Arama sonuçlarınız

1. L

Landrover Diferansiyel Kilidi Hakkında

Ynt: Landrover Diferansiyel Kilidi Hakkında reha bey size sormak istediğim bi soru var bizde defender var bu gün daga gittik buzda arka tekerin bi tanesi patinaj cekiyo diger üç teker dönmüyo kilite taktık bi süre arac yürüdü fakat sonra yine arka bi teker patinaj cekmeye basladı diğer üç teker...

2. L

Defender Lastik Seçimi

Ynt: Defender Lastik Seçimi 2.5 düz dizel defender var 215/85/16 yada 235/75/16 lastik takmayı düşünüyoruz üzerinde 7.50/16 lastik var cok ağır geliyo cok zorlanıyor sizce yazdığım ölçüler uygun mu?
  3. L

4x4 Çekiş Sistemleri İle Alakalı Sık Sorulan Sorular

Ynt: 4x4 Çekiş Sistemleri İle Alakalı Sık Sorulan Sorular bizimki orta diferansiyel kiliti.... orta diferansileyi kilite taktığım zaman ön tekerler patinaj yapıyo arka iki teker hiç dömüyo.buzda arka tekerlere zincir taktık ön tekerler patinaj cekiyo arka tekerler dönmüyo araç hareket etmiyo...

4. L

4x4 Çekiş Sistemleri İle Alakalı Sık Sorulan Sorular

Ynt: 4x4 Çekiş Sistemleri İle Alakalı Sık Sorulan Sorular bizde land rover 2,5 dizel defender var. H ve L modunda calısıyor ama diff lock calışıp calışmadığını nasıl anlarız? buzda ve camurda yokus cıkarken ön iki teker patinaj cekiyo bazen bi ön teker patinaj cekiyo arka tekerler patinaj...
  5. L

Defender 110 Yakıtından Şikayetçiyim

Ynt: Defender 110 Yakıtından Şikayetçiyim yokuş inerken bu araçları boşa atmak araca her hangi bi zarar verir mi?

6. L

Defender Modifiye!

Ynt: Defender Modifiye! defenderin boya kaporta tahmini ne kadara cıkar? kaportada pek bi sorun yok ...

7. L

Defender Modifiye!

Ynt: Defender Modifiye! ya ben bu foruma yeni üye oldum sayılır bi defender aldık 2,5 düz dizel yalnız biraz hızlı olasını istiyorum bu arabaya as 250 dodge nin motorunu koysak nasıl olur? yada olur mu? yorumlarınıza ihtiyacım var....:D
  8. L

Bu da Bizim Dodge

Ynt: Bu da Bizim Dodge biz defender aldık düz dizel 250 dodge nin motorunu koysak nasıl olur ? olur mu acaba?
  9. L

Defender 110 Yakıtından Şikayetçiyim

Ynt: Defender 110 Yakıtından Şikayetçiyim yakıtın cok yada az olması lastik ölçülerinden fark eder mi? bende bi defender aldım üzerinde 7.50/16 lastik var bu ölçüler ideal mi dört mevsim kullanabileceğim bi lastik ve lastik ölçüsü biliyo musunuz?

10. L

Defender Arazi Vitesi?

Ynt: Defender Arazi Vitesi? bizdeki araç 2,5 düz dizel 4 mevsim kullanabileceğim bi lastik biliyo musunuz ve lastik ölçüleri ne olmalı üzerindeki lastikler 7,50/16 ama zorlanıyo araba daha rahat gitmesi için bu ölçüleri küçültmemiz gerekiyo sanırım ....?

11. L

Defender için Aldığımız Yedek Parçalar ve Fiyatları

Ynt: Defender için Aldığımız Yedek Parçalar ve Fiyatları cok tesekkür ederim cok sağolun...
  12. L

Defender Arazi Vitesi?

Ynt: Defender Arazi Vitesi? ben de artık defender sahibiyim...:D yeni üye oldum bişey sormak istiyorum h diff lock ve L diff lock modunda direksiyonu sağa sola çevirebilir miyiz araca bi zarar verir mi manevra yapabilir miyiz?

13. L

Defender için Aldığımız Yedek Parçalar ve Fiyatları

Ynt: Defender için Aldığımız Yedek Parçalar ve Fiyatları herkese ii aksamlar bende bi defender aldım şükür ve yeni üye oldum :D arka diferansiyel kiliti taktırmak ve öne vinç taktırmak istiyorum bana maliyeti ne olur? vinç taktırdığımda ruhsata işletilmesi gerekiyo mu? bide bu arazi vitesini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri