Tavsiye Edeceğiniz Scooter?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan özlem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,685
Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Scooter?

Merhabalar,

Eğer amaç biraz pişip değiştirmek ise bence gidip ucuzlarından 125-150 cc bir motor alın, markası önemli değil bence. Ama bununda iyisi olsun derseniz Honda Beat alın derim, 100 cc ama problemsiz. Bu arada ikinci elde de çok iyi sıfır ayarında motorlar bulmak mümkün.

Ama ben scooterdan devam edicem derseniz Piaggio grubundan şaşmayın derim. Ben Vespa GT200 kullanıyorum ve hiçbir zaman da değiştirmeyi düşünmüyorum. Evet fiyatı biraz pahalı ama yapacak birşey yok, seviyorum:smiley: LX150 ise şehiriçi için çok uygun bir motor, yok ben biraz daha büyük birşey istiyorum derseniz Beverly 250 bütün ihtiyacınızı görür de artar bile.

Tekrar etmek gerekirse,

1. Örenmek amacıyla ucuz yollusu,
2. Scooter'dan devam edilecekse Vespa-Piaggio
3. Scooter harici niyet var ise bunun cevabı çok zor...

Etiketler
Scooter Alacağım Karar Veremiyorum!

Şehir içinde kullanabileceğim,yakın çevreye gidebileceğim,rahat kullanımlı (bel destekli) bir motor istiyorum fakat bir türlü karar vermiyorum diyenler içinde faydalı olabir.
Aprilia (Scarabeo)
Peugeot (Geopolis)
Piaggio (Beverly) Hangisini,neden tercih edeyim veya alternatif ne olabilir.

Ynt: Scooter Alacağım Karar Veremiyorum!

Piaggio (Beverly) 250 cc ve 500 cc ni kullandım gerçekten alınabilecek motosikletler , büyük cantlı olmaları nedenile başta hafif araziye girmek gibi bir yığın avantajıda mevcutur

Aprilia (Scarabeo) kullandım ama peugeot kullanmadım hiç bir fikrimö yok ama alacak olsam tercihim beverly olurdu

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Scooter?

yamaha cygnus rs 125cc lik bir scooter. tum ihtiyaciniz karsilayabilir diye dusunuyorum. kucuk goruntusu altindaki 125 cc gorenleri sasirtan pozisyonlara sokabiliyor. su an itibariyle 2400-2900 ytl aralarinda. tabi arkadaslarin soyledigi diger motorlari da es gecmemek lazim. ancak yeni kullanmaya basliyorum diyorsaniz, beverlyde risk durumunuz yuksek. cunku 500 cc, sasirik sasirik tepkiler verebiliyor. ilk zamanlar icin zapti zor olabilir. hele motosikleti yeni kullanmaya baslayanlarin gazi kapamak yerine anlamsiz bir bicimde ve elinde olmadan actigini, etraftaki tek agacida buldugunu hesaba katarsak kucuge yakin hacimli bi sey daha fazla isinize yarayacaktir. tabi baslangic icin ve maliyeti dusunulerek soylenmistir. saygilar. kazasiz gunler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.