Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2006 Sorento Mu, Yoksa 2003 Grand Cherokee Mi?
sizin yaptığınız tavsiye gayet güzel ama olayı buradan görüp bilmeden yargılamak hoş değil. polemik veya tartışma otamı oluşturmayada gerek görmüyorum. elimdeki imkan doğrultusunda kullanım amacımı ve yerini sizlerden öğrenmicem. 4.7 veya 5.2...
Ynt: 2006 Sorento Mu, Yoksa 2003 Grand Cherokee Mi?
1996 model 5.2 ve 1999 model 4.7 grand cherokee sahibiydim ve şuan aracım yok. Kia sorento almayı planlıyordum. Ama baktım ki karar vermek için yorumlara sonuç çıkartamadım. Ben Jeep e binerken de pek arazi yapmadım. OFF-ROAD anlamında hiç...
Ynt: grand cheroke 4.7 hakkında bilgi paylaşımı
Erdoğan Bey tanıştığımıza sevindim. Anlaşılan o ki sürüş keyfi almışsınız araçtan. ben denemek istiyorum değişklik olsun bakarsınız tekrar dönüş yaparım Cherokee ye. ama dediğim gibi 1.6 motor çok düşük. tek avantajı 4x4 gibi geliyor bana...
Ynt: grand cheroke 4.7 hakkında bilgi paylaşımı
Arkadaşlar herkese mrb
ben zj 5.2 96 model ve son olarak wj 4.7 99 model kullanıcısıyım. araçlarımın fotoları fotofraf paylaşımında en son yüklenenler. (81 dr 880 - 06 dh 4242)
Jeep kullanıcısı olarak aracımın tüm özelliklerini ve verdiği keyfi...
Ynt: 4.7 Modifiye
Aracımı aldım 2 hafta önce..
gönderdiğim linkteki body kit özel yapım heralde.. ben fabrikasyon var mıdır bu araçlar için bilmek istiyorum ki model seçimi yapıp sorunsuz montajı olabilsin..
internette fazla görsellere raslayamadım. bilinen bir marka varsa oradan da incelemek...
Mrb arkadaşlar. ben WJ 4.7 / 1999 model aracıma ek olarak arazi şeklinde değilde spor bir görünüm elde etmek için neler yapabilirim? ilk istediğim body kit ve hemen ardından aracımı kaplatmak. aracım yeşil renk ve rengi güzel aslında ama ben siyah yada beyaz kaplatsam görüşleriniz nasıl olur...
Ynt: Wj 4.7 2000 İzmir den bir ca....
Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız iyi günlerde kullandırmayı nasip etsin..
Bende eklemek istiyorum ama olmuyor..:) link olarak değil..
Ynt: Yemeden Dönme
ek olarak;
mamursa, çerkez tavuğu, isli peynir, düzce köftesi..
burada köken olarak millet farklılıkları çoktur o yüzden her yöreye ait tüm çeşitli kültürleri içimizde barındıran özelliklere sahibiz. çünkü bizler Düzceliyiz:)