumda. bacağımdaki kaslar eriidiği için şu ara kas yapmaya çalışıyorum öncelikle :smiley:
az kaldı az.. (maşallah)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri