Ağva 25-07-2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,501
Ynt: Ağva 25-07-2010

mr_e' Alıntı:
bu haftasonu bende ordaydım denize girme hayaliyle gittim.tabiki o kalabalıkta giremeden döndüm.
bu fotoğraflardaki yeri tarifi veya kordinatları varsa verirseniz sevinirim.binek araçla gidilebilicek gibi sanki yol?

Ağvadan kandıra tarafına giderken 2-3 farklı koya uğradık, o tarafa doğru giderseniz binek oto ile gidilebilen koyları çok kolay bulursunuz. Ama bazılarına binek oto ile gitmek çok zor, aracı kırarsınız.
:smiley:

Etiketler

Billyboy35' Alıntı:
çok güzel bir yer miş orası neresi tam olarak burası dostum ?

Ağvayı geçtikden sonra Kandıra-Kerpe taraflarına doğru yol alırken 3-4 ayrı koydan görüntüler.

RedlinE' Alıntı:
kaç km dostum burasi

Ağva 100-110 km, 1.5 saatte çok rahat rahat gidiliyor sadece dönüşü piknikçilerin dönüşüne denk getirirsen yanarsın, o zaman gebze tarafından dönmek daha mantıklı oluyor.

Bu sahillerde ağvayı geçip Kandıra -Kerpe tarafına doğru Ağvadan sonra 10-15 km civarlarında, Kilimli diye meşhur bir yer var orası Ağvayı hemen geçince.

RedlinE' Alıntı:
gitmek guzelde donmek olum

Ben orda kalıyorum yazlıkda, dönüşü ya pazar öğlen yapıyorum yada pazartesi sabah sorun kalmıyor. Ama pazar trafikde dönüceksende, ordan gebze çok yakın gebzeye kayıp temden dönmek daha mantıklı.

Çok keyifli ve kaliteli fotoğraflar teşekkürler,İstanbula bu kadar yakın ve temiz ve sakin yerler zaten süper ,paylaşım için teşekkürler,İzmirden sevgilerle

Kürşatım çok güzel gezi süper keyif yahuuu

disco suzda yapamıyorsun bakıyorum ;D ;D ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
Ağvadan kandıra tarafına giderken 2-3 farklı koya uğradık, o tarafa doğru giderseniz binek oto ile gidilebilen koyları çok kolay bulursunuz. Ama bazılarına binek oto ile gitmek çok zor, aracı kırarsınız.
:smiley:

teşekkürler 1 fotonuzda arkada bineka raçları gördüm .artık bizde girip çıkıcaz oaralara bakalım sağolun tekrardan...

Kürşat mehaba yine süper işler çıkarmşsın eline sağlık .( tenteni sağlamda sağlam yere bağlamışsın ;D )

Çok güzel mekanlar teşekkürler.

Son iki resim kilimliye ait 1. resim neresi tam olarak, güzel balık merası olur. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR