ORHANBIYIKLI' Alıntı:Yorum beklerken uyudunuz galiba.inşallah sağlık sorunu yoktur.
Güzel bir çekim.Fotoğraf makinanızın modelini öğrenebilirmiyim?xapulos' Alıntı:Bir arkadaşımın kendi tarlasında iken çekmiş olduğu ve benim de büyük bir beğeniyle yayınladığım fotoğrafı. sizlerle paylaşmak istedim. yorumlarınızı bekliyorum. saygılar...
xapulos' Alıntı:Bir arkadaşımın kendi tarlasında iken çekmiş olduğu ve benim de büyük bir beğeniyle yayınladığım fotoğrafı. sizlerle paylaşmak istedim. yorumlarınızı bekliyorum. saygılar...
Obelia' Alıntı:merhabalar,
fotoğraf etkileyici olmuş, ama amatör fikrimi sorarsanız fotoğraf karesindeki bir ayrıntı bütünlüğü bozmuş gibi, karenin sağ alt köşesinde bir araç, o karede olmasaymış daha iyi bir fotoğraf olacakmış gibime geliyor,
emeğinize sağlık...
adam çalışmış çabalamış barakaya girmiş hesap yapmış tarlayı sürme masrafı,tohum parası,gübre,sulama,arada çapalama ,yabani ot temizliği ,ürün zarar görmesin diye barakada yatıyor,araçla gel git benzin parası dünyanın en pahalı yakıtını kullanıyor vb. bir çok masraf hasattan elde edilecek gelir borcu karşılamıyor harmana söz vermiş merdivenden inerken bile borcu düşünüyor,babasınada arada bir kahrediyordur ,muhtemelen bana bir gemicik alsan ucuz mazotla çalıştırsam,olmadı pırlanta mağazası açsan ötv filan ödemeden krallar gibi yaşasam olmazmı baba diye söyleniyor gibi yüreğim burkuldu acıdım adama paylaşım için teşekkürler selamlarxapulos' Alıntı:Bir arkadaşımın kendi tarlasında iken çekmiş olduğu ve benim de büyük bir beğeniyle yayınladığım fotoğrafı. sizlerle paylaşmak istedim. yorumlarınızı bekliyorum. saygılar...