1. Anadolu Kamp Karavan Şenliği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mycamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,529
Ynt: 1. Anadolu Kamp Karavan Şenliği

Haşmet, mesajın ulaştı...
Cevap yazamadığım için kusura bakma, o sabah erken saatte, vefat olayı için Adana'ya uçacaktık, kafam dağınık olduğu için cevap yazmayı atlamışımdır.

Etiketler

Özdal bey merhaba.
Hafta sonu Karyata geleceğiz ancak karavanın plaka işlemleri yetişmeyebilir,otomobille gelmek
zorunda kalabiliriz. Cumartesi ve Pazar Programı belirlendimi bilgi rica ediyorum.
Hoşçakalın.
Levent GÜNGÖR

Değerli GEZENBİLİR üye ve yöneticileri.
Bir süredir forumlara katılmadan aranızda zevkle dolaştım,yazılarınızı okudum kendime en uygun
bölüm olan KARAVAN forumundan aranıza katılıyorum. Eski ç.karavancı ancak çok yeni motokaravancıyım.
Umarım başka gezilerde tanışma fırsatımız olur. Bu güzel siteyi kuran tüm arkadaşlara sevgi ve selamlar.
Levent GÜNGÖR

Erdem bey merhaba,
Mesajına teşekkür ederim,hoşbuldum.
Hafta sonu ANAKAMP toplantısındaydım cevap gecikti.
Hoşçakalın.
Levent GÜNGÖR

Eski konulara bakıyordum, etkinliğin fotoları arasında, şenliğimize katılanlara daha sonra göndermiş olduğumuz teşekkür kartını buldum, onu da ekleyeyim dedim :smiley:

[attachment=1]

Şimdi bakıyorum da ANAKAMP olarak Türkiye'nin İLK KAMP KARAVAN ŞENLİĞİ'ni gerçekleştirmişiz. Üstelik şimdiki Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu'nu kuranların, ki o zamanlar tek bir dernektiler, forumlarında aleyhimizdeki yazılarına rağmen Türkiye'nin gerçek kampçıları şenliğimize katıldılar.

Oysa biz o dernekten de hiç olmazsa bir ikişinin temsilen de olsa geleceğini umuyorduk. Çünkü onların gerçekten Türkiye'de kampçılığın tanıtılmasını, yaygınlaştırılmasını amaç edindiklerini sanıyorduk. Ve onlardan birileri gelecek de, karşılıklı flamalarımızı birbirimize verip güzel bir fotograf oluşturmayı hayal ediyorduk. Gerçekten de hayalmiş.

anakamp_tesekkur.jpg

mycamper' Alıntı:
Bugün bile federasyonun forumunda bırakın ANAKAMP adının geçmesini, gezenbilir.com'a ait bir linke bile tahammül edemiyorlar.
Bununla ilgili bir olayı başka başlık altında aktaracağım.

Çok ilginç...Özdal abi en kısa zaman da bu konuda bizleri bilgilendirirsen seviniriz...Hepimiz bilelim bu durumu ve neden kaynaklandığını...

Ama bu haksızlık. Fotoğraflara bakınca çok özendim, ne yalan söyleyeyim. 2008 organizasyonunu iple çekiyorum! Tarihler belli mi? :smiley:

Merhabalar,

Ben de öncelikle aracı alıp kendi zevkime göre “camper”a (3-4 kişilik) dönüştürmek isteyenlerdenim. (gezenbilir.com’u bilmeden önce kendimi yalnız hissederdim, meğer ne çok isteyen varmış :smiley: ). Ancak ne benim ne de eşimin bu işe ayıracak zamanımız olmadığı gibi yeterli bilgimiz de yok. Gerçi eskiden kalma çadır ve çekme karavan deneyimimiz var ama mesela içine kullanılacak malzemelerin en pratik ve kalitelisi nerede bulunur bilmiyoruz .
Ben reklamcıyım sabahtan akşama çalışıyorum. Eşim ise görüntü yönetmeni, hafta sonu dahil hatta bazen gece-gündüz dizi çekimlerinde... Istanbul’da yaşıyoruz. (Çengelköy) Bursa veya Adapazarı’ndaki karavan imalatçılarına yaptırmak istemiyorum. Daha çok Ankara’daki motokaravanci.com ya da Fazer Karavan gibi bir yer arıyorum Istanbul’da. Sanırım Samandıra’da bir yer varmış bu işi yapan. Bilen var mı? Nereden, nasıl başlasam? Aslında bazen “hazır alayım olsun bitsin” diyorum ama satılık birkaç tane camper’a baktım (sahibinden.com) ve kendi zevkime göre bulamayacağıma karar verdim. Keşke hem zevkime hem bütçeme uygun bulabilsem.
Ayrıca ANAKAMP’a üye olmak ve etkiliklere de katılmak isteriz. Ancak kulüp üyelik kabulünü durdurmuş sanırım. Etkinliklerden haberdar olmak ve katılmak için ne yapmak gerekir?

Teşekkürler.

AYDURAN' Alıntı:
Çok ilginç...Özdal abi en kısa zaman da bu konuda bizleri bilgilendirirsen seviniriz...Hepimiz bilelim bu durumu ve neden kaynaklandığını...

Murat dostum, yazıp yazmama arasında çok kararsız kaldım ama, sanırım yazmak doğru olan davranış olacak. Birazdan yeni bir başlıkla bu konuyu sizlerle paylaşacağım. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=16787.0

mycamper' Alıntı:
Sedat hocam,

Başka forum sayfasında hakkımızdaki olumsuz kampanyaya rağmen katılım bizim için iyiydi.
Katılanların birbirleriyle kısa sürede kaynaşmaları ve mutlu ayrılmaları bizi de sevindirdi.

Daha fazla bilgi ve resim için sitemizi ziyaret ediniz.
http://www.anakamp.org

Ayrıca, burada bahsi geçen forum da aynı forum: ukkf forum
O forumdakiler neler yazıldığını çok iyi bilirler, şimdi ararsanız bulamazsınız, silmişler çünkü :smiley:

Özdal hocam,

Offroad oyunlarına geliyor musunuz?

Sanırım yeni bir şenlik düşünmüyorsunuz :'( o yüzden sordum.

mrb bir dahaki etkinlik için mayısı mı beklicez ben ankaradan böle bi aktivite olursa gelmek isiyorum hatta ankaradaki arkadaşlarla beraber çıkabiliriz yola bide şey sorcam yol çok dikmi dik olması sorun degilde dur kalk olayı fazla oluyomu rampalarda benim karavan çekme oldugundan dik rampalarda durdumu kalkmakta zorlanıyo gerçi özdal beyin yılbaşında araçlarını ittirişini gördükten sonra sorun yok benim için :D özdal abi bi el atarsın maşşalah 4 çeker araba halt etmiş sizin ekip karşısında ;D

Ferhat hocam,

Bu sene 1-2 kasımda Pamukova-Ercova yaylasında olacak büyük ihtimalle.
Evvelki seneye kadar Bolu da yapılırdı.
Geçen seneden itibaren İSOFF Ercova ya aldı offroad oyunlarını...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR