1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan caner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 317
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,482
Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

Tüm katılan arkadaşların eline emeğine sağlık çok keyifli bir gezi ve kamp oldu herkeze çok teşekkürler

Etiketler

eftaLYa' Alıntı:
5. bölüm fotoğraflar :smiley:

Esra biz teşekkür ederiz okadar güzel eğitmişsinki face yi dünyadaki bazı insanlardan daha akıllı çocuklar face yi unatamayacak murat şimdiden bizimde olsun diye tutturdu.

Nasıl bir etkinlik olduğu belli... Bir günde 8 sayfa yazıldı :smiley:

corehunn' Alıntı:
Kardeşimind e adı Dilek; o da aynı sen gibi kıskanç işte.. bütün dilekler mi boyle yahu..şşş; çekil bakim; nafakamızdan etme bizi ;) ;D ;D ;D
aaa...hiç paylaşımcı değilsin ama sen...belkide kardeşin haklıdır :smiley:)

Musa Bey Çocuklar ne zaman isterse , Siz ne zaman müsait olursanız buluşabiliriz. Çocuklarla oynamak her daim keyif bizim için :smiley:

http://www.face.gen.tr/album/kids/index.html Face bey ve çocuklar :smiley:

Derya, muhlamayı o kadar duydukki, artık yemek hak oldu :smiley:

İnanmıyorum bir muhlama için birbirinize düştünüz ne ayıp :smiley:
Deryacığım banada yaparsın dimi ben tencerenin dibini yemek istiyorum :smiley:)

Thinkerbel' Alıntı:
Ercaann...sıra vaaar...en arkaya lütfen :smiley:))

gezenbilirde yemeğin ayıbı olmaz :smiley:) bu durumda sıralamada birinç birinç :smiley:))

şu muhlamayı menemen yaptığımız saçta yapsak ne lezzetli olur ama :smiley:
o saçtan alıp her kampa getirmek gerek bence ;)
Nadir abi, politika bana çok ters iş yahu :smiley: bu arada o gün gözler yolda bir G-klasse aradı, dedik sabah erken gelir kahvaltıya yetişir, artık bi daha ki sefere saçta muhlama olacak büyük ihtimal, kaçırma abi ;)
Yıldırım abiye de çok teşekkür ederiz özellikle yemek müziklerimiz muhteşemdi :smiley: Tuvalette en büyük emek sahibi Mustafa abiye de çok teşekkürler
Yaz bitmeden bir kamp daha yaparız belki bu sefer deniz kampı olur ;)

Ufuk çok haklısın Yıldırım Abiye yemek yediremiyoruz, her yerde böyle O, yani o sadece Gezenbilir Grubunda kalıyor, yiyenbilir ona göre değil maalese .f

ufuk' Alıntı:
Arkadaşlar istanbul' adapte olamadım hala.........

Organizasyonda emeği geçen ve katılan herkeze ama herkeze sonsuz teşekkürler. Böyle bir çoğunlukta ve bir birlerini ilk kez gören sorunsuz adaptasyon içinde ;)
Gecemizi gitarı ile şenlendiren YILDIRIM Abimize... (yanlız şikayetim var yemek yemiyor :D )

Özellikle katılamayanlar ve katılıp tadı damağında kalanlar için bir kamp daha çok iyi olur...

Sevdiğim bir arkadaşımın düğününe katılmam gerektiği için katılamadım.
Ancak süper eğlendiğiniz ortada, bir daha ki sefere mutlaka :smiley:

Evet grçekten çok keyifliydi.En kısa zamanda tekrarlayalım :smiley:

Yıldırım Abiye şarkılarda eşlik etmek çok keyifliydi, bizi kırmayıp, latin müziğinden uzaklaşıp, çok iyi olmadığını söylesede (ki bence çok iyiydi) bizim için Türk ezgileri çaldı.

Zerrin, Yıldırım Abi okumuyosa tekrar teşekkürlerimizi sen iletirsin. Bu arada seni tanımakta çok güzeldi. Bi ara Samanyolunu daha uzun uzun konuşuruz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri