Arama sonuçlarınız

1. yesillik34

5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) (Fotoğraflar)

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) (Fotoğraflar) çok güzel bir geceydi tekrarında buluşuruz yine inşallah hazırlayanlara teşekkürler

2. yesillik34

Bostan Tarlasında Bir Gün

Ynt: Bostan Tarlasında Bir Gün resim süperr
  3. yesillik34

Ağva 25-07-2010

Ynt: Ağva 25-07-2010 güzel yer resimlerde süper

4. yesillik34

8 Ağustos Pazar Günü Evleniyorum :)

Ynt: 8 Ağustos Pazar Günü Evleniyorum :) mutluluklar birkaç gündür siteye girmedim bu düğüne gitemesekte gezenbilir ailesi olarak telgraf çekerdim (1 ayda aileden saydım kendimi ptt ci çok sevilmesekte yapardık bişeyler)
  5. yesillik34

PTT Kargo

Ynt: PTT Kargo şaka gibi bunların gerçek olduğunu düşünmek bile istemiyorum.diyecek sözüm yok .ptt info ya yazn bunlar ne diyeyim.

6. yesillik34

PTT Kargo

Ynt: PTT Kargo bakıın ben yanlışı savunmuyorum.kargonuzun üzerinde kabul merkezinin etiketi vardır kargonuzun ağırlığı yazar orada ağırlk kontrolü yapabilirsiniz yada gönderici içerik kısmını doldurıyor sizde teslim alırken etiket üzerinde içerik bölümünü kontrol edin.2 çürük elma varsa hepsi...

7. yesillik34

PTT Kargo

Ynt: PTT Kargo üzgünüm yanılıyorsunuz kayıp kargonun gönderi bedelini değil kargonuzun değeri ödeniyor.içeriği ptt için önemli.
  8. yesillik34

PTT Kargo

Ynt: PTT Kargo şikayet var da diğer kargo firmaları ile ilgili şikayetlere de var onlarada baktım.onlarda şikayet sayısı ptt ye göre oldukça fazla fakat bu ptt eksiliğini örtmez.sorun sadece ptt yaşanmıyor.her kayıp korgonun bedelini ptt karşılıyor göndericiler bunun üzerinde biraz durursa...
  9. yesillik34

87 Toyota Landcruiser BJ60 30 cm Yükseltmeden Sonraki İlk Fotoğraflar

Ynt: 87 Toyota Landcruiser BJ60 30 cm Yükseltmeden Sonraki İlk Fotoğraflar çok güzel görünüyor

10. yesillik34

PTT Kargo

Ynt: PTT Kargo bir ptt çalışanı olarak okudularıma üzüldüm.sizde takdir edersiniz ki zaman zaman aksaklıklar olur. ptt infoya yazmaktan çekinmeyn belki size dönüşleri geç oluyor.sizden gelen maillere bağlı olarak kabul merkezi ve varış merkezinden cevap isteniyor.dolaysıyla geri dönüşü geç...

11. yesillik34

Acarlar Longozu, Akgöl, Karasu Gezisi

Ynt: Acarlar Longozu, Akgöl, Karasu Gezisi resimler çok güzel paylaşım için teşekkürler
  12. yesillik34

İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)

Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009) çok güzel resimler

13. yesillik34

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) çok güzel bir ailesiniz ya 2 gündür siteyi inceliyorum ne çok şey kaçırmışım :((( imrendim.bende katlmak istiyorum festivale(ilk etkinliğim olcak) fakat arabamda çadıımda yok.nasıl gelcem kalacak yer var mı...
  14. yesillik34

Ağva'da Haftasonu Kaçamağı

Ynt: Ağva'da Haftasonu Kaçamağı resimler çok güzel :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri