Wj 4.7 2000 İzmir den bir ca....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Billyboy35 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,585

Billyboy35

Kamp I
Yer
Almanya
En sonunda çareyi böyle bula bidlim nezamandır yüklemeye çalışıyordum resimleri bir türlü beceremedim kabiliyet var ama bu sefer olmadın neyse bende bu yolla bundan bir kaç ay önce aldığım Wj 2000 ekleye bildim.....

http://www.gezenbilir.com/galeri/displayimage.php?pid=18230

Etiketler
Ynt: Wj 4.7 2000 İzmir den bir ca....

Aldığımda yaptırdıklarım. 1) Motor bakımı : Yağ,Hava - Benzin ve Lpg filtreleri değişti .
2) 4 adet Rot başı değişti .
3) Ön difransiyel mahruti kecesi ve ara boru değişti.
4) Difransiyel yağları değişti ve koruma katıldı.
5) Ön kaput ve arka bagai ve bagaj camı amartisörler değişti.
6 ) Direksiyon simidi kaplandı.
7) Motor iç temizliği yapıldı.
8) Boya Temizliği pasta cila.
9) Ön düzen ve balans yapıldı.
10) Lpg bakımı yapıldı.
11 ) Ön göğüslükteki ortadaki menfezin içindeki cihaz yenisiyledeğişti
12 ) Lpg borularını yenilemek amaclı değiştirdim.
Ve 3,5 - 4 ay sonra : 13) ön zincir dişlisi,14)Yağ-hava-benzin filt,15)8 buji,16)1 kayış,17)4 Amortüsör,18) 2-öndisk ayna Tkbalata,19) 2 arkadiskayna ve Tkbalata.20) 4ad kapı rüzgarlığı 21) Sağ kapı aynası bozuktu,22) Far komple set ,23)Katkı ve katkıyağları,24) 4 tane mich-Latidu-Cross,25) Tavan aydınlatması 2 delici 1 yayıcı sis gurubu,26) Tüm koltuklar söküldü derileri tamir oldu ve içleri dolduruldu,27) sanruoff filmle kaplandı iç teki tüm demir kapsam siyaha boyandı ...

nasıl memnun musunuz bari? güzel araç kazasız belasız kullanın. sarfiyatı nasıl?

Vallaha cok memnunum 2 arçtı ama ilk aracim oldu.sarfiyat da lpg 65 lt doluyo onlada şehir içinde 300 km sonra kırmızı ışık yanıyo .

ne kadar harcadınız bunlara bende düşünüyorum ama malasef antalyada yapacak usta yokkkkkk

TAkribi parça ve işçilikle beraber 5 binle 6 arası bişe tutu dediğim gibi çoğu masrafı sadece zevkten yaptın yapmasaydım da aynı kalite ve keyfi verirdi böylece ben kendimi daha iyi histim

TAbi bundan bir kaç gün öncede Su radyatörü değişti sızıntı yapıyordu 0 km takıldı... bakın bu hesapta yoktu :smiley:

yakıt için sölemiş olduğunuz rakamlar kesinlikle yanlıştır.... sizin hesabınıza göre aracınız 220 kuruş filan yakıyo ki bu mümkün değildir.

pesendide' Alıntı:
yakıt için sölemiş olduğunuz rakamlar kesinlikle yanlıştır.... sizin hesabınıza göre aracınız 220 kuruş filan yakıyo ki bu mümkün değildir.

bence sız yanlıs hesap yaptınız bnm hesabıma gore km de 50 kurus yakıyo lpg ise ;D

Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız iyi günlerde kullandırmayı nasip etsin..
Bende eklemek istiyorum ama olmuyor..:smiley: link olarak değil..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri