1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan caner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 317
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,503

Etiketler
Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

Deep' Alıntı:
Merak etme Nesur buzlukta duruyo, ama Bolu pazarından aldığımız çok güzelmiş bence, köyün içinden aldığımız pek beklediğim gibi çıkmadı :(
MK51' Alıntı:
Bu işleri yiyen bilir Nesur, kulak ver!...
Ama biz köyden aldığımızın tadına bakmamıştık
Bundan sonra tatmadan almıyalım:smiley:
Mustafa abi seninkiler nasıl çıktı?

bütün yaz boşum sadece geçtiğimiz hafta tatil yapayım dedim festivale denk geldi bütün bu güzelliklerden uzak kaldım allah bana sabır ve güç versin :'( :'( :'( :'(

Ya valla Fatihcim; dikkat ediyorum da; nedense hep sana denk gelmiyor. Gelecektim ama... Katılacaktım ama... Bu Gezenbilir sana kısmet değil diyelim artık ;D ;D

talihsiz bedevi durumu bu sonuncusu :'( öncekiler doğal süreç kışın ben günde 4-6 saat uyuyarak çalışıyorum kışın gezilere gelememem normalde buna yuh dedim eğer parayı peşin yatırmasaydım kesin ona göre program yapardım.mesela şimdi hadi gidiyoruz expedisyon yapıcaz 2ay kaçkarlarda deseler şimdi basarım marşa 8) 8)

Bulent ve Zerrın

Bızı bu organızasyona katılma konusunda ıkna etmeseydınız, bu guzelllıklerı sızınle paylasamayacaktık.Gercı Bulent son anda bızı Izmıre tercıh ettı ama.....Cok tesekkurler...

Alper....

Etkınlıkler kısmında hafta sonu bogaz keyfı var.Bu ekıbın mangal zıyafetıne dıyecek yok...Tecrube ettık superdıii....

Yaseminciğim sen ve Selma'da çok iyi ettiniz de geldiniz :smiley: Sizleri tanımaktan mutlu olduk, sevgiler ...

jasmın' Alıntı:
Bulent ve Zerrın

Bızı bu organızasyona katılma konusunda ıkna etmeseydınız, bu guzelllıklerı sızınle paylasamayacaktık.Gercı Bulent son anda bızı Izmıre tercıh ettı ama.....Cok tesekkurler...

Nesur sen bence bakmadan da alma ;D (affına sığınarak)

Filli kamp sandelyesi... ;)

ufuk' Alıntı:
Nesur sen bence bakmadan da alma ;D (affına sığınarak)

Filli kamp sandelyesi... ;)

sorma ufuk ya çok gafil avlandık.

MK51' Alıntı:
Ben gezen bilir bölümündeyim, anlamam bu işlerden Nesur... ;)

sanırım artık sende yiyenbilici oldun:smiley:
maşallah sende hiç durmadın kampta:smiley:)
Abiyiyenbilir yolu doğru yoldur.
Hepinizi doğru yola davet ediyorum:smiley:)

nesur' Alıntı:
sanırım artık sende yiyenbilici oldun:smiley:
maşallah sende hiç durmadın kampta:smiley:)

Üzüm üzüme baka baka kararır... Ben bu hafta sonu "arap" oldum!...

Hangimiz arap olmadık ki Mustafa Abi, ben de çok fazla yemişim :smiley:

MK51' Alıntı:
Üzüm üzüme baka baka kararır... Ben bu hafta sonu "arap" oldum!...

Annem kilo al, öyle gel Bosna'ya dedi ;D ben de ondan yiyom... :D

Harika bir geziydi emeği geçen ve orda olan herkese herşey için çok teşekkür ediyorum . gezi yazılarına çok geç bakabildim harika insanlarsınız :smiley::smiley::smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR