1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan caner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 317
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,483
Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

Deep' Alıntı:
Evet Ender bey, zaten gezi fotolarından herkesin aklı İğneada'da kalmıştı, o tarafa bir org. yapmak şart oldu
yöreye yaklaşık 10 yıldır rutin (12 ay yaz-kış) gezi düzenliyoruz,henüz bitiremedik.her anlamda zengin bir bölge,gez-gez bitmez.dolayısıyle gezenbilir ekibi için biçilmiş kaftan.
gezenbilir ailesi ile ilk kez bir gezide bulundum,inanılmaz keyif aldım.sizlerle heryere gelirim.bu anlamda düzenlenecek bir geziye katkılarım olursa onur duyarım.siz sadece tarih belirleyin,gerisi bize kalmış.....

Etiketler

GezenbilirFestivaliBoludemircile-43.jpg

GezenbilirFestivaliBoludemircile-42.jpg

GezenbilirFestivaliBoludemircile-41.jpg

GezenbilirFestivaliBoludemircile-40.jpg

GezenbilirFestivaliBoludemircile-39.jpg

sevgili caner
beni kırmayıp,aladağların mehmet dayısı nam-ı diğer mareşal'i fotoğrafladığın için teşekkürler.ayrıca fotoğrafların mükemmel olmuş,eline gözüne sağlık....

Ayçacım, cuma gününden başlayan kampınız ne kadar sakin öyle, fotoğraflarda bile çıt sesi yok gibi görünüyor :D

Mert bu karerelerde ne yapıyor ;D ;D

GezenbilirFestivaliBoludemircile-47.jpg

GezenbilirFestivaliBoludemircile-46.jpg

GezenbilirFestivaliBoludemircile-45.jpg

Ne olur ne olmaz arkadaşlar siteden çıkıyorum mert'in hışmına uğramayayım :D :D :D

Yıldırım abiye bir teşeekür de benden, kampa pazar günü katıldık ama biz yokken yaşanan hiçbirşeyden geri kalmak istemedik ( sanki geç katılmamız kamptakilerin suçuymuş gibi). Bu yüzden Yıldırım abi de sağolsun bizi kırmadı ve pazar günü biz mangalı hazırlarken bize keyifli parçalar çaldı.

Tekrar teşekkürler Yıldırım abi

Keyifli bir geziydi. Grubun uyumu beni çok etkiledi. Ekim ayı için yeni bir gezi fikrine evet diyenlerdenim. Herkese cok tesekkurler.

Biblo etabı süzüyor :smiley:
isimsiz.jpg

001.jpg

002.jpg

003.jpg

004.jpg

005.jpg

006.jpg

007.jpg

008.jpg

Fena yakalamışsın Ayça, Mert ayaklarını domates suyu ile bakıma almış sanırım ;D

Sukuşu' Alıntı:
Ne olur ne olmaz arkadaşlar siteden çıkıyorum mert'in hışmına uğramayayım :D :D :D

ceranus' Alıntı:
Dilekcim Yıldırım Abi sözleri unutulmadan söylenen şarkıları çok keyif alarak çalıyor, başka etkinliklerde daha çok şarkılar söyleyeceksin demektir bu da :D

Evet Zerrincim Yıldırım Abiyle gayet iyi anlaştık, eski türk filmlerinden kalan müzik repertuarım hoşuna gitti... :smiley:))Umarım diğer etkinliklerde de yine karşılaşırız :smiley:

Yıldırım Abı

Selma muzık keyfı ıcın tesekkur etmıs zaten bende keyıflı tarıh sohbetın ve yonlendırmelerın ıcın tesekkur etmek ıstedım...Sevgıler...

Yasemincim, Yıldırım Abi Fethiye'ye gidiyor bu akşam ( durduğu yerde duramıyor, tam gezgin ;D ) , döndüğü zaman söyleyeceğim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR