4.7 Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ccnmt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,560

ccnmt

Ana Kamp
Yer
Düzce
Mrb arkadaşlar. ben WJ 4.7 / 1999 model aracıma ek olarak arazi şeklinde değilde spor bir görünüm elde etmek için neler yapabilirim? ilk istediğim body kit ve hemen ardından aracımı kaplatmak. aracım yeşil renk ve rengi güzel aslında ama ben siyah yada beyaz kaplatsam görüşleriniz nasıl olur? mat siyah çok mu bozar aracımı onu da merak ediyorum.
kaplamada standartlar mali olarak belli. body kit için özel üretim yerine hazır üretimi gerçekleşmiş olarak piysadan bulabilir miyim?
ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederm..

Etiketler
Ynt: 4.7 Modifiye

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-ozel-bir-jeep-grand-cherookee-53198732/detay/

siteyi biraz kurcalarsanız, pek bize uygun şeyler olmadığını, hatta hiç sevmediğimizi görürdünüz :smiley:
ağırlıklı off-road ve gezi araç sahipleri ve meraklıları var sitede...
sizin aradığınız lorinser body kit...
internetten araştırırsanız detayları bulabilirsiniz...
kaplamaya gelince beyaz renk az sayıda olduğu için hem farklı duruyor hem de güzel bence...

yazılanları takip ediyorum ve biliyorum ilginize teşekkürederim, yalnız yapan çıkar diye düşünmüştüm..

Alacağınız araçta bu body kit olacaksa , mat siyahtan şaşmayın derim. Hatta bütçeniz müsaitse offset jant ve geniş tabanlı lastik edinirseniz orataya mükemmel bir şey çıkar.

Aracımı aldım 2 hafta önce..
gönderdiğim linkteki body kit özel yapım heralde.. ben fabrikasyon var mıdır bu araçlar için bilmek istiyorum ki model seçimi yapıp sorunsuz montajı olabilsin..
internette fazla görsellere raslayamadım. bilinen bir marka varsa oradan da incelemek iyi olabilir..

ccnmt' Alıntı:
Aracımı aldım 2 hafta önce..
gönderdiğim linkteki body kit özel yapım heralde.. ben fabrikasyon var mıdır bu araçlar için bilmek istiyorum ki model seçimi yapıp sorunsuz montajı olabilsin..
internette fazla görsellere raslayamadım. bilinen bir marka varsa oradan da incelemek iyi olabilir..

Satıcıyla irtibata geçin bence.

merhaba ben gecen gun bır musterıme yaptım sedef beyaz krom jant yan cızgılerı fosforlu pembe yaptım arka eksoz yerlerını tamponda cıft cıkıs verdım on camlarıda lazerle hafıf sıyah cook sık durdu ıstersenız sızde buna benzer seyle yapılır veya tek olsun dersenız parlak turuncu kaplama sız trafıkte turuncu jeep gordunuzmu dırek dıkkat cekıyor tabıkı zevkte sınır yok

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri