1. Anadolu Kamp Karavan Şenliği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mycamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,526
Ynt: 1. Anadolu Kamp Karavan Şenliği

Arkadaşlar, güzel sözleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.

Aynı anda başka etkinliklerle çakıştı, farkındayım. Bundan sonra buna daha dikkat edeceğiz.
Hep birlikte kamp yapacağımız günleri bekliyoruz.

Etiketler

Bu arada bugünden itibaren ANAKAMP Danışma Hattı hizmete girmiştir.
Anakamp'a ulaşmak artık çok daha kolay:

anakamp_danisma_tel.gif

sn Özdal Bey: myCamper

İlk etkinlik çok güzel oldu ,öncellikle hayırlı olsun .Sizlerle tanışmak bilgi alışverişinde bulunmak yeni kurulmuş bir kulübe destek vermek kutlamak ilk faliyetinizte İstanbul dışından (başka iller bazında) Ankaradan destek olduğumuzu ifadetmek sizleri mutlu görmek v.b. birçok nedenle kampa kadar geldim sizleri gördüm memnun oldum ve Kamptan akşam 21.00 de ayrılmak durumundaydım ertesi sabah İzmire yolculuk edecektim gece ateş başı muhabetti ve sabah yaylalara gezilere konvoyla katılamadığım için çok çok üzüldüm resimlere bakarken bunu tekrar yaşadım , akşam ayrılmak zorunda kalışım kendimi çabuk unutturmama sebet olmuş anlaşılan ne araç sayılarında ne (binek oto)katılımcılarda esamemiz okunmamış üzüldüm umarım bir sonraki aktivitelerinizde ben kulübünüzün tiyşortunu giyer şapkasını takarsam belki unutulmam hatırlanırım .
Ankaradan Salemlar ...

sn ; AYDURAN

İlgine yakınlığına teşekkür ederim . Ankaradan selamlar sevgiler....

Ufuk Bey,

öncelikle bu yanlış anlaşılma için özür dilerim, kasıtlı bir davranış değildi, olamaz da zaten.
Sizi aramızda görmek bizi ayrıca mutlu etti, çünkü TKKD forumdan aktif olup da katılan neredeyse bir siz vardınız.

Gezinin yazısında gerekli düzeltmeyi yaptım, farkettiğiniz gibi.

Sizden iletişim bilgilerinizi istemiştim, bu sayfaları tekrar okuduğunuz halde göndermediğinize göre, kamplar ve etkinliklerimizden SMS yoluyla haberdar olmak istemediğinizi düşünüyorum. Yine de arzu ettiğiniz zaman gönderebilirsiniz.

Tekrar görüşmek dileğiyle.

Herkese selamlar bu sayfa büyük bir eksiği kapatarak biz ve bizim gibi düşünen herkesin birbiriyle haberdar olması ve yapılacak etkinliklerin daha iyi organize olması açısından son derece önemli Özdal'a bu sayfa için teşekkürler.
Bu sayfayı okuyarak bu işe gönül vermiş diyorum çünkü ülkemizde karavan sayısını düşününce bu işe gönül vermiş olmak ve hissetmek bile önemli bence ve eğer istenirse sadece niyet etmekle bile iyi bir kampçı olunacağı bilinmelidir ve bunun gerçeleşmesi için de anakamp ve benzeri organizasyonların desteklenmesi gereklidir buda öncelikle foruma üye olup görüş aktarmakla ve ANAKAMP'a üye olarak faaliyetlerin gelişmesiyle mümkündür.
Herkese selamlar....

Aytül-Tamer;Jr Tamay

cok guzel bır kamp olmus fotograflar ıcın tskler
umarım bır daha kı sefere ben de cadırımı kapıp aranıza katılabılırım :smiley:)

sn :özdal bey
mail adresinize cep ve mail adersimi göndermiştim .
Düzeltmeniz içinde teşekkür ederim çok incesiniz, etkinliklerinizi de sabırsızlıkla bekliyorum sağlık ve mutluluklar diliyorum

sn: Özdal bey

SİZE CEP NUMARAMI VE MAİL ADRESİMİ SİZİN MAİL' İNİZE GÖNDERMİŞTİM ALMADINIZMI ZATEN MAİL İM SİZDE VARDI.

SELAMLAR -UFO

Haftasonu bir vefat olayı dolayısıyla Adana'daydım.

Eve bu sabah döndüm, banyodan sonra ilk iş bilgisayarın başına geçip maillere bakmak ve gezenbilir.com'a girmek oldu. Bu yüzden yazılanlara ancak cevap verebiliyorum, kusura bakmayın.

Tamer hocam, öncelikle daha 1 aylık bebeğinle ilk yapmayı planladığın işler arasında "kamp yapmak" olduğunu biliyorum. Bu yüzden de o kampı en az senin kadar sabırsızlıkla beklediğimizi bilmeni isterim. Desteğiniz için de ayrıca teşekkürler.

Ceranus Hanım, sizleri de kamplarımızda görmekten zevk duyarız.

Ufuk Bey, az önce tekrar kontrol ettim, sizden gelen herhangi bir mail yok. Mail adresinde bir yanlışlık yok değil mi ?

ÖZDAL,GEÇEN AKŞAM MESAJINI ALDIM VE CEVAPLADIM.ANCAK ULAŞIP-ULAŞMADIĞI KONUSUNDA TEREDDÜTLÜYÜM.CEVABINI BEKLİYORUM.HAŞMET KALKANCI...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR