JK'i Gören Bilen Yardım Etsin Lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Necmi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,118
Ynt: JK'i Gören Bilen Yardım Etsin Lütfen

JK nın hoşuma gitmeyen tarafı, kapıların kasa ie öpüştüğü kısım..Buraların özel dizayn olup fitil desteği ile beraber su geçirmez dizayn olması lazımdı...Sıradan bir dizayn olan bu sistem JK gibi Jeep ailesinden bir araca yakışmadı :( ... Benim WK da bile bagaj dahil 5 kapı için setli(basamaklı) su geçirmez dizayn edilmiştir ki asıl off-road aracı JK dır :smiley:

Etiketler

Uğur abi,

JK'nın kapıları çok kolay sökülüyor, hatta ABD'de yazlık kapılar bile çıktı safari door, half door ıvır zıvır aksesuar var...işin espirisi halılarda, ufak bir hareketle çıkıyor ve saca basıyorsun heryerde drain plug dedikleri tıpalardan var, açıyon onları kapıdan gelen su zemindeki çamurla beraber akıp gidiyoooo :smiley: gerekirse yıkamacıdan rica ediyon makinenin ayarını kısıp yıkıyor içini...

JK CJ'in özbeöz torunu :D

Haklısın Orkun..Bahsettiklerinin farkındayım...
Ama sadece kasanın olduğu bölümde(kapının yapıştığı) U dizay olsa idi belki o tıpayı açmaya gerek bile olmazdı.. U harfi gibi bir çentik sadece...Basınç o bölümü aşamazdı...
Neyse o da nazarlığı olsun KRAL'ın :D

Su sızdırma problemi hardtop tavanda da mevcut. Benim bindiğim araba kullanılan bir araba değildi ve ben içine girdiğimde tavanın ön iki parçasının arasından sızan sular teybin üst tarafına damalyıp oradan aşağı süzülmüştü.

Ama doğruyu söylemek gerekirse insan sevdimi gözü hiçbirşey görmüyor :smiley:

Jeep34' Alıntı:
JK nın hoşuma gitmeyen tarafı, kapıların kasa ie öpüştüğü kısım..Buraların özel dizayn olup fitil desteği ile beraber su geçirmez dizayn olması lazımdı...Sıradan bir dizayn olan bu sistem JK gibi Jeep ailesinden bir araca yakışmadı :( ... Benim WK da bile bagaj dahil 5 kapı için setli(basamaklı) su geçirmez dizayn edilmiştir ki asıl off-road aracı JK dır :smiley:

Abi cj nin torunu sen dua et kapısı var :smiley: ...

Selam Necmi bey, JK hakkında son durum ne oldu? gelişmeler ne yönde?

Şubat ayında haziran-temmuz gibi gelecek olan beyaz JK için kapora yatırdım ve beklemeye başladım. Herşey yolundayken kurdaki %15-20 lik artışlar iyice beni sıkıntıya soktu ve 20 gün önce kaporamı dondurup operasyonu biraz erteledim :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.