Arama sonuçlarınız

1. basturk

Araba Ile Büyük Avrupa Turu (28 Gün, 21 Ülke Ve 9.041 Km)

Bölüm 8 - Viyana'da Buda... Bratislava küçük ama sevimli bir şehirdi, gün boyunca bulutlu olan hava nedeniyle serin ve ferah bir yürüyüş yaptım. Ara ara bulutların arasından çıkan güneş, akşam üstü yine bulutların ardında kalmış ve arabaya ulaştığımda yağmur yine yağmaktaydı. Slovakya'dan...

2. basturk

Bölüm 7 - Küçük bir Avrupa kenti Bratislava Romanya'da yağan yağmur aksine Macaristan gün boyunca oldukça sıcaktı, Tuna nehrinin ve rüzgarın etkisi ile bir nebze yürüyüş için şartlar uygundu. Budapeşte yolculuğu bittiğine göre direksiyonu başka bir şehire doğru kırma vaktidir. Sabahın...
  3. basturk

Bölüm 6 - Türk pasaportu ile gümrük sorunsalı, Buda ve Peşte... Romanya'da hava kapanmış, gün boyu çileyen yağmur gece dökmüştü. Romanya gümrüğüne yaşadığınız arama tarama sorunu nedeniyle geceyi Romanya'da geçirdim. Aslında geceyi Budapeşte'de geçirmeyi düşünüyordum ve bu nedenle otoyola...

4. basturk

Takibiniz için öncelikle teşekkür ederim. Uzun yolculuklar yaptığım için video kısmı çok zorlu oluyor ve genelde şikayetçi oluyorum. Yine de gezilerin devamlılığı ve hatıra niteliğinde olması için video kayıt yapıyorum. Bilgilendirme amaçlı videolarda yaptım, ne yaptıysak pek tutmadı onun için...
  5. basturk

Bölüm 5 - Romanya sınırında gerginlik (Tamışvar, Romanya) Yunanistan, Makedonya, Sırbistan derken artık Avrupa'ya doğru ilerleyeceğim. Belgrad içinde önümde iki rota var, kolay olanı Budapeşte'ye doğrudan gitmek, biraz daha uzun olanı Romanya üzerinden Budapeşte'ye geçmek. Hazır buralara...

6. basturk

Bölüm 4 - Sava ve Tuna nehri kıyısında (Belgrad - Sırbistan) Balkanlar gündüz sıcak, gece hafif soğuk... Üsküp'te geceyi geçirince, sabahında yine yollara düşüyorum. Balkanlar'da otoyol tercih ediyorum, sabahın köründe Makedonya kapısında kimseyi bulamayınca biraz ileride bir gümrük görevlisi...

7. basturk

Merhaba, takibiniz için teşekkür ederim. Konuyu gün gün veyahut iki günde bir şeklinde güncellemek niyetindeyim. Seyahatlerin devamı için kanalın biraz gelişmesini istiyorum lakin çok takipçim yok. Yazı kısmını seven pek çok insanın olduğunu bildiğim için bu şekilde yazı ile foruma tekrar dönüş...
  8. basturk

Bölüm 3 - Nereye gidiyorsun? Beeee (Üsküp, Kuzey Makedonya) Sabah güneş doğdu doğacak gibi olurken, saçı sakalı, tası tarağı toplayarak arabanın direksiyonuna geçiyorum. Selanikte sahil yoluna düşer düşmez, kırmızı ışıkta iki arkadaş denk gelmiş camdan cama gülerek konuşuyorlar. Bize ne kadar...
  9. basturk

İlk yazımda araba ile ilgili bölüm olunca telefon hattını yazmayı unutmuşum. Bir çok gezgin arkadaştan aldığım bilgiler doğrultusunda herkesin önerisi eSIM olmuştu lakin birde tırcı arkadaşlara soralım dedim. Tırcı arkadaşların önerisi Ayyıldız sim oldu, Edirne veya İpsala kapısından tır...

10. basturk

70 günlük Hindistan yolculuğu ardından bütün bir yaz mevsimini Kuzey Ege'de deniz kıyısında dinlenerek geçirip kış geldiğinde ise bir Latin Amerika yolculuğu yaparım diye düşünüyordum ama öyle olmadı. Bir kaç ay dinlenmiş olmak sanırım beni yeniden büyük bir yolculuğa başlamaya itti. Avrupa...

11. basturk

Türkiyedeki Tüm Illeri Gezmek Için Rota Tavsiyesi

Merhaba şuan konuyu kaçırmamak adına telefondan yazıyorum lakin bilgisayara geçince daha etkili yardımcı olabilirim. Ben geçen yıl 81 günde 81 ilin tamamını aracım ile gezdim ve size de tavsiye ederim. Çıkış yerinize göre bir program oluşturmak için yardımcı olabilirim ayrıca hangi şehirde...
  12. basturk

1.2 Tdi Polo İle 81 Günde Türki̇ye Turu! Tam 14.089 Km!

Elbette her yolculuk zorlu ve yorucu, ilk etap karadan Türkiye yolculuğu bile zorlu idi çünkü 81 gün hem araba idare edip, hem durmadan gezmek inanın oldukça zor. Karadeniz mayıs ve haziran aylarında özellikle sabah saatlerinde genelde sakin olur, Akdeniz bir parça daha zorlayıcı bir denizdir...

13. basturk

Yolculuğun rotası hazır, memnuniyetle kısa bilgi vermek isterim. Hazırlık süreci başladığında, burada başka bir başlık altında süreci ve gelişmelerini paylaşırız. Bahsettiğiniz üzere motorsuz bir gezi ancak kano ile mümkün olabilir fakat çok zaman alacağı için birinci tercihimiz olmadı...
  14. basturk

Çok teşekkür ediyorum, selam ve sevgiler. Merhaba, Efes otoparkında 25 TL ödüyorsunuz, yukarıya çıkınca ayrıca otopark ve giriş parası almaları bana yersiz geliyor. Toplam olarak 50 TL alsın ve Meryem anaya girebilirsin desin ama sürekli olarak fiş kesmek daha cazip sanırım. Şirince içerisinde...
  15. basturk

Bölüm 5 - Selçuk (Efes) - Kuşadası Dün boyoz konusunu atlayınca, sabah İzmir'in boyozu bize geldi... Yanında yumurta yeniyor imiş aslında pek yumurta sevmem lakin boyoz ile çok güzeldi. İzmir'e sabah yağmur çilemekteydi, aklımdan geçen Selçuk yakın oraya da yağar mı? Bunu görmek için Selçuk...

16. basturk

Bölüm 4 - Canım İzmir Yoğun geçen günün ardından geç yazılan bir yazı... Ardımda bıraktığım her şehir ve insan... Hepsi çok özleniyor ve özlenecek. Her gittiğim şehirde sevilen bir taraf, her gittiğin yolda bir öncekini anımsamak... Türkiye canım Türkiye... Sabah erken kalmak yerine biraz geç...
  17. basturk

Bölüm 3 - Şehzadeler şehri Manisa. Sabah erken saatlerde uyanıp yine yollara düştüm. Sanıyorum saat yedi civarında idi. Otoyoldan değil Akhisar üzerinden devam ettim. Yollardaki zeytin ağaçları çok güzeldi... Zeytin ağaçları arasında Akhisar'a doğru ilerledim. Akhisar yolun üzerinde olduğu için...
  18. basturk

Bölüm 2 - Balıkesir. Dün Gelibolu yarımadasına girince ve köprüden geçmek isteyince bir hayli yorulmuşum. İlk gün yorgunluğu üzerine hemen rotamı değiştirdim. Assos ve Akçay üzerinden Balıkesir ilimize ulaşma planımı Assos yollarının da yorucu olması nedeniyle iptal edip doğrudan Çan üzerinden...

19. basturk

İlk çekilen videolar maalesef çok uzun ve ayrıca Gelibolu ve Çanakkale alanı oldukça büyük olduğu için bir miktar uzun oluyor, yolculuk esnasında videoları hiç kesip biçmeden doğrudan birleştirip yüklediğim için çokta iyi videolar çıkmadı. Günlük olarak fotoğraf ve not paylaşımı yapacağım...
  20. basturk

Bölüm 1 - Gelibolu Yarımadası ve Çanakkale Yorucu bir yolculuğun başlangıcı... Türkiye turuna çıkacağız derken yolculuk başladı. İlk gün için çok büyük bir alana sahip Gelibolu yarımadası ve Çanakkale vardı... Hava şartları nedeniyle on gün ertelenen yolculuk, beklenilen duruma değer gibi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

SON KONULAR

Geri