Arama sonuçlarınız

1. Necmi

Suzuki Jimny hakkında

Ynt: Suzuki Jimny hakkında Şehiriçi kullanım için ideal bir araçtır bence. Arazi kullanımından bahsetmiyorum bile. 4 adet uygun lastikle fizik kuralları çerçevesinde gidemeyeceği yer yoktur. Şehirlerarası uzun yolda bir kaç kere kullandım. Eğer 100-110 ile gidiyorsanız ki zaten bu bence bu...

2. Necmi

Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?..

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. Alper Bey merhaba, 4 lastiği kaça aldınız sorması ayıp. Teşekkürler şimdiden..
  3. Necmi

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02- Murat SAYAR (Vitara 1993) İstanbul 03- İlhami Özdemir (Grand Vitara 1999) Bolu 04- İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul 05- Okay Esen (Vitara 1996) Artvin...

4. Necmi

JK'i Gören Bilen Yardım Etsin Lütfen

Ynt: JK'i Gören Bilen Yardım Etsin Lütfen Şubat ayında haziran-temmuz gibi gelecek olan beyaz JK için kapora yatırdım ve beklemeye başladım. Herşey yolundayken kurdaki %15-20 lik artışlar iyice beni sıkıntıya soktu ve 20 gün önce kaporamı dondurup operasyonu biraz erteledim :(
  5. Necmi

Kore Plajları

Ynt: Kore Plajları Bir an için Didim Altınkum'u görür gibi oldum.

6. Necmi

Hangi Araçlarda Limited Slip Kilitli Diferansiyel Var?

Ynt: Hangi Araçlarda Limited Slip Kilitli Diferansiyel Var? Pajero Pinin kullanıyorum ve araçta LSD var. 4H konumundayken normalde gücün arka tekerleklerde olmasına karşın, çekiş sırasında tekerlekler arasında devir farkı oluştuğunda bu sistemin ön ve arka tork dağılımını 50:50 oranına kadar...

7. Necmi

Gezenbilir Polar Montlarımız

Selam, Bir adet XL beden de ben istiyorum... 01- Ufuk - (1 XL) 02- Jeep34 - (2 XL + 1 L) 03- sduran - (1 M) 04- endüstri - (1 XL) 05- jeepcj7 - (1 L) 06- metehan41 - (1 L) 07- MK51 - (1 M) 08- TezMertek - (1 M) 09- Deep - (2 XL) 10- Necmi-(1 XL)
  8. Necmi

Ynt: JK'i Gören Bilen Yardım Etsin Lütfen Su sızdırma problemi hardtop tavanda da mevcut. Benim bindiğim araba kullanılan bir araba değildi ve ben içine girdiğimde tavanın ön iki parçasının arasından sızan sular teybin üst tarafına damalyıp oradan aşağı süzülmüştü. Ama doğruyu söylemek...
  9. Necmi

Ynt: JK'i Gören Bilen Yardım Etsin Lütfen Selam Arkadaşlar, Bugün JK'i kısa da olsa trafikte kullanma imkanım oldu. Araç benim beklediğimden de heybetli çıktı doğrusu. İç dizaynı da oldukça basit ama güzel göründü gözüme. Alet tam bir kaya parçası gibi duruyor doğrusu. Yalnız, kısa şase...

10. Necmi

Ynt: JK'i Gören Bilen Yardım Etsin Lütfen Bu verilere göre 15 Lt şehir içi, 13 Lt Şehirlerarası tüketimi var demek. Böyle ise bu dizele cimri değil yerine bayağı savurgan demek lazım bence. Bilmiyorum ama bana bayağı yüksek geldi tüketimi.

11. Necmi

Ynt: JK'i Gören Bilen Yardım Etsin Lütfen 150 Km sürat hiç fena değil, yeter de artar bile. Üzerinde önceden BFG MT Lastikler vardı ama şimdi elimdeki katalogda Goodyear AT lastiklerden bahsediyor. Herhalde yol sürüşü bunlarla daha iyi olacaktır ama araziden ödün verilerek tabi. Bir süre...
  12. Necmi

Ynt: JK'i Gören Bilen Yardım Etsin Lütfen Serdar Bey, Ben şuraya takıldım, Wrangler makaslı diyorsunuz, ama ben elimdeki broşüre baktım ve önde de arkada da helezon yaylar mevcut. Bir yanlışlık olabilirmi??

13. Necmi

Ynt: JK'i Gören Bilen Yardım Etsin Lütfen Önceki aracı LR Discovery II olan biri Rubicon'un asfalt performansından da memnun ise bu benim için güzel bir bilgi doğrusu. Arazide yapabildikleriyle ilgili birçok video seyrettim youtube'da ve gerçekten oldukça yetenekli bir araç.
  14. Necmi

Ynt: JK'i Gören Bilen Yardım Etsin Lütfen Uğur bey ve Serdar Bey, Bu süper hızlı cevaplar için teşekkürler, Master oto da bir alternatif olabilir gerçekten. Karşıya geçtiğim bir gün uğramaya çalışacağım. Selamün aleyküm deyip girerim artık içeri. Serdar Bey, Araçta çok sıra var dediniz...
  15. Necmi

Selam Arkadaşlar, Uzun zamandır JK Rubicon'ı internetten, dergilerden kısacası bulabildiğim ilgili herşeyden takip ediyorum ve sonunda kafayı bozup önümüzdeki sene yatırım planıma koydum. Ancak şöyle bir problemim var, ben aracın henüz canlı halini ne yolda ne de bayilerde görebilmiş değilim...

16. Necmi

Diferansiyel Kiliti Kullanımı

ONE LIFE, LIVE IT
  17. Necmi

Düz Vites mi, Otomatik Vites mi?

Ynt: Düz Vites mi, Otomatik Vites mi? Otomatik arabanın rahatlığına söyleyecek hiç bir şey yok, hele şehir trafiğine hergün dahil oluyorsanız manuel vites gerçekten eziyet oluyor. Ancak ben iki otomatik araba kullandıktan sonra tekrar manuel vitese geri dönmeyi tercih ettim. Nedendir bilinmez...
  18. Necmi

Gezenbilir Terkos Çevresi Off-Road Gezisi (25 Şubat 2007)

Ynt: Terkos Çevresi Off Road Gezisi (25 Şubat 2007) Yahu tozdan kıskanma işin latifesi tabi ama bile bile de kırmayalım aleti demek istedim. Ne yapalım her şarta uygun araç yok elimizin altında ve bizimkine uygun bir parkur olursa ben de gelmek isterim doğrusu...

19. Necmi

Gezenbilir Terkos Çevresi Off-Road Gezisi (25 Şubat 2007)

Ynt: Terkos Çevresi Off Road Gezisi (25 Şubat 2007) Merhabalar, Resimlere baktıkça benim de canım çekiyor ama zannedersem benin Pajero Pinin için şartlar biraz ağırmış bu parkurda. Daha hafif bir parkur olursa ben de gelmek isterim doğrusu. Hem böylece tozdan bile kıskandığım Pinin'im de...
  20. Necmi

Tavsiye Edeceğiniz Scooter?

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Scooter? Merhabalar, Eğer amaç biraz pişip değiştirmek ise bence gidip ucuzlarından 125-150 cc bir motor alın, markası önemli değil bence. Ama bununda iyisi olsun derseniz Honda Beat alın derim, 100 cc ama problemsiz. Bu arada ikinci elde de çok iyi sıfır ayarında...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri