Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Scooter?
Merhabalar,
Eğer amaç biraz pişip değiştirmek ise bence gidip ucuzlarından 125-150 cc bir motor alın, markası önemli değil bence. Ama bununda iyisi olsun derseniz Honda Beat alın derim, 100 cc ama problemsiz. Bu arada ikinci elde de çok iyi sıfır ayarında motorlar bulmak mümkün.
Ama ben scooterdan devam edicem derseniz Piaggio grubundan şaşmayın derim. Ben Vespa GT200 kullanıyorum ve hiçbir zaman da değiştirmeyi düşünmüyorum. Evet fiyatı biraz pahalı ama yapacak birşey yok, seviyorum
LX150 ise şehiriçi için çok uygun bir motor, yok ben biraz daha büyük birşey istiyorum derseniz Beverly 250 bütün ihtiyacınızı görür de artar bile.
Tekrar etmek gerekirse,
1. Örenmek amacıyla ucuz yollusu,
2. Scooter'dan devam edilecekse Vespa-Piaggio
3. Scooter harici niyet var ise bunun cevabı çok zor...
Merhabalar,
Eğer amaç biraz pişip değiştirmek ise bence gidip ucuzlarından 125-150 cc bir motor alın, markası önemli değil bence. Ama bununda iyisi olsun derseniz Honda Beat alın derim, 100 cc ama problemsiz. Bu arada ikinci elde de çok iyi sıfır ayarında motorlar bulmak mümkün.
Ama ben scooterdan devam edicem derseniz Piaggio grubundan şaşmayın derim. Ben Vespa GT200 kullanıyorum ve hiçbir zaman da değiştirmeyi düşünmüyorum. Evet fiyatı biraz pahalı ama yapacak birşey yok, seviyorum
Tekrar etmek gerekirse,
1. Örenmek amacıyla ucuz yollusu,
2. Scooter'dan devam edilecekse Vespa-Piaggio
3. Scooter harici niyet var ise bunun cevabı çok zor...