1. Anadolu Kamp Karavan Şenliği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mycamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,529
Ynt: 1. Anadolu Kamp Karavan Şenliği

Sayın Özdener,

öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Reklamcı ve görüntü yönetmeni olarak sizlerle birbirine uzak olmayan mesleklerdeniz. Ben grafik tasarımcısıyım, kulüpten çok yakın bir başka arkadaşım ise profesyonel reklam fotografçısı.

Samanrıra'da sözünü ettiğiniz kişinin iletişim bilgilerini size verebilirim:
Faruk Karatan 0535 297 38 95

ANAKAMP geçici olarak üye kabulünü durdurmuştur. Yakında tekrar etkinliklerine kaldığı yerden devam edecektir. Etkinlik duyurularını www.anakamp.org sayfasındaki etkinlikler başlığından veya bu forumdan takip edebilirsiniz. Bizler de sizlerle tanışmaktan keyif alacağımızı sanıyorum.

Camper yapma / yaptırma konusunda http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14011.0 başlığındaki fotograflar size tasarım konusunda fikir verecektir. Size şu an herhangi birşey söyleyemiyorum, çünkü o kadar çok değişken var ki. Fotografları inceledikten, görüşecekseniz Faruk Bey ile görüştükten sonra sormak istediğiniz her konuda size gerek ben gerekse burada deneyimlerini paylaşan arkadaşlarım yardımcı oluruz.

Etiketler

ilyasfb' Alıntı:
mrb bir dahaki etkinlik için mayısı mı beklicez ben ankaradan böle bi aktivite olursa gelmek isiyorum hatta ankaradaki arkadaşlarla beraber çıkabiliriz yola bide şey sorcam yol çok dikmi dik olması sorun degilde dur kalk olayı fazla oluyomu rampalarda benim karavan çekme oldugundan dik rampalarda durdumu kalkmakta zorlanıyo gerçi özdal beyin yılbaşında araçlarını ittirişini gördükten sonra sorun yok benim için :D özdal abi bi el atarsın maşşalah 4 çeker araba halt etmiş sizin ekip karşısında ;D

Sayın ilyasfb,

bir dahaki etkinlik derken, Anadolu Kamp Karavan Şenliği'ni kastediyorsanız onu genelde Mayıs sonuna doğru bir tarihe oturtmaya çalışıyoruz, onun için mayıs ayını beklemeniz gerekebilir :smiley: Ama onun dışında geniş katılımlı etkinliklerimiz de oluyor, ki onları www.anakamp.org adresimizdeki etkinlikler bölümünden veya bu forumdan duyuruyoruz. Bir de çok ani karar verip belki de sadece kulüp üyelerimizin katıldığı geziler oluyor, bunu zaman darlığından herhangi bir yerde duyuramadan sadece telefonlaşarak çözüyoruz.
Ancak sizin çekme karavanınız olduğu için sadece haftasonu yapılan etkinlikler hem mesafe, hem de etkinliklerin yeri itibariyle sizi zorlayabilir. Çünkü genelde yüksek yerleri tercih ediyoruz. Gezi duyurusu yapıldığı zaman, duruma göre ANAKAMP Danışma Hattı'nı arayarak o coğrafya hakkında bilgi alabilirsiniz.
Ama gerekirse biz tabii ki el atarız, aramızda vinçli araca sahip arkadaşlar da yok değil ;)

Boğaç Erkan' Alıntı:
Ama bu haksızlık. Fotoğraflara bakınca çok özendim, ne yalan söyleyeyim. 2008 organizasyonunu iple çekiyorum! Tarihler belli mi? :smiley:

Boğaç Bey,
maalesef 2008 organizasyonu geçti :( Şenlik 17-18-19 Mayıs tarihlerindeydi http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11425.0, yeterli katılım olmadığı için etkinliği kulüp üyeleri arasında yaptık. Ama 2009 yine mayıs ayı sonuna doğru olacaktır, şimdiden yer ve tarih belli değil. Ancak o etkinliğe kadar arada, kar kamplarımız, yayla kamplarımız mutlaka olur. Bunların duyurusunu da yine buradan ve www.anakamp.org adresinden yapıyoruz, şimdilik görünürde planlı bir kamplı gezi olmadığı için sitede yer almamakta.
Sizinle tanışmak isteriz biz de.

Özdal Bey,

Desenize Mayıs'ı beklemek gerekecek! Sayılı gün çabuk geçer derler... İlginiz için teşekkürler.

Arkadaşlar,
daha önceden anakamp.org adresinden link verilerek yayınlamakta olduğumuz bu etkinliğe ait fotografların, anakamp.org adresinin şimdilik kapanmış olmasından dolayı forumda fotografların görülememesinin, arşiv niteliği taşıyan gezenbilir foruma yakışmayacağı için ve teknik olarak mesaja 5 fotograf eklenebildiği için burada yeni mesaj şeklinde tekrar eklemek durumundayım. Umarım bu çaba yanlış anlaşılmaz, çünkü ANAKAMP etkinliği olan diğer konularda da benzer şeyi yapmam gerekecek.

Gezginlerin buluşma ve hareket noktası TEM Mehmetçik Vakfı OPET Tesislerinde buluşuyoruz.
[attachment=1]

Konvoyumuzun yolda ilk molası.
[attachment=2]

Konvoyumuz anayoldan ayrılmış, Güzeldere'ye giden köy yollarında...
[attachment=3]

Güzeldere Şelalesi'ne varış...
[attachment=4]

[attachment=5]

akmp_01_01.jpg

akmp_01_02.jpg

akmp_01_03.jpg

akmp_01_04.jpg

akmp_01_05.jpg

Bundan sonraki her ANAKAMP etkinliğinde de yapacağımız gibi ilk iş olarak ANAKAMP filamasını asıyoruz. Diğer Camper'ler de kamp düzenine geçiyor...
[attachment=1]

Çadırla katılan dostlarımız çadırlarını kuruyor...
[attachment=2]

Çocuklar, yemyeşil alanın ve güneşin tadını çıkarmaya ilk başlayanlar oluyor...
[attachment=3]

Sevgili Beysun aracılığıyla Tekstüre Çorap'ın şenliğimize katılan kadınlarımıza kampın anısına küçük birer armağanı...
[attachment=4]

Bu görevi üstlenen ve son anda şenliğe katılamayan Mehmet hocamın eksikliğini hissettiğimiz an: tanışma toplantısı...
[attachment=5]

akmp_01_06.jpg

akmp_01_07.jpg

akmp_01_08.jpg

akmp_01_09.jpg

akmp_01_10.jpg

Camper önü sohbetleri başlamış bile...
[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

Şenliğe Ankara'dan katılan Deniz ve Şener Aytemur çifti eski kampçı olduklarını, gençlere taş çıkartırcasına çadırda kalarak gösterdiler.
[attachment=4]

[attachment=5]

akmp_01_16.jpg

akmp_01_17.jpg

akmp_01_18.jpg

akmp_01_19.jpg

akmp_01_20.jpg

Camper üzerine ayak üstü sohbetler...
[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

Çocuklar herkesten önce birbiriyle tanışıp kaynaşanlar oldular...
[attachment=4]

Karamürsel'den Fatih Bey, eşi ve çocuklarıyla, ailece hayatlarının ilk çadır kampını bizlerle yaptılar.
[attachment=5]

akmp_01_21.jpg

akmp_01_22.jpg

akmp_01_23.jpg

akmp_01_24.jpg

akmp_01_25.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

Devam etmek isteyenlerle yeni yaylalara doğru orman içinden ilerliyoruz...
[attachment=3]

[attachment=4]

Farklı yaylalara doğru orman içinden ilerlerken karşımıza çıkan ufak şelaleler küçük molalara vesile oluyor...
[attachment=5]

akmp_01_36.jpg

akmp_01_37.jpg

akmp_01_38.jpg

akmp_01_39.jpg

akmp_01_40.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR